Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 obrączki szczerozłote

Obrączka - wróżba ilosci dzieci, kto robi? róbcie!

Polecane posty

Gość 2 obrączki szczerozłote

Jak nie robiliście to zróbcie. Obrączkę złotą wiąże sie nitką tak z 15 cm. Nalewa wody do szklanki, tak do połowy. Łokiec oprzec o stół i na nitce trzymac miedzy kciukiem a palcem wskazujacym nitke. Tak opuscic obraczke aby nie dotykała wody, ale była 1 cm nad nią. Obrączka sama zacznie sie hustac! Przed wrózba pomyslec o ilosc dzieci i płec. Co bede miec synka corke? jak husta sie przod tył..wychodzi kreska czyli syn jak husta sie zataczajac koła to jest dziewczynka zobaczymy co wam wyszło:) wpisujcie

Gość HUGO.KLUSECZKA
Znam inna werje.Ile razy stuknie tyle lat bedziesz miala jak wyjdziesz za maz,(robilam te wrozbe jak mialam kilkanascie lat, jakies 14 moze 15.Wyszlo mi 26lat a potem zrobilam drugi raz i wyszlo mi cos ok 30.Teraz mam 26 lat a dwa miesiace temu chlopak mi sieoswiadczyl:)).

Gość HUGO.KLUSECZKA
dodam ze ja robilam tak: obraczka na nitce,kieliszek pusty bez wody i liczysz ile razy w srodku puknie

Gość HUGO.KLUSECZKA
Wszystkim moim kolezanka sie posprawdzalo,ktore ze mna wtedy to robily, nie pamietam dokladnie,ale zapamietalysmy kolejnosc w jakiej nam wyszlo ze sie hajtniemy i sie sprawdzilo

Mi kolezanka kiedys w szkole robila wrozbe obraczka (srebrna) kiedy wyjde za maz i dzieci - dzieci juz nie pamietam ale slub wywrozyla mi na 2012 - za 1,5 miesiaca slub :-)

Gość katoliczki ;/
I pewnie ślub kościelny, jako katoliczki bierzecie. A we wróżby wierzycie - nie wiecie, że to grzech?:o

Gość 55353rfssffs
ile masz lat, dziecko? 12?

Gość chicca rada
ja robiłam mamie i tacie i wychodziły im te same dzieci czyli my. Wiec to prawda. Mojej koleżance również. Zróbcie sobie jako para. Jak wyjda wam inne dzeci? Moi znajomym tak wyszło i nie są razem;) Mnie syn córka wychodzi z igły czy obrączki obojetnie. A wam?

Gość kiki121
ja robilam mnie i mojemu mezowi wyszlo tak samo parka awiec teraz czekac czy sie to sprawdzi.