Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakak

narkoza ile dziecko nie moze jesc przed

Polecane posty

Gość kakak

ile nie bedzie mogło jesc moje dzieciatko przed narkoza? wie ktos? jesszcze nie pyatłam lekarza, ale juz sie martwie o mojego zarłoczka, karmiony jest piersią

Gość kakak
chodzi o niemowle 3 miesiące

Gość 3fj3
bodajze 12 godzin

z tego co ja wiem to dorosły musi być 6h na czczo- nie bój się na zapas tylko porozmawiaj z lekarzem, może mają inne procedury dla tak małych dzieci

Gość matkawyrodna123456
6 godzin i w zaleznosci od wieku dziecka im młodsze tym jest brane w pierwszej kolejnosci .Nie martw sie troszke sie denerwujesz ale wszystko bedzie w porzadku

Gość pytajaca mamma
U nas anestezjolog kazał na 6 godzin nic nie jeść ani nie pić, ew. jeśli dziecko będzie protestować, to na ok. 4 godziny przed można podać trochę wody.

Gość kakak
no dajcie spokój 12 h? moje dzicko ma niespełna 3 mesiące pzreciez by zapłakało sie na smierc

mój jak miał leczone zęby w narkozie, to 6 godzin wcześniej nie mógł jeść ani pic no ale to przecież nie była pełna narkoza tylko na pare minut, myślę, że przed operacją może byc dłużej

Gość też dzisiaj jako orange
rafinka, zaniedlabals az tak dziecku zeby ze musieli mu leczyc w narkozie? o ja pierdole, co za fleja z ciebie

Gość pewnie zalezy jaki zabieg
napisalam 12 godzin bo tyle lekarz kazal byc na czczo przed zabiegiem, z tym ze to nie bylo jakies tam leczenie zebow tylko cos duzo powazniejszego. lekarz kazal przyjac ostatni posilek o 22 poprzedniego dnia. ciezko bylo ale to juz za nami. dasz rade trzymaj sie. jaki zabieg ma miec twoje dziecko?

Gość kakak
odbarczanie nerki, wstawianie stentu. ale jak wy sobie wyobrazacie 3 miesieczne dziecko bez cyca 12 godzin ????

oj to nie wiem. moj mial zatykanie dziurki w sercu. ale tez byl starszy, z takim maluchem jak twoj moze byc inaczej. najlepiej jakbys pogadala z lekarzem, moze da rade to jakos obejsc. napewno bedzie dobrze, nie martw sie na zapas tylko pogadaj z lekarzem jaka jest sytuacja a napewno znajdzie jakies wyjscie.

moze to tylko 6 godzin jak pisza dziewczyny? a byc moze nawet mniej? nie sugeruj sie tym co ja napisalam i nie nakrecaj sie na zapas bo to nikomu nie pomoze. najlepiej juz od razu zamiknij to forum i pogadaj po prostu z lekarzem, tutaj kazdy moze ci napisac co innego i niepotrzebnie bedziesz sie nakrecac, po co czytac jesli i tak nie masz pewnosci jak bedzie w waszym przypadku. byle do zabiegu a poziej juz bedzie dobrze. tylko to przetrwac jakos. trzymajcie sie :)

Gość kakak
na urologicznym forum doczytałam,ze 4 godz, dzoecko akrmione piersią ufffffffffff