Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sadownik

Kobietom usta się nie zamykają, paplają na okragło o pierdołach

Polecane posty

Podziwiam facetów co umieją wytrzymać tą paplaninę, one gadają na okrągło, a to o modzie, fryzurach, urządzeniu domu i innych bezużytecznych pierdołach, nie umieją być na chwilę cicho. Kiedyś widziałem jak szły trzy kobiety na spacer, wszystkie trzy gadały równocześnie z sobą, ale o samych pierdołach. Jak faceci umieją z nimi chodzić i gadać? Zazwyczaj wygląda to tak, że ona gada a facet słucha, ale że go tak to nie wkurwia? Jednak faceci muszą dużo posiecić aby sobie wasze cycki pomacać i aby się spuścić w waszej cipce

Gość goska287
albo prawiczek, albo zdradzony, albo samotny nieudacznik bez kasy z ciebie

Gość goska287
gadac nie mozna?

Gość dziwne babbbb
goska287 jesteś materialistką

Gość Pyzunia 22 lata
pewnie wybrałes sobie taką, i gdyby nie ona zapomniałbyś jak brzmi ludzka mowa? :P

ja znam wiele par, gdzie to faceci więcej gadają albo po równo oboje są rozgadani

u mnie maz czasem nie dopuszcza mnie do glosu, nie da dokonczyc zdania, bo jak twierdzi (i tak wie, co powiem) meczace to jest momentami

Gość na kobietach się nie znasz
One lubią sobie pobajdurzyć i tyle, zrozum to. One nie oczekują, że będziesz podążał za nimi w ich słowotoku tylko po prostu słuchał, musisz zastosować fortel w takim wypadku. Nie słuchaj tego co ona Ci mówi, nie wczuwaj się, ogólnie wyłap o co chodzi, o ogólny sens, a tylko używaj przerywników w stylu: "serio?" " naprawdę" itd. będzie że się zagłębiasz a ona będzie happy :) A Ty rób swoje w tym czasie, czyli myśl o tym, z kimg gra Manchester w sobote, jak zarobić więcej kasy, żeby móc zabrać swoją Panią na jakąś szaloną wycieczkę itd. Czaisz? :)

Gość goska287
nie stac cie

na kobietach się nie znasz-Potem dostaje zawsze zjebkę że nie słucham, a robię dokładnie tak jak mówisz, nawet nie wiem o czym ona gada i po co gada. Kobiety są nieźle zryte psychicznie.... Jak inni z nimi wytrzymują? Czy seks jest tego warty?

Gość moge cie wziac za doplata
bo szkoda mi kasy lepiej ja wydac na flaszke bedzie wiecej pozytku :classic_cool:

Gość na kobietach się nie znasz
Musisz odsiewać ważne informacje od tych bzdetnych (z ust kobiet jest to jakieś 90%), wiadomo, że zlewasz po całości jak Ci mówi o zakupach czy innych bzdetach, ale jak Ci truje np. o pracy, albo o tym, że ją ktoś wkurwia to musisz się wsłuchać bardziej i coś jej poradzić. Ale generalnie zlewaj, a że dostajesz zjebkę? hmmm może nieumiejętnie dajesz jej do zrozumienia, że słuchasz. Weź się namiętnie zapatrz w nią pare razy podczas jej mówienia i przytaknij to będzie miała inne wrażenie :) Oczywiście nie słuchaj tego co Ci mówi.

Gość jlyglgoy
to śmieszne co wy piszecie :D:D jak wam tak przeszkadza takie gadanie to sobie znajdźcie inteligentną kobietę a nie jakąś lalkę barbie bo to takie gadają ciągle o modzie fryzurach...po prostu za bardzo skupiają się na swoim wyglądzie.No tak,ale wy przecież chcecie od kobiet seksu więc wybieracie takie właśnie lalki..to sie nie dziwcie. Albo poszukajcie nieśmiałej - prawie w ogóle nic nie będzie mówić..

Gość goska287
jezeli ta osoba ktora doradza przytakiwanie jest kobieta, to wg mnie jest idiotka. Jesli ja bym sie zorientowala, ze facet nie slucha mnie tylko udaje, to bym go kopnela w dupe i dalabym sobie spokoj z kims takim. Zero szacunku.

Gość go$ka287
no chyba ze bedzie mial w portfelu 5000+ to co innego :classic_cool:

Normalny człowiek nie jest w stanie wiedzieć, o czym kobieta mówi, bo ona mówi cały czas na 100 tematów, sama nie wie co mówi i sama siebie nie rozumie, więc wymaga od faceta aby jej powiedział co ona mówi. Dlatego normalny i mądry facet jest sam.

Gość azillla
j aakurat jestem milczkiem samotniczka doamtorka i nie spotykan sie z kolezankami -nienawidze gadatliowsci u kobiet i facetów