Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiizzzz

witajcie 28 kwietnia 2012...

Polecane posty

to znowu ja :( NIESTETY i moje pytanie od pół roku czy roku to samo. GDZIE JEST MOJA RENTA? Już rano dziś wstałam i tylko to jedno mam w głowie i na ustach GDZIE JEST MOJA RENTA? Chyba widzicie jak mi pasuje. Całe życie mi zniszczyliście i to wszystko co mam do napisania. Ale renta moja jest. Wiecie ta Anglia to dla mnie jest po prostu - brak słów. I jak ta paczka nie dojdzie to możecie ich najechać bez tych zębów tyle są warci. Ja tych zer znać nie chcę znać!!!! Nie ma gorszych szmat i wywłok. A Polaki to samo. Wiecie wstałam dziś i doszłam do wniosku, ze Polska niczego nie prezentuje sobą oprócz SZKOLY W ZNIKNIĘTYM PSYCHIATRYKU Zaczęło się od średniej - póżniej się wydawałam i poszłam sobie do pracy Piłsduski - Kevin - no to jest historia waszych rent i emerytur od mojej babci - następnie poszłam na gwałt na Andegawenską - udało się szkole - są Andegaweńską - z mojego gwałtu. Następnie wiecie ogrywanie SŁOWACKIEGO,zeby rację miał KK, następnie następny zniknięty psychiatryk i to był koniec - aha - jeszcze był Korfanty - zniknięty psychiatryk - taki patron mógł byc wiecie bez św. Franciszka. Dlatego Franciszkanie obok. NIESTETY patron zły, wszystko chyba było złe. Jakiś inny patron miał tam być. Np. Damrot. Korfanty nie mógł być Damrota mieli dać i tyle. I wszystko by grało, a tak? Ja w zasadzie powiem wam po Korfantym chciałam iść na urlop zdrowotny, należał się w celu dokończenia doktoratu gdzie wiecie też mi nasrał idiota i koniec. I jeszcze oprócz Hugo Kołątaja wel św. Józefa PSYCHIATRYK tu niedaleko - no w Lublińcu - LUBI WAM SIĘ TAM BYĆ - takie miasteczko EDYTY STEIN - ulubionej świętej Elzbiety 2. I wiecie pasuje żeby Elzbieta 2 zrobiła dziecko księciu Karolowi i to jest Polska i to jest Polska bo wiecie rano obudziłam się, że tak napiszę z cyckami Katarzyny Figury zamiast swoimi i wiecie wy jesteście tak pierdolniętym w łeb gulikiem ze po prostu ZNIKNIĘTY PSYCHIATRYK tyle sobą prezentujecie. A mój pass USA? Czy ja musiałam na studia iść w takiej szmacie? A poczta? A krzyże rodowodowe? Ja wam jeszcze wszystkim przypierdole w te wasze jebane cipy i chuje i dupy i ryje - bo to się po prostu nie da. Wy i ten wasz szmaciasty KK. No wiecie co... idzcie się leczyć na łeb. Zostają wam brygidki i Śmieszka - to wasze klimaty, a mnie moja paczka i krzyż rodowodowy na to całe ciulstwo , które sobą prezentujecie. Zawsze możecie sprzedać klika filmów z Figurą i się rozweselić. Bo przesadzam z ta paczką dlatego nie chca mi jej przysłać. Nie bo chcą ją ukraść. Wiecie kiedy przesadzę? Jak książę Karol będzie w ciąży to wtedy przesadzę. Tak to nigdy. Że co - że zapierdziałam sie na śmierc przez babę z Afryki to przesadziłam? W czym? Ze kurwą nie byłam W PRACY FIZYCZNEJ. To tak mogę wrócić wy debile. W końcu miała 2 fakultety i pierdziała to nie była kurwą. To jest poziom i moje życie z tym babskiem - czy pierdzę czy nie pierdzę bo kurwa nie pierdzi. No to jak nie pierdziałam to kurwa. No to tyle tu wymyślili i dużo pierdzieli. I wiecie w takim czymś studia. No to ta stara Kevina miała studia a ja też i tyle. Czy tam pierdzialam na tych studiach nie wiem. Ale teraz napierdziałam na wszystko i koniec. NO sorry to sie nie da. Czego wy ode mnie chcecie to ja pojęcia nie mam. Macie taką ksiażkę OGNIEM I MIECZEM - tak chyba miało byc KAŁEM I MOCZEM i to tak możecie być, a inaczej? I tyle :( 😡😡[wciekly]😡

Gość zjedz trzy jajka na miękko
smażone na słoninie, mózg ci zacznie wydajniej pracować, na tym gównie które żresz musisz być świrnięta

Wiecie jak ja miałam normalne życie to idzcie sie leczyć na łeb. Jacy wy jesteście pierdolnieci pod czachą to wy POJĘCIA NIE MACIE. Was każdy psychiatra po pale powinien walić od rana do nocy!!!! i tak kiedyś będzie. Ta wasza służba miała być skasowana za konta w USA przy NIE PASUJĄCYCH kontach w Wielkiej Brytani. A rodowody gdzie oni mają? Bo wiecie ja nie chciałam iść służyć. A KOMU? A poza tym - ja uwazałam ich tu wszystkich tu za chorych na łeb. Jaka służba? Co za służba? I wiecie PRACA to tak. I mieli wytłumaczyć mi ten dom, napuszczenia , ze te dziadki tu zostały bo chcieli rodowodowy i być Niemcami, ale to nie było możliwe. I mieli chcieć pracę. I wiecie tu było coś takiego. Bo ten dom jest ich. Ale to ludzie mieli powiedzieć - nie chcecie pracy na poczcie to spierdalaka i zostawał im wyjazd z Polski i tyle. A tak? Oni zgłupieli z tym księciem , okłamani byli,że kościół zbudował on i tak tu siedzieli i nie umieli sie wynieść. Ale to poszło o rodowody, a ta Bona co? Gdzie rodowod? A ja NORMALNIE zwrócona za półgłupi rododowod. Zmiana rodowodu. No to Jan Chrzciciel - żebym miała po matce i tyle. Bo wiecie wszyscy na mnie - taka nienawiść. A CO JA WAM ZROBIŁAM WSZYSTKIM? Co? i tyle. NO O CO WAM POSZŁO? i powiem wam ja tylko religią nie głupieję czego ta durna Bona ode mnie chciała. To w końcu miała zarobić i głupiego męża olać. To jest jej Bóg. No wiecie - a wy? To sie gwałćcie - ja mam to w dupie. Bo się nie domyśliłam. Ale ja jestem gwałcona jako dziecko na Andegaweńską i wiecie tak mam ukradziony pass USA bo dawno w USA i tak wiecie no wszystko bez sensu - nie umiałam sie wynieść, żyłam jak półgłup i sie za to nie dam, mam swoje powody. Nad tym bratem też sie znęcała KROLOWA HOLANDII bo ta jego stara - to królowa Holandii - prawdziwa królowa Holandii. I na wszystkich się zemściła, że adoptowana, nie wiadomo skąd - rodzice mogli być, ona szmata i taka zemsta i żeby sie zemsta Afryki dopełniła wiecie to nikt jej nie przeszkadzał. A ten brat, syn Katarzyny Figury, to sie roztrzasł jak ze mną wygrał i z wieloma ludżmi CZARODZIEJSKIM OPŁATKIEM i wygrywał dopóki z tej Polski bylam BO MUSIAŁAM!!! bo co było robić żeby do piekła nie isć. A teraz i tak by przegrał i koniec całości i tyle. No co jeszcze? Wszystko. Co jeszcze? Renta i koniec :(

Spierdalajcie - sami żrecie gówno. Ja jem normalne jedzenie, a jak sama se je zrobię to będęNAJSZCZĘSLIWSZA na świecie i jak sie wyniosę od Bony i Mengla też. Bo to był DOM CZYNSZOWY a nie wiecie nie wiem co właśnie - wygrana na loterii? Co wy i tyle. To co się tak żarła ta Bona? Tak mnie w ciula robią wszyscy od dziecka. Z sióstr nie pasował mi kredyt mieszkaniowy. Do dziś mi nie pasuje. I wiecie w Polsce JEDYNE CO MA SENS to renta i coś swojego choć bez przesady. I tak mam rentę od dziecka i sie nie dam za ciulstwa Bony bo to nawet nie sa swinstwa tylko ciulstwa co ona wyprawia. Od ciulstwa do ciulstwa ona zyje i tyle. I TUCZY takich, co na to zasłużą. Choć nie byłam grubaską za dziecka. Ale jeszcze trochę sie nie wyniosę to tak skończę. I przy takich mściwych dupach jak Bona i jej siostrunia starsza to wiecie kurwa - ale skończyłam. A co dalej? Bo ja się chce wynieść Z KEW :( I powiem wam tu KEW jest jeśli poczta stoi o włosy Indian. Tak Polaki mogli stać i tak było KEW. A reszta to nie było KEW. I na poczcie nie może pracować nikt kto nie ma włosów Indian bo TYLKO TAK BYŁO KEW i wiecie co te babska tam robią i tak miałam na poczcie pracować i wiecie ZARAZ NORMALNIE - nie dostałam pracy u Mengela po studiach to innej pracy bym szukała. No na obronę mają że włosów bym nie ścięła i koniec. No wiecie -to wtedy do UP bym poszła, a tak? Zrobiła sie w moim życiu KOMPLETNIE NIENORMALNA SYTUACJA, ja nic nie rozumiałam , począwszy od tego ministerstwa transportu. Dobra niby nikt tego nie wiedział, że renty i emerytury macie ukradzione chociaż wiecie czy ja wiem czy nie dało sie do tego dojść? i tyle. Mieli sie Angliki popytać - gdzie wam sie straciła pała w łeb i tyle. Bo ja się nie chcę poddać a powinnam. BO TAKIE PAŃSTWO. kurwa mać jakbym wiedziała że macie minus 1 a ja 500. Wtedy i tak pass USA i nie ma o czym rozmawiać. I taka wartość by mi starczyła żeby srać na wszystko i na uczelnię też nie wrócę bo tak przegrałam. Tylko passem USA. Poza tym sie wyrażam i nikt mnie nie chce. I prawidłowo bo sie w tym guliku nie zmienię. Odejść w 2008 roku spokojnie mogłam - po co mnie pchali jeszcze w psychiatryk i tam miałam siedzieć bym sie dowiedziała w UP , który sie moze POWIESIĆ jak dla mnie bo kurwa mać po co te szmaty łazą do roboty? Zapładniać się tam? Chyba trzeba kasę liczyć, a przynajmniej stała praca. A dlaczego słuchajcie ja miałam robić w szpitalu psychiatrycznym? To trzeba mieć jakieś powołanie, nie wiem. DLACZEGO? że to był w sumie mój 5 psychiatryk w życiu i to w sumie na stałe tak? Niech już tam zostanę w tym psychiatryku bo co tu ze mną robić. No wiecie co - dać mi rentę za to, że każdą szkołę macie w znikniętym psychiatryku i tyle mnie to obchodzi. począwszy od Korfantego papiery dla wariatki i TO MOGŁO BYĆ. No to renta po latach i do widzenia. I to DOKŁADNIE od tej waszej pierdolonej w chuja i cipę służby a w ryja i dupę też i wiecie za konta w USA, manipulowanie cudzym życiem, zero uczciwości. Jak to ta stara jest od tej Edyty Stein? Też bym to chciała wiedzieć. Karol jest od pierwszych męczenników TO WIDAĆ a ta? i tyle. Nie ma i koniec. Wy jeszcze zobaczycie co to jest Anglia ale juz nie ode mnie. Im tylko Pan Bóg może zwrócić honor że tego całego królewskiego ciulstwa nie było i koniec. Ale ja nie. Bo mnie też tylko Pan Bóg moze zwrócić że mnie Mengele w łeb gwałcił tak jak ojciec tego brata - wszystko pod czujnym KROCZEM pasuje a jest OKIEM królowej Elzbiety 2 i jej syna księcia Karola i tyle :(

Gość Breivik Andreas
widze w tobie bratnią duszę :)

Jaka jest prawda wiecie o mnie - chyba taka, że w dniu wczorajszym ZAPOMNIAŁAM??? napisać na moim blogu pomawiającym szkołę , że oto mija 7 lat odkąd dostałam w Korfantym w Chorzowie wiecie NEGATYWNĄ OCENĘ PRACY i wiecie nie umiałam odejść z tej szkoły tak no niby mogłam, ale bez sensu. To trzeba coś robić. Brać się do roboty - tym bardziej jak masz stała umowę - tak mogę jedynie wrócić do mojego bloga pomawiającego szkołę. Bo co ten blog BYŁ??? wart. No coś tam był wart wiecie. Jak to słuchajcie może być że ja nie mam pracy bo jakieś ZBOCZONE BABSKA górą. I tak wykończono Leppera mnie też. Ale wiecie w to nie wnikam bo musiałabym z nimi trzymać - to jest bez znaczenia. Znaczenie ma jak dostały stałe umowy, to że ze Słowackiego ktoś sobie dzwonił po moich studiach to widać, ale jak to udowodnić i wiecie tak miałam przyjść do tego sądu - tylko po kasę, a ja durna poszłam tam PO SPRAWIEDLIWOŚĆ, zwrot papierów i kasę. Nie - po kasę - nawet bez papierów. Bo gdzie ja przegrałam - tak i tyle. I tylko tyle. Może komuś się to przyda. Ja do szkoły za ten wyrzut i dalszy ciąg nie wrócę nigdy. Także wiecie do holandii - i tak jestem tam skreślona ZA ŚWIĘTEGO FRANCISZKA bo z tego pasuje budowa - no tak ją miałam mieć. A stara Kevina też - czym ona sie różniła? Z Afryki nie jestem i tyle. A taką samą małpę z Afryki a nawet dwie mam w polsce. Jedynie, że biał - Czad, Nigeria - tam są biali ludzie też. No nie wiem. Czarni są w Nigerze a mówią,że z Nigerii są i oszukują. Skąd sie tam wzięli biali nie wiadomo. Stamtąd chyba był św. Franciszek choć do końca nie wiem, ale tak pasuje. Bo czy jest ważne skąd on był? Tyle ile. I to wszystko. Był biały z Nigerii, myslał że jest z Egiptu i tak jest Boże Narodzenie SKĄD ON BYŁ i tyle. Takie coś to jest. MOIM ZDANIEM. Co poza tym? Nie wiem. Nie wiem co poza tym. Ból głowy. Kasę robię że z banku mi pasuje - co robić z głupią Anglią i koniec :(

Wiecie ja wiem jak to zrobić żeby Polaki w Holandii mogły być, ale nie powiem tego. Sami se to wymyślcie a w niemczech to samo. Bo wiecie oni nie umieją USA wymyślić w tej Holandii? Z Polski? A to czemu? I tak załatwiam szwagra Mengele że gdzie ma paszport filnladzki czy jakiś - język jest ten sam i tyle. I co mnie to obchodzi - i tak by tam NORMALNIE mógł być, a tak? Co on sobie nie myśli i koniec. I on jest normalny - jak Flip i Flap. Tak jest normalny i tak go żegnam na zawsze i tyle. I wiecie przez niego nie mam passu USA i tyle. Z Anglii pass USA na studiach i zaczęłabym myśleć nad całościa. Moja jedyna wartość. No wcale nie , ale tak wyszło bo w sumie stałam o włosy. Stalam i nie stałam, ale jak dostawałam pass niemiecki to musiałam stać. Bo np. powiedzą mi - passem niemieckim na pocztę mogłam iśc i włosy Indian. No wiecie - też ale to trochę za dużo. A rodowod? Od Św. Jana Ewangelisty miałam od dziecka. Co zaś z tym paszportem. Żeby był. A co to warte? Św. Jan Ewangelista jak ktoś mieszka na Śląsku I TO SAMO TO JEST. A nawet lepiej bo tak jesteś Slazakiem, a inaczej? I wiecie polonia niemiecka w Berlinie - choć to tam tyle ile, ale mimo wszystko KRZYŻ RODOWODOWY KEVINA - bo ja sie mam Niemcom poddac. ZA CO? JAK? I tyle. Skąd oni mieli na amazonie KRZYŻ RODOWODOWY KEWINA. Żeby sie nie okazało, ze dokładnie na mnie mieli ten krzyż. I wiecie ja - najgorsza opinia w Niemczech, ze na mieszkanie przyjechałam, a wiecie co oni tam robią? Polacy? NIemcy polscy? No to rodowowem - że mają rodowod i Niemcy. Krzyżem rodowodwym I TO CZYIM - dziecka z brygidek, a rodziny mają. Ale dziecko z brygidek to jest SAMOTNA MATKA albo Kevin samobójca i co to za rodziny? Bez przesady. Bo ja sie nie chcę poddac, a takie życie. KOMU? :(

No to na amazon.de krzyż rodowodowy Kevina mieli od berlinioków, a mieli być ? POlakami i mieć św. Franciszka i mieli wiedzieć że amazon jest na Piłsudskiego i mieli go debie ograc bo ich i do dziś nie umieją, są wrogami Niemiec i lecą piła spalinową i taka to jest historia. Oczywiście to jest CIULSTWO które USA robi Indianom, ale to jest inna historia, a to jest też inna historia i wiecie skąd jest ta PIERDOLONA w łeb Ilona Jagier i jej mąż to w ogóle nie wiem. Po prostu mieli mieć ŚW. FRANCISZKA - rodowod to wiecie mogę mieć za duże wymagania, ale tym bardziej z Korfantego NA MNIE rodowod czy św. Franciszek po prostu - o niego stać. To sie ceni. Najwyższy rodowod, a nie na picie. I tyle. Bo Ilona przeze mnie nie dostała stałej pracy. Nieprawda. Ona jest wykorzystywana przez pracownicę firmy, ze jej rodziną ZA DARMO przyszła sie opiekować i to wszystko. A cały ten krzyż Kevina 2 Niemców SŁUSZNIE powiesił i tak książki niemieckie znalazły sie w POlsce i wecie TYLE ŚLAZAKI czy Polaki jak Jagier - polskie nazwisko - bo tak mnie ogrywa że w sumie MYŚLIWY czy MYSLWSKA - ale jak tu zrobić polskie nazwisko z tego - to jest Jagier i tak sobie żyje. A ten jej mąż to samo nazwisko - a może brat i obraczka bo żonaty, a ona też wiecie i tyle. No stęki w pokoju i pokoj rozlatujący się - może byli chorzy - takie coś to jest :(

tam jest chyba taka szmata bez pracy z 2 dzieci i WYDAJE mi sie ona tym wszystkim rządzi - jakiś kościół zielonoświątkowy bo tu wszyscy jak wyjeżdzają do Niemiec zmieniają wiarę nie są katolikami. tak nie mają rodowodow bo tacy wartościowi ludzie i tam PRAWDOPODOBNIE jest szmata - taka dawna moja sąsiadka bez pracy z 2 dzieci i tak sobie po mnie nią pojechali i od niej mieli krzyże że co??? i tyle. No i teraz niech ona idzie do lekarza leczyć się bo tak to by za 2 porody miała rentę, a tak? Bo wiecie 3 dzieci se mogła urodzić. Pózno za mąż wyszła. To miała wyjść wcześniej i 3 dzieci se urodzić MNIE TO NIE OBCHODZI. To już jest koleżanka Śmieszki, idealna rodzina. W SUMIE to zwykle menele, którym się zakład w Polsce rozleciał. MNĄ OCZYWIŚCIE. Krzyżem rodowodowym Kevina to jest rozwalone. On wiecie będzie rządził w USA i chrzcił w Tybecie. Bo co jest wart. Dużo. I co to ma wspólnego z polską polonią w Berlinie? i tyle. I sie za nich weżcie bo ja to sram. Ja jestem proUSA za plan marshala, rodowody, wszystko. I wiecie w USA być moze mają krzyże rodowodowe najwyższe na kościół polaki. No to nie ode mnie - bo ja bym nie dała. Jak już to od babci. Bo co tu jest spieprzone. Babcia życzyła dobrze poloni w USA i tak mieli stałe adresy, a tu nie. No i teraz mają tu stałe adresy i tak do roboty, a w Berlinie nie mają i tyle. no ale jak tam żyją? A od Jana Ewangelisty nie mieliby stałego adresu? I koniec :( Tyle. Bo moja matka była w berlinie -co ja na to. To samo co Łukasz Rostkowski na psie gówna we Wrocławiu. Tyle ja na to, a nawet. GÓWNO MNIE TO OBCHODZI I TYLE co robi KRÓLOWA BONA. Bo to jest moja matka. TO JEST KRÓLOWA BONA I JEJ KOLEJNE CIULSTWO i kolejne ciulstwo Niemcow - bo czego sie spoedziewać po Niemcach? Kolejnego ciulstwa - co oni mogą wymyślić. na razie Merkel a za chwilę alfons ogrodnik. Co im zostaje? i tyle :(

Gość marlinakaa
ona chyba nie ma z kim pogadac

Bo wiecie ja zniszczyłam sąsiadów - kolejne ciulstwo Bony. Nie oni są zniszczeni krzyżem rodowodym Kevina Poniatowskiego - kiedyś w USA, ale co z nimi? Żadnej renty i emerytury niczego. Do roboty, a jakiej to nie wiem. Jedyne, że są z Berlina. I ta wasza służba będzie przy rentach i dokładnie będa rozumieli Gdańsk i wiecie W ZASADZIE w berlinie nie powinien??? nie moze mieszkać żaden Polak który nie rozumie Gdańska. A na Zachodzie sie dowiecie a Europy tez. I to jest historia sięgająca nie wiem może roku 500 ne. może 800 wiecie. skąd sie wzieli Niemcy? Skad oni są tacy posrani? No ale ja tego nie dam bo jeszcze był Karol Wielki. Co to było? i tyle. To można dać jak sie odgadnie Karola Wielkiego. I tyle. No i co to jest ta Europa i tyle :(

Wiesz co nie wiem czy mam czy nie z kim pogadać, ale taka krzywda i dalej sranie mi i sranie i wiecie DLACZEGO? i tyle :( I ja NIGDY sie nie przejmę żadnym krzyżem rodowodym bo sama jestem nimi zniszczona w kevinie w katowicach i Tarotem i tyle mnie to obchodzi. Bo co można robić w berlinie? otworzyć se tarota, kosmetyki - takie cos - jakiś manicure, dentysta? lekarz - takie coś... no wiecie - wróze na pewno. Bo ja LUDZI ZNISZCZYŁAM - sąsiadów. JAK? I wiecie TAK JESTEM WYKOŃCZONA NA AMAZONIE i na mnie bo nikt nie chce Polaków. ALE JAK TAM PRZYJECHALI? Mogli być najwyżej gwiazdy. to wszystko. I tyle. A byli? KRZYŻEM RODOWODYM KEVINA i o co do mnie pretensji? TAK ICH NIE CHCĄ i koniec. Bo zabili szefa. I wiecie to była taka sekta. Ja to wszystko pisałam. Ten szef ma w dupie WSZYSTKICH i on w ogole został OSZUKANY TĄ FIRMĄ - nie wiedział o co chodzi. POWIEDZILI MU, że poszło o Biblię. Ksiązka. Nieprawda. I wiecie on popełnił samobójstwo i wszyscy na niego wiecie. I jest samobójcą z tego mojego brata, Kevina w Holandii tez bo dzwonił nic nie rozumiał i sie kropnął. No i umarł. I mi się nawet to sniło wiecie. I on pilnuje bo zniszczono mu rodzinę tym Patrickiem Swayze - nie do końca choć w sumie on winny i ten Swayze miał tego żałować wszystkiego, a on sie powiesił i tyle. I z tego Krzyża Kevina mieli Berlin, stali o znikający punkt w Holandii a tu gdzie mieszkam był następny znikający punkt i to mi się WIELE RAZY W DZIECIŃSTWIE sniło i to wszystko jest prawda i tak mógł być Ślask z figur opierając się o Berlin i z wartości -cokolwiek normalnie bo tych ludzi Bogu też było żal, ale NIE , wszystko po swojemu i taki koniec. Jak mój. Ale ja rentę mam, mnie sie nalezy i koniec. OD RODZINY KRÓLEWSKIEJ - jak powinno być. Niech tak będzie ale ich TOTALNIE SKREŚLIŁAM I KONIEC. Nie ma mnie. Ich też. Dajcie spokój - po co mi daty pozmieniali. A matka? Mieli mi dac wybrać. I tak bym wybrała Bonę się dowiem. Dobra ale matka biologiczna miała w Londynie grób. No to chyba mi się tyle należało - pojechać na grób matki. Bo za kogo ja się uważam. No za córkę swojej matki. A listy jej co robia w brygidkach? To nie jest obrażające? W ogóle :( I koniec :(

Ja robię tak jak chciałam że pieniądze mam wiecie Z BANKU DO BANKU Z PAŃSTWA DO PAŃSTWA - tak prosiłam. Ale TAK MNIE NIE CHCIELI, ze aż wysłali do Warszawy do banku i zawiadomienie o stanie konta. A ta rodzina królewska niech mi coś wpłaci bo nie mam za co żyć. Dlaczego nie, co nie? Co oni tam robią? I renta jest moja tu z miasteczka - uniwersyteckiego sie dowiem już powoli. Na szczęscie sie wyprowadzam do innego miasteczka uniwersyteckiego. I CAŁA WIEŚ ZA MNĄ SIE DOWIEM. No ale w razie co idę na policję bo to policyjne miasteczko jest i tyle. I koniec. A ja tam tylko na rentę. Na ulicy im nie nasram bo wiecie ile gówien jest psich a ile ludzkich to nie wiadomo i to gówno we Wrocławiu to mogło być ludzkie i tyle :( Co jeszcze? To gówno, na którym ten raper siedział bo to jest krytyka też, że ławek nie ma usiąśc gdzie nie ma w tym lesie. No wiecie trochę lasu możecie wyciąć i przecież zawsze to coś znaczy i tyle. I ławki porobić w lesie czy coś w tym lesie porobić. Bo jaki byl ten Kevin Poniatowski? Taki - widział potrzeby ludzkie. Tylko sie ochrzcić nie chciał bo by mu Rzym poleciał. Takie tam. Taka Alakok. Bardzo sympatyczny, miły, takie rzeczy. Miał poglądy proindiańskie - jedynie że nie miał passu USA. Nic tylko radio Maryja jest z niego - katolicki głos w waszych domach. Takie cos to jest. I tyle :(

Wiecie ja już stąd idę bo moze przeginam, ale wiecie też sie nie dam - co ta uczelnia moja była warta? To było do zamknięcia po 1 fitosocjologach. Przestańcie i tyle. Jeszcze Szafera wykorzystać - drzewa pomnikowe. Miałam se poczytać. Ale co to ten Szafer tam? Niemniej ja bym se go wykorzstała ZE SZKÓL NA ZACHODZIE. Bo Szafer był z Krakowa i tak przegrałam z aktorem porno krakowskim. No ale co - Krakow jest z porno? No mógłby być - jest taka możliwość, ale to nie jest to co jest i tyle. Ja sie nie dam że Krakow to porno. W 1 sposob tylko mogłby być. Nie widzę że to jest to. To polonia w berlinie jest z Krakowa i moga być z tym krzyzem bo Kewin tam był. I wiecie ale to muszą MIEĆ KRAKOW bez porno i to rozumiec bo inaczej będą ich wwalac w porno i wiecie jak oni sobie na Gdańsk przeszli wszyscy i mogą być to ja nie mam pojecia. Ja jestem wypierdolona na najbardziej popierdolną wieś w Polsce. jedynie, ze krów nie pasam i tyle mnie wszystko obchodzi. Matkę mam z wartości JAKICHŚTAM i tyle. A czy przesadzam to czas pokaze. Moim zdaniem nie. Raz że tę bankierkę tak zwyzywałam z bezradności że wszyscy na mnie i ta stara małpa też. Jeszcze dzieci pooddawała, a nie wyjechała. Nikt. Tylko ta córka przeora i wiecie też uważam,że miała nie wyjeżdżać, a do Holandii to nie miałam pojęcia ze wyjechałam. Uważałam, że od razu do Anglii. Ze mną nikt po studiach nie rozmawiał, ale posługiwać się mną to nie zapomnieli. I skad ci w Berlinie mieli Gdańsk? Bo ja sie znalazłam w Berlinie, bez sensu, a nawet miałam rację z tym gdańskiem. no - ale tam jest krzyż rodowodowy Kevina i z Krakowa mieli być. Tyle mogli i miec Warszawę a chyba ładowali ich SŁUSZNIE do porno i przeszli sobie na Gdańsk i tak przegrałam. A CIEKAWE CZYM? Porno i tyle :(

No i zobaczcie zamiast sie cieszyć, ze byłam w Berlinie - jakie te polaki w berlinie są cioty - że mają 2 krzyże - z gdańska i krakowa po mnie to na mnie,że tam byłam i poleciał im cały Gdańsk. Jak Gdańsk im poleciał. A ta sąsiadka niech się walnie w łeb. Jak ktoś mi mówi cześc to jest to po prostu cześć i idziemy dalej. Ktoś jest miły i koniec. Nie to znaczy, że masz sie kimś przejąć - to proszę mi nie mówić cześć, ja nie muszę odpowiadać i tyle :( Wszystko. No wiecie ja nie jestem Polką. Nie URODZIŁAM SIE W TYM WASZYM GULIKU. Skąd jestem nie wiem też dokładnie - z niemieckiego lasu. Ale w waszym guliku na pewno ani się nie poczęłam ani nie urodziłam - nic. BO JA MAM ZUPEŁNIE NORMALNE ŻYCIE I CZEGO CHCĘ. No cóz... normalne to zabójstwo Bony, Mengelego, brata , Wiktorii , ich konta - ale czy to jest normalne? Ale to co mam teraz też wcale i tyle. Matkę mam Janem Chrzcicielem. Tak miałam od dziecka. Matka mi w życiu. No jak? I tyle. JAK? Bo jak mówicie że mialam matkę to jak? i tyle. A czy mi pomogla. Bo dla mnie BYŁA. A czy mi pomogła? i tyle :(

GDZIE MOJA RENTA BO NIE MAM CO ŻREĆ??? 😡😡😡😡 Na razie idę ale znowu przyjdę - normalne to ja mam życie według degeneratów z KEW i innych oraz RODZINY KRÓLEWSKIEJ W LONDYNIE -oni są normalni. Jak Flip i Flap. Dwie gwiazdy. Czy Flip i Flap byli gwiazdami? I tyle :( Powiem wam ja jestem jaka jestem bo ciągle chodzi za mną FLIP I FLAP. Co to znaczy? Nie wiem :(

Może kiedyś przyznacie mi rację a może nigdy, ale NIE BIERZE SIĘ DZIECKA NA KASĘ bo taki koniec. Na matmę mogli wziąc żeby mieć co zreć - na matmę mnie wzięli - nie w Polsce to bez znaczenia. Tu kazdy liczy jakby rozumu nie miał. I tyle :( A ja mam matkę z Afryki i wali we mnie Kainem - Bonę - i wiecie ksywka i Kain. A ta druga - jej siostra też z Afryki. Wiecie - brat też był synem Afrykanki i wie co to jest Afryka. Bo potępiłam Katarzynę Figurę. I miałam rację. Zostawiła dziecko Kainitce TAKIEJ JAK ONA i facetowi po podstawowce. Na dzień dobry Kevin babcię rozwalił. Czemu on chodził do tego porno? Może miał wyrzuty sumienia, że babcia - dyrektorka szkoły sie powiesiła. Ta matka na nią, a jego wzięła wiecie na pass USA. I tyle. I co ta Katarzyna Figura sobą przedstawia, a ja byłam jej dzieckiem. Krótkie włosy , grób matki i mogę byc sie dowiem. Tak to coś strasznego. Ale po co? W POLSCE? Zastanówcie się. W Indiach. W Polsce to dosłownie włosy łonowe na głowie i tyle mogłam dla was zrobić. MATKA Z AFRYKI no dajcie spokój. Co by mi dały te krótkie. Przy matce Europejce coś by mi dały. Przy niej? To byla stracona kasa i wygląd inny. A to powinna być matma. Ale w szkole mogłabym być się dowiem i kontakt by pozostał. I PO CO? To lepiej dłuższe włosy i zero kontaktu. I najgorsze jest to,że normalnie miałabym CAŁE ŻYCIE KRÓTKIE WŁOSY i matematyczka albo coś takiego, ale szkoda kasy. I to jest oddanie na kase SZKOdA KASY NA WSZYSTKO. I wiecie bo ja byłam nienormalna. A Bona była normalna. Naprawde :(

Moze kiedyś mnie zrozumiecie co tak przeklinałam. SZCZERZE PISZĄC mam to gdzieś. Chodzi mi tylko o moją rentę i codziennie będę tu pisać aż ją dostanę i tyle. I to wszystko i się nigdzie nie dam. MNIE NIKT NIE POŻAŁOWAŁ ZA TEGO PIŁSUDSKIEGO, KORFANTEGO bo ja jestem nieludzka - a wy? I tyle. I wiecie po tym Staszicu Z ROZSĄDKU mieli sobie darować tego Mickiewicza, ale wiecie myślałam - dobra szkoła, papiery mi zwrócą i spierdalaj do UP - co tu dalej? i tyle. Zostawało dokończyć doktorat i szukać czegoś w zawodzie. Nie. DLACZEGO? Jak ja miałam myśleć w roku 2005. Bo teraz każdy by mi zarzucił że malkontentka, nic tylko wszystko złe. No to bylam optymistyczna I MOIM ZDANIEM - realna - lepsza szkoła, ze wszystko wyglądało i koniec. Gość był WDOWCEM. To zrobił mi DYREKTOR WDOWIEC. I wiecie no to córka - jedno dziecko - wydana i dziadek. I moze być. A tak? No słuchajcie to ktoś mi miał powiedzieć, że ma żonę , która w wypadku samochodowym w Niemczech zginęła i przez to tak ludziom świni. I słuchajcie dobrze , ale anglistki i germanistki w Korfantym miały być STAŁE i tam nie miało być wakatu i ja miałam się po gimnazjum znaleźć w SP i wyjaśniać sobie tego Piłsudskiego bo wybaczcie ale też miałam swoje myśli i przestałam rozumieć COKOLWIEK łącznie z tym czemu w tej szkole (Korfanty) wszyscy fruwają, a wcześniej nie lepiej - może w tym Kevinie nie, ale w tym Piłsudskim tez nie rozumiałam co to takie fruwanie nauczycieli języka. Bo miałam się handryczyć o pieniądze pomijając moje słownictwo. Pomijając MÓJ WĄTEK O CZYMŚ popatrzcie sobie na inne wątki na kafe i wiecie przy fruwających nauczycielach angielskiego zostawało mi po prostu zmienić szkołe na taką gdzie dyrekcji NA CZYMKOLWIEK Z JĘZYKA będzie zależało. No bo w Piłsudskim dzien św. Patryka i tyle. A to takie coś? Pytania z wiedzy o Irlandii - nie potrzebowały - niczego. Tylko stroje wymalować się jak małpki i KUCHNIA irlandzka - najważniejsze - FRYTKI i koniec żarcia jak ryb nie nałowią. Taki bezsens. Bo nic nie robiłam. poszłam zaplecze sprzątać i zaś sie dowiedziałam że nasyfiłam i tyle :(

Wiecie ani na studia mi nie dały w tym Piłsudskim w tym Korfantym jak widziałam jacy wszyscy są to zaczęłam żałować że nie zapisałam się do WOMU i na bibliotekę, ale kończyłam wiecie DOKTORAT DLA SŁONIA - ja to miałam mieć rok napisane i tylko wiecie zapłacone ,nie zapłacone? Co tu robić? I widzicie bo Bona i Mengele są mądrzy. WŁAŚNIE GÓWNO - jak chcieli dobrze dla mnie to inna uczelnia CO JA MIAŁAM ROBIĆ NA ZAOCZNYM DOKTORACIE? To mi mieli powiedzieć, że mam wziąć kredyt sobie sama. Co ja miałam robić? A słuchajcie - zaocznych z kredytu nie mogłam skończyć PRACUJĄC? Czy oni byli normalni? Co ja miałam pracę fizyczną w KRZYŻÓWKACH dostać od służby liturgicznej w Londynie? Co ja robiłam na tej wsi. No wiecie po roku mieli sie dogadac - weż się przenieś bo to bez sensu. Ja w ogóle POJĘCIA NIE MIAŁAM STARA BABA 20 lat, że 1. dyrektor poszedł w sredniej 2. wilki poszli. Bona I mengele tymi wilkami mieli cała Polskę znać a Śląsk z MOJEGO RODOWODU wszystko wiedzieć. Bo w sumie tacy są, ale ograni w pracy na kał i mocz, porno jedno i wiecie NIC DOBREGO OD NICH NIE USŁYSZYCIE. NIC. I tylko leniu, zgniłku, fjetuchu, zero - no wiecie co... albo po co ty żyjesz? nie no wiecie renta i wyprowadzka. A jak wam żal to tak samo zróbcie - gównem i moczem sie ograjcie, porno , kościoł na arystrokrację, spowiedz, komunia, brak ślubu - mój zły chrzest, komunia, wszystko - no wiecie sorry - ja już na nich wilk i tyle. tyle z nich pożytku. A POCZTA? Czemu Bona nie jest na poczcie? Ta baba to jedno KEW i tyle :( Dajcie spokój :(

Sluchajcie jacy oni dla mnie byli gdy miałam ok 15-20 lat. JACY ONI BYLI, że ja zaczełam robić doktorat? Czy ja go potrzebowałam? CO ONI PIERDOLILI bo wiecie im jest dobrze bo ja wszystko wziełam że to moja wina. TAK WYSZŁO. No ja nie wiedziałam ze powiesił sie PRZEZE MNIE UM Katowice. Ale kto mi to powiedział żebym cokolwiek skapowała i tak dalej. Przynajmniej bym te włosy ścięła a tak? i tyle :( No co ja miałam robić? Koniec :(

Wiecie tak jest kasa moja - stąd - ale z ANGLII, że Bona to kainitka. Rodowod od Kaina. Ujemny. I pewnego dnia sie z nim spotka. Ona chyba nie chciała pracować na poczcie. No taka NIemka - nic tylko budowa i kain. Bo skad ta budowa. A SIOSTRE MA TAKĄ SAMĄ. I takie dziwne rysy twarzy - to nie są włoskie rysy twarzy. I wiecie WŁOCHY, WŁOCHY... i zamiast mi powiedziec to jeden śmiech wszyscy ze mnie. I MACIE. i tyle. A mnie sponsoruje rodzina królewska się dowiem w Londynie i taka mam opinię. No to sie okaże czy coś mam na koncie i tyle. ZWROT PODATKU jakiś. Ale sprawdzic sobie pojadę bo jeszcze nie zdążyłam wiecie ograć daty urodzenia i musze jechac ograć i wtedy bedzie CO TA PACZKA ROBI NA POCZCIE W MIESCIE EDYTY STEIN? I skąd sie to miasto zrobiło? 😡 Powinien być Wrocław i ten Wrocław jakąs godność by miał, a tak? Ten Wrocław jak ta KUPA tego rapera - jak to psie gówno. Bez wartości i tyle. A tak z Edyty Stein OCHRZCZONEJ mieliby wartość. Bo mam gdzieś Wrocław a wielka Polka. Nie jestem Polką - mam państwo OGRANE i koniec. Ale jestem Polką mądrze i powiem - nie takie coś jak ten raper albo Śmieszka tylko DAJCIE WROCŁAWIOWI EDYTĘ STEIN i przywróccie mu godnośc. Bo po co ona była? Ona żyła bez sensu. Według pornografow z Londynu na pewno. Ona była żeby CHRZTEM przywrócić Wrocławiowi godność, no ale cóz... królowa Elzbieta 2, książę Karol i Wrocław jako psie gówno. A NIE JEST TAK? I tyle. I tak moglibyście się z Niemcami dogadywać i tak dalej, a tak? No ja wam współczuję, że mieszkacie w guliku to widac. I zaakceptujcie to że macie WSZYSTKIE TAKIE POMYSŁY i tyle. WSZYSTKIE. Z gulika. Nie wiem czemu tu jest gulik. I tyle :(

Wiecie nie wysyłajcie tej paczki dalej bo sobie WSZYSTKO ZAWALACIE. To jest moja renta od dziecka Z PAŃSTWA DO PAŃSTWA z banku do banku. Nic nie macie do powiedzenia - ona miała być pod adres i koniec. Co ma wspólnego Bona z państwem WIELKA BRYTANIA. To jest babsko bez matmy w ogole i tak dalej - bedziecie mieć Z PRZETRZYMAWANIA MOICH PIENIĘDZY tylko wiele gwiazd i jeden wielki bezsens. Największa oczywiście Katarzyna Figura i może znowu z cycami na wierzchu latać goła po USA , a ja i tak dostanę paczkę bo mi sie pieniądze należa za adopcję na kasę. Z której to adopcji nie pasuje nic. Ta Bona nie ma matmy, wy tego nie rozumiecie - ona nie rozumie banku, jak tu ukradnie mi to całe konto jej pójdzie i zostanie bez renty i emerytury - wszystko sie rozleci a ja i tak mam pieniądze wy tego nie rozumiecie. Otto Szulc to było zero, powiesił matkę, ojca - do was do nie dociera chyba. Porwana jestem ze szpitala , szpital powieszony. Tego mogla Bona tu nie wiedzieć - i to wszystko. I tak paczka jest moja - za powieszony szpital w Anglii i za powieszony UM Katowice czym nie przejął sie nikt, także za pocztę miejscową, że nikt mi prawdy nie powiedział co się stało bo co - BO MIAŁAM RODOWOD. PODOBNO. Zdechły ale mialam. Ograli mnie w szkole mucha - zaczęły się nauczycielki wieszać i wiecie - ja to zostawiłam, ale jak kurwy z Wrocławia za rapera na mnie to zostaje się tu szkole powiesić jak paczkę tkniecie bo jak poszłam do liceum to poszły nauczycielki, Kevin Vosiper i jego matka to są pozabijane sprzątaczki , morderstwa rodzin, moja szkoła średnia to jest morderstwo wiecie anglistki z 3 dzieci, szkoła nic nie warta, ZNIKNIĘTY PSYCHIATRYK i ja to wszystko zostawiłam i że szkoła miała wartości napisalam że zostały mi po nich - za przeproszeniem CHUJ WIE PO Co - Przestrogi dla Polski i tyle. I to wszystko. I wiecie wy to psujecie mi wszystko nie oddając tej paczki, zobaczycie co sie będzie działo jak to dacie do Wrocławia. Zagrywajcie sobie tak dalej a ja wam pisałam ze Bachledy są wszystkie w USA zabite i to też jest ze mnie. ZNACZY TYLE ILE. Ja po studiach miałam mieć pracę i koniec. I to ma sens że ich zabili i tak macie Piłsudskiego - wy tego nie rozumiecie ja tego nie dam i koniec. Bo nie i już. Bo wam można życzyć nie wiem wszystkiego najlepszego i wszystko wam dać a wy człowieka w kawałki do psich gówien ze jest naiwnym durniem. A Bona wiecie to tylko Kain - czy ona jest po prawej czy lewej nie mam pojęcia - nie rozumiem jej - ja w nią walę kainem i gra, a wy sobie róbcie co chcecie. Ja do banku nie pojde - raz zdrowie, dwa państwo ograne - nie chcę. Na zachodzie? Tez nie chce bo wielka laska. Ja mam rentę i koniec. I tak wam nie da nic ta paczka we Wrocławiu, Poznaniu - Śmieszkę zabiją, baby we Wrocławiu też bo ja też byłam na śmeirc posłana, tu poczta sie moze powiesić - takie jest życie sie dowiem. No to sie wieszajcie wszyscy. Po prostu BEZ GADANIA paczka i tyle. I się smiejecie idioci z Wielkiej brytani a w ogóle nie wiecie z czego i tyle. I ja moglam stać o Bone bo miałam kasę za zombi, brat wierzył w zombie co wiecie o tym. To macie zombi i mam was gdzieś. Do was kurwa nic nie dociera. Może jakbym sie wam zesrala na te wasze spierdziale ryje to by cos dotarlo jak do tej rodziny królewskiej. Nie potrzebuję paczki bo mam kasę na koncie to miało wpłynąć na konto. To zrobili zle i koniec. I wiecie zagrywajcie sobie z ta paczką dalej - ja tylko ostrzegam paczka we Wroclawiu , ukradziona, nie macie amazona. bo jestem sierotą, życie spierdolone i nie dadzą wam sie za nazwisko babci i tyle. Bo kim ja jestem dla bab we Wroclawiu. Gownem z dupy.A one ani tyle - co robią z krzyżami rodowodymi Kevina na mnie. Wszystkie mężow w banku - a one co taka firma? Bez sensu. Glupie kurwy wszystko byłe i tyle. I niech idą do merkel bo gdzie je odsyłam w takim razie do merkel i dajcie mi spokój z takim ciulstwem jakie sobą prezentujecie i to wszystko. Merkel matka kurwy - dziewczyny Kevina z Holandii - no to do bab we Wroclawiu akurat kolezanka - niech se po niemiecku pogadaja. Bo wiecie taki koniec ze szanuje prace , ludzi i tyle. To wszystko i paczka moja reszta zlodziejstwo. Rente i tak dostane bo sie nalezy od dziecka za jedno kurestwo. ta matka Kevina tez kurwa z uczelni i nie dacie jej rady - kurwa nie pierdzi, to ja bylam kurwa nie pierdzialam i srala ze smiechu, pracy nie miala to zielnik w piec, zeby nikt niczego nie osiagnal. Bo jaka byla - taka i plakala GOWNAMI i wy ja kochacie bo TACY SAMI JESTESCIE. Bo brat mogl do USA wyjechac , cos osiagnac, ojca okradli to jemu cos malego, zonaty, dzieci i koniec. Musial kurwa na borowkach skonczyc przez szmate z Afryki. I tyle. :( 😡😡😡😡

Wiecie ta paczka miała być wysłana do Wielkanocy najpózniej. teraz wszystko bez sensu - takie świeto, siakie - tak by miała znaczenie i byloby lepiej, a tak nie. ALE WSZYSTKO JEST MOJE I TYLE. I wiecie ta poczta tutaj to jest KLUCZ. I dali mnie tutaj i lali gdzie to będę pracowac jak prababcia miała krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami a babcia miała to w dupie tu taka poczta i GDZIE TO BĘDE PRACOWAĆ. No dobra , ale to jest KEW i tyle. I wiecie włosy Indian bo miałam ściąć te włosy, jak ja wyglądałam na tych zdjęciach. A praca? Wtedy jest matma. No to system matematyczny bo powiedzmy rodowod bez sensu i znaczenia - widzimy jak oni są od św. Edyty Stein i tyle, która zginęła w piecu i pasuje i tyle :( No cóz... czy to miało sens? Na pewno jej dzieła i życie sens miało i to że się powiesiła też. Ze coś napisala - podrązyć coś jej śladem. Takie kłamstwa? Czy miały sens? I tyle. To jest problem rodowodowu złego to samobójstwo i tyle. Nie rozumiała sama siebie SKĄD JEST. Kiedyś na wschodzie i nie ma jej. Ot pewna osoba , święta, czy ona potrzebuje bycia tą świetą? Czy bez tego tytułu jej życie nie miałoby sensu? Naprawde? I tyle. Czy jej chrzest, życie katoliczki nie ma znaczenia? Sensu? Zakon? No jest pytaniem, ale wiecie ona sie powiesiła a nie umarła w piecu i zobaczcie taka osoba wiążąca wiele rzeczy ze spuścizną wiecie, którą można wykorzystać, zastanawoić się , no tragiczny koniec w dobie holokaustu - czy coś się zmienia? No ale jakaś taka normalna jest. Czy ona powinna być patronką Europy? A św. Franciszek? SKĄD ON BYL? Ona CHYBA??? była na to? SKĄD ONA BYŁA? I tyle. No chyba takie coś. I zobaczcie - jest patronka Europy i jest wszystko jakieś normalne, a tak to ona była jak JÓZEF STALIN i taka jest rodzina królewska w Londynie i ja sie za to NIKOMU NIE DAM - banda polskich dekli porno i koniec. A siedzą w kraju gdzie FACECI MAJĄ BRZUCHY i do USA , swoje biznesy nie, TYLKO TA SŁUZBA - no ludzie zastanowcie się kto tu normalny jest kto nie. BO MAJĄ WŁADZĘ. A PO CO? Oni mają sprzątać, starociami sie interesować, RODOWODY MIEĆ!!!! Przynajmniej tego św. Jana Ewangelistę. CO TO MA BYĆ??? Ja mam całe życie zjebane tymi gniotami - ja sie nie dam i tyle 😡😡😡😡

To chyba była taka historia, ze no dobrze mnie dali -na poczcie nie trzeba krzyża rodowodowego z 3 skrzydłami tutaj, bez tego można iśc. I JA MIAŁAM IŚĆ NA POCZTĘ PRACOWAĆ. Słuchajcie czy to miało rozum - takie myślenie. A skad ja mialam wiedzieć, ze ja mam iść pracować na pocztę? JAK? I tyle. Z czego to wynika. A czemu nie do urzędu bo to mi pasowało. A najbardziej pasowały mi wilki, ja chciałam być lekarką na przykład. Czemu ja miałam chcieć pracowac na poczcie? Nie rozumiem. A lekarką chciałam być bo ciężko chorowałam i wiedziałam co to znaczy gorączka, duszenie sie, majaki. Kto mi to weżmnie. Ojciec - dr Mengele - mówił NA STUDIA PÓJDZIESZ - 7 lat miałam - dziecko z brygidek - TO JEST ZAMĘCZANIE!!! ale poszłam na te studia - i nie na poczcie bo pasuje tylko NA STUDIA - i ja sie TAK UCZYŁAM. Wy tego nie rozumiecie. I dlatego ta paczka jest moja bo wzięta na kasę, jedno zamęczanie od małego TO W OGÓLE SENSU NIE MIAŁO. A jeśli nie krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami - to by mnie interesowało i tak bym miała USA - to wiecie jak na tę pocztę? SYSTEMEM MATEMATYCZNYM. JAKIM? To miałam wiedzieć i dużo racji już mają w tym momencie ale TYLKO Z KRZYŻEM RODOWODYM NA 3 skrzydła jakbym wiedziała że tak na poczcie w Polsce sie pracuje a tak to nie i tyle. BO NIE I JUŻ. Moja sprawa. I koniec. I tylko tak z wami przegrałam, ze Bona latała samolotami, ale na poczte nie wiedziała jak sie idzie i tak mnie WSZYSCY W POLSCE ZGNOILI i co mogę poradzić polskiej poloni w Berlinie żeby DALI MI SWIETY SPOKOJ bo mam ich NA ZAWSZE W DUPIE - takie zycie wartości - to że mają se stać o krzyże rodowodowe z 3 skrzydłami i na poczte w Berlinie próbować czy z tego praca GDAŃSKIEM - trzeba mieć Gdańsk. A z Krakowa to wiecie uważajcie bo trzeba mieć dobrze Krakow bo porno i tyle. I to wszystko. I z tego można coś sobie tam dopasować, a ja się tym nie interesuję bo ja to archeolog z wilków , bibliotekarka , ksiązki , KWIATKI - takie rzeczy. I normalnie po średniej , krzyze rodowowode, bez studiów , no może 3 lata niemieckiego czy coś tam. Nie wiem. A studia? Normalnie? Szukam lepszej pracy i tak dalej. Ojcem. Ale sie jakoś tak - nie wiem czy zalamalałam. Po co ukradliście system rentowo emerytalny Anglii - tak wyszło i koniec :( Sprzątaczki z angielskim to ukradly - powiedzmy lepszym niż mój bo mam to w sumie gdzieś i tyle. Mnie na studiach rozkradziono bo ja się zalałamam. Ale czemu w sumie? Bo mi ukradziono książki, ja w sumie jestem z USA, powinnam mieć dobre imię, mam złe - wszystko złe - dlatego tak sie stało że tej lepszej pracy nie szukałam bo nie miałam książek, został mi paszport. W USA jest imię bardzo ważne, wy tego nie rozumiecie. Dlatego teraz renta I NIE CHCE słyszeć o Polsce. Nie chcę. A reszta nie ma sensu. Cokolwiek z tą paczką zrobicie przez moją prababcię, służbę liturgiczną WSZYSTKO JUŻ BEZ SENSU. Do Świąt i tyle. Bo nic tylko kalendarz macie tu , wszyscy to widzą i jedynie że już głośno nie pierdzą. Najwyżej druga paczka bo tak kradniecie. No może was ściąga z tych bab w Piłsudskim. Bo cały Piłsudski w katowicach to złodziejstwo, tak wyleciałam kontem z pracy w Korfantym i tak mi kradniecie moją rentę. I tyle :( Wszystko. To juz macie mój pass USA w Holandii i wiecie to wam poleci. TAM NIE MA JUŻ ANI JEDNEGO PASSA ze znaczeniem jak mi to ukradniecie i nie ma i wszystko leci dalej, roślina w bankach, rodowody wam lecą. No takie szmaty z was i tyle. Bo sie zapierdziałam na śmierc bo nie kurwa, a kto ja jestem. NO NIE KURWA. Dosłownie nie kurwa. I tyle. A z Boną przegralam Bo MIAŁA BYĆ literką cyferką. ALE NIGDY NIE BYŁA - moze była ale chwilę. TO MIAŁA BYĆ. I tyle. przykro mi. I może nawet była w szkole - nie no to cały czas się jest i tyle. Co ona raz tak, raz siak. I z tego jakieś ZŁUDZENIE MATKI bo literka cyferka to też można mieć pretensje do mnie że nic ze studiami nie zrobiłam, a tak? i tyle :(

Wiecie powiem wam tylko czy napiszę że na paczce jest system matematyczny i nikt mi jej nie ukradnie - może być przesłana dalej a rozkradnięcie to samobójstwo, wyrzut z pracy to są takie pieniądze. Do was to w ogole nie dociera i tyle. :( Nic - no wy jesteście tak pierdolnięci w pały ze to sie W PALE NORMALNEMU NIE MIESCI. i powiem wam w tej Holandii ze znaczeniem został 1 fin przy swoim sposobie myślenia on miał mieć pass fiński mówić po holendersku - nie wiem jak tam stoi - może i rodowod choć krzyż rodowodowy ALE FIŃSKI - takiego nie ma na pewno i tyle. Mój paszport ma. 1 osoba tam jest i tyle, której NIENAWIDZĘ bo mam WYŁUDZONY ten pass USA. Siostry mi matmę ukradły, on pass USA - Mengele mu dał , to szwagier ja tego nie rozumiałam co on robi i tyle. A on miał mieć pass ze swojego krzyża rodowodowego FIŃSKIEGO i tyle. Bo nawet pass bez sensu , ale FIŃSKI KRZYŻ a on chyba na Polskę. Bez znaczenia ale na pewno nie fiński bo miałby swój paszport USA a ja pracę w Polsce z passu USA i tyle. I tak chyba dali mi iść na studia PO LICEUM!!! Bona i mengele - a co ja miałam robić po liceum? A ogrodnicza to gdzie praca dalej? A brat gdzie mi sie stracił? Po KULU jeździł z corką merkel a tu nikogo nie było :( I już jeden i drugi nie żyje, siostry nie żyją to jest APOKALIPSA co robi ta wasza służba liturgiczna od sw. JANA EWANGLISTY KTÓRA MIAŁA BYĆ tak i tyle. I tak sie skończyło kłamstwo. Druga apokalipsa to brygidki - matka TYLE ILE to Analiza Michael - brat zrobił w Holandii lepszą i tyle. Tak jak pisze bo to czuję na paczce jest system na pocztę i wtedy macie rację a tak? I wiecie bo służba liturgiczna w Londynie miała rację gnojąc moją babcie za krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami ze mieli mieć od niej. JAKĄ? No to wiecie - a nie szanowali. ALE JAK? I tyle. I wiecie no a system matematyczny na pocztę tu skąd miałam znać? Myślicie że nie poszłabym sie pytac o pracę. Ale czy to by działało? Tu jest polska. To jest POCZTA POLSKA. One mają pracę tam trupem jak bank, z którego dostałam rentę. takich rzeczy pewnie jest pełno. Miałam krzyż rodowodwy z 3 skrzydłami JAK DLA MNIE i system matematyczny i mogłam być. Ale ZE MNIE KEW NIE BYŁOBY. A tak? Jak miałam tam iść? PO CO? I musiałabym wiedzieć o tym, że dom jest napuszczony na pracę na poczcie i taki rodowod miał tu KSIĄŻĘ KAROL i to miała wiedzieć BOna, a o tej królowej Wiktorii to sie w ogóle nie będę wypowiadać i to wszystko i tyle. I powoli z paczki schodzi system matematyczny że nie znali - tu znali trochę bo wiem połowę. TO CO TO JEST? JA znam cały system. Ale ile ja mam lat? I paczka jest za wartości i w razie co znowu system i nie da się ukraść. Na samobójstwo jest to złodziejstwo a mnie się należy całość za to że nie wiedzieli o systemie, Bona nie miała krzyża na 3 skrzydła na pocztę - bez sensu wszystko i tyle. I to miałam wiedzieć i po studiach tak se też mogłam szukać pracy tu czy tam. Czy ja musiałam łazić po UP w katowicach na borówki? Nie mogłam już na poczcie pracować czy wiecie nie wiem - szukać pracy w taki sposób - tym domem , napuszczeniem, systemem matematycznym. No nie miałam figur - jak się tu poruszać I TO WSZYSTKO. Czy ja musiałam tak skończyć? 😡😡😡😡 Sorry. A w tej szkole też - jeden krzyż rodowodowy, tarot - dziękuję :(

Wiecie one tę paczke chcą posłać ale ja mam chyba 20 euro na koncie i ja sie nie dam. Sprawdzę konto i całe banki wam lecą. Nie szkodzi - wystaarczy wyciąg z konta sprawdzic i po was wszystkich po od założycieli banków , ktorych nie dałam, nie rozumiecie ich TO JEST MOJA HISTORIA NA ZAWSZE i ja tak mogę być i tyle. Są ludzie, że będą sobie o to stali, takie mają wartości i tak dalej. I tak jest dziś świat - historia? ZAŁOŻYCIELI BANKÓW. Dopust na ludzi którzy sa jedną kasą. Bo o co tu stać? I wtedy dostaną założycieli banków i od nich jest ekologia też - nie tylko z porno. Bo byłam córką ojca jeszcze może byc, jedno porno, mieli rację Bona i Mengele że do porno mnie zawieźli - nawet za póżno - od niemowlaka w porno miałam być. No niestety nie mieli przyroda może być to też wartość założycieli banków oni byli moralni, lecieli rośliną, wilka mieli na Francję i Indie - mówiono Rosję - TAK POWINNO BYC, lecieli Indiami, ale CZEMU? I tyle. ALE CZEMU? I czemu oni zginęli? Bo jedna kasa a archeolog. Bo tak jest że archeolog to jest zawód na kasę. Trzeba mieć pieniądze i tak sie jest archeologiem i tyle :( I koniec. I wy mi nie będziecie rządzić - wszędzie szkoła, a wszystko bez sensu bo macie ograny kalendarz. I SŁUSZNIE. I jesteście sami kalekami z kalendarza i innych nimi robicie. 12 lat doktoratu wiecie co - moim zdaniem koniec świata nadchodzi ale to tylko w Polsce. I na 8 roku doktoratu jeszcze do szkoły telefony i to wszystko jest w normie. No cóz... nie mojej. Mnie się to W PALE NIE MIEŚCI. Nawet jeśli ojca 2 aktory porno nad Czadem zrobili. W wieku? 50 lat bo wtedy się namyślili na 1 dziecko. Naprawde. A zapłaceni też nie byli w tym Rzymie, ze nad Czad przyjechali. Naprawde :( i tyle. I to ogrywam i koniec i po moim ojcu w Niemczech i niech se w USA robi co chce , a kto rządził Anglia ostatnie 40 lat to nie wiem. królowa Elzbieta 2 -pasuje Edward, ale który? Elzbieta 2 i tyle :(

Wiecie ten mój brat BLIZNIAk jest niejasny dla Holendrów bo on jak byl malutki to mu zleciał oplatek na poduszkę i MOŻE??? najbardziej tak sie zajechały te siostry w banku i tak bedzie na zachodzie , że tak, a nie że nakradły i tyle. Choć czy to było złodziejstwo? No ale mnie matmę ukradły. To się powiesiły. I wiecie tez sie nie dadzą nikomu - przestrogi dla Polski, ale szkoła ZNIKNIĘTY PSYCHIATRYK. No ja też i tyle :( Za wszystko. Mnie nie ma w Polsce. to tylko renta i coś se tam dziubać - tyle. Co wiecej? Nic - taka prawda :(

Wiecie historii załozycieli banków nie dam nikogo bo całe banki lecą na świecie i jest JEDNA RECESJA BO NIC TYLKO BANK. No nic więcej. Tylko banki istnieją. A tak to powinno być. Roślinę mam ukradzioną od dziecka, rodowod zjebany paczka moja czego chcecie. I was oskarżą o recesję - tak to Żydków a tak was - ze to wy takie gówno robicie giełdą waszą. Bo tak pasuje? Jak mi nie przyślecie paczki to będziecie miec September 11 w Warszawie - bombę na gieldę wam zrzucą Araby. Bo ja jestem CUDEM wybroniona z ogrdonictwa w Niemczech i bym Śmieszce powiedziała jak wiecie ale nie powiem i tyle. Bo jest ŚWINIĄ i zerem i tyle. I po co jej to dziecko było? Miała brata uszanować. Ja go uszanowałam i widzicie jak skończyłam. Naprawdę skończycie z Arabami na głowach jak mi tej paczki nie wyslecie. Niczego nie rozumiecie i się tak mądrzycie. A te wszystkie gwiazdy u was to macie z rodziny królewskiej - te głupie ploty , wszystko. W SUMIE skad się to zaczęło? Bo nie rozumiecie skąd to jest, a ja rozumiem i sie wam nie dam za nazwisko. Ja nie miałam mieć nazwiska Mengele tylko po matce i ciekawe co dalej z tym nazwiskiem. I tyle. Bo niektórzy zrobili karierę tym nazwiskiem MATKI a ja? To miala od swojej matki. Bo nikt nie rozumiał czemu ta córka merkel nie umiała zejść z nazwiska swojej matki bo taka Ok i w ogóle. BO moja babcia nazwała córkę swoim nazwskiem, a ona miała inne w stosunku do rodziców. I wszystko żle i ona zawsze będzie się nazywała inaczej i ona miała rodowod z nazwiska - wy tego nie rozumiecie - jeden krzyż nad nią jak nade mną. Jakby 2 krzyże się zrobiły i ona choć wyżej była wiele niżej z tego tych rodzicow i tak jestem w Polsce. Zrobił sie jakiś dziwny gulik. Ci rodzice jej wiecie byli z Am. Poł - tak dostała Anię Shirley. Ale może być bo to jest córka POLKI - nic tylko krzyż rodowodowy na 3 skrzydła miała ta kobieta już wtedy a mówili rodowod - ta Ania będzie się kiedyś nazywała Tołstoj i będzie w Anglii - ciągle bez zębów i tyle. I zobaczcie rodzice matki i ona i trójkąt - bez zębów. I kiedyś se tam je wstawi ale z głową - na Gilberta - sztuczne - takie coś. I chyba nawet w krzyzakach będzie. Bo to nazwisko żle dostała - tak jak moja matka - jeden krzyż nad nią. Wszyscy ja cyganili i zapiła sie na śmierc i po śmierci w trumnie mówiła i tak jest Popiełuszko że mówił na pogrzebie. Z Ani Shirley i to się mieliście domyślić że książę Karol jest LEO TOLSTOJEM dla siebie,żeby sie pozbyć Goethego a gdzie go nabył? I tyle. No i jak ksiądz Popiełuszko zaczął mówic na pogrzebie to wszyscy myśleli że to ta głowa wykręcona we Wrocławiu a to była Ania Shirley ALBO GADAJĄCY GULIK w katowicach i gadające zwłoki w Faustyny w Rawie - dyrektorki w piłsudskim i koniec :(

Wiecie jak ja sie miałam domyślić systemu matematycznego na poczcie, żeby mieć JAKAKOLWIEK lepszą prace w Polsce to wy sie mieliscie domyślić GO RÓWNIEŻ bo powinniście mieć w tym PAŃSTWOWY INTERES by tu na poczcie były krzyze rodowodowe na 3 skrzydła. Dlaczego? No bo tak jest Śląsk w sumie MOCNIEj, a tak jest Polska. Żeby nie było, że bez sensu baby wieszam za dziecko - wartość najwyższą. No ludzka wartość to jest, a państwowa jaka jest racja? Taka Antygona to jest? Kto ma rację? I co jest wyzej DZIECKO NIENARODZONE ALBO PAŃSTWO? Co dalej? tego racja i tyle. Ja sie nie dam. UP to samo tu niedaleko - jak chca to niech się powieszą - za machloje są wyrzucone CHYBA MNĄ się wyniosły bo pasuje że dalej siedzą i się kiszą gdzie się kisiły, a gdzie były jest BANK wiecie. Bardzo ciekawe i tyle. Konto sobie sprawdzę jak piszę i wszystko wam dalej rozwalam. No wiecie bez przesady - studia w Polsce z wazenia materiału genetycznego. I OWSZEM to trzeba było go zważyć przed studiami i takie coś może być. Bo tak mi pasowało. Ale byłam PRZYRoDNICZKA i wiecie cała mnie oskubali, książki ukradli , wszystko!!!! i mnie nie ma. Są wilki i ja i tyle. I tak morze - ze Stoczni Gdańskiej. Bo ja nie jestem patriotką. W OGÓLE i tyle :( I koniec. A co wilki nie są polskie? A odkąd to :( 😡😡😡

Bo się dowiem wiecie że całe moje życie to gdańsk a co dalej? i tyle. No wiecie bez sensu. To nie jest moje życie. No teraz tyle ile W PEWIEN BARDZO OKREŚLONY EUROPEJSKI SPOSÓB. A tak to są to ZŁUDZENIA z rodowododu na dom i systemu matematycznego. Tyle. To nie są moje wartości. GDAŃSK. przyroda - to jest moja wartość. Rośliny, zwierzeta. Bo co zamierzam robić na rencie. No coś muszę robić. Leczyć się - noga mnie boli i tyle. I KREGOSŁUP - jeszcze gorzej. I tak widzicie ANIA SHIRLEY będzie sie nazywała pewnego dnia ANIA TOLSTOJ. Niezłe nie? i tyle. Po co ją tak nazwali? Oszalala z tego i tyle. I tak jest pełno książek jak pięknie żyła w Kanadzie. Happy end i wszystko. Tylko początek dziwny. Ale to jeszcze jest nic. Najlepsi są ci z tego Kevina Sullivana, ale są też bezbłedni - postawili na swoje, na Ruskę nie. 3 filmy nie wiadomo o czym. W SUMIE 1 film mógł być, drugi - coś nie pasowało , a 3 nie wiadomo o czym. A reszta tak nawet i logiczne i wszystko. I wiecie to jest też pewna prawda o życiu. JAK POTRAKTOWALI TE ANIĘ SHIRLEY. Od A do Z. I co jej to tak zmienili to nazwisko. Tak ją dobrze potraktowali. Naprawde :(