Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To nie sprawiedliwe! :/

Podczas upału jestem czerwona jak burak!

Polecane posty

Nie znoszę upału. Jak temperatura przekracza 25 stopni to czuje się źle. Jest mi strasznie gorąco i robię się taka czerwona że wstyd ludziom się pokazać. Naprawdę nie wymyślam z ta czerwonością. Zazdroszczę innym bo nawet jak jest 30 stopni i ponad to są normalni na twarzy :( . Tak samo jest jak wykonuje nawet lekki wysilek np parę razy odbije piłkę od siatki i już czerwoną twarz chociaż z moja kondycja nie jest źle. Na wf zawsze koszmar przeżywam. Jak jest zmiana temp np na dworze jest zimno a wejdę do ciepłego pomieszczenia też od razu się czerwienie. Ją już nie wiem co robić :( ludzie nawet czasem na mnie się dziwnie patrzą. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane czy faktycznie temp na mnie działa czy może to od ciśnienia często mam podwyższone :( doradzcie coś proszę bo ją już dłużej nie wytrzymam a robi się coraz cieplej a to już znowu mnie dopada :(

Gość jużniepotrzebuje
ja mam podobnie ale mam chyba trądzik różowaty unikaj słońca dobre filtry dla wrażliwej cery - avene czy iwostin (la roche do ciała ok ale twarz drażnią przez alkohol!!!) myj twarz np physogielem ( ja moge tylko tym reszta zdrziera mi skóre!!) i dobierz sobie jakiś mega łagodny krem ( ja jeszcze nie znalazłam)

Gość jużniepotrzebuje
i te filtry do twarzy koniecznie 50!!! mniejsze sie nadaj na jesiem, zime, wiosne!!!

A te filtry to np z jakiej firmy polecasz? I czy to naprawdę coś daje?

Yy sorki nazwy podałas :) ale one chociaż trochę pomogą? No i w jakiej cenie?

Może jeszcze ktoś się wypowie :)?

Gość smutass..
mam to samo, to jest istny koszmar :( teraz mamy upały niczym w lecie, ludzie wychodzą na dwór, korzystają ze slońca, a ja najchetniej zaszyłabym się w domu i nigdzie z niego nie wychodziła. pomimo uzywania kremów z filtrem 50+ moja twarz nawet w chłodnym domu potrafi być lekko zaróżowiona, ale wystarczy,że wyjdę na słońce na 10-15minut a przybiera kolor purpury i wyglądam dosłownie jak burak. nie dość że nie wyglada to estetycznie to jeszcze to cholerne uczucie palenia, ognia na twarzy. walczę z tym od ok.5 lat, niestety bezskutecznie :(

Gość a mi bez trupa nie smakuje
tez to samo mam pol piwa wypije i tez zaraz burak na twarzy

Gość pepinaa22
up