Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralikowa.

Za dużo wymagam?

Polecane posty

Gość koralikowa.

Jak na ten wiek (17,5) Chcę mieć chłopaka który nie tylko bedzie podobal mi sie fizycznie ( nie, nie ma być piękny - ma mieć w sobie to coś) ale także będzie mnie szanował, nie uganiał się za innymi,miał jakieś wartości.Czemu wszyscy fajni są zajęci albo są ciotami. No i ta część która zmienia laski co jakiś czas, co szybko można przypiąć etykietkę meskich latawic. Widocznie zadnej na poważnie nie traktują skoro co jakiś czas mówią kocham innej.I w moim wieku mają za sobą kilka bądź kilkanaście związków..

Gość takie rzeczy tyklko w ....
:D 🖐️ A teraz sciagaj baty ;)

Gość koralikowa.
No i co w tym śmiesznego że chciałabym mieć takiego chłopaka? Jestem młoda i nie bede brala ruchacza,alkoholika i innych dziwactw zeby tylko nie byc sama

Ladny , mily , wierny , szanujacy , ogolnie dobry pfffff taaaa i co jeszcze ? To nie koncert zyczen 🖐️

Gość koralikowa.
Przecież nie napisałam że ma być ładny.

A jaki ? Juz widze jak lecisz do brzydkiego :o

Gość starsza pani juz na bani
masz racje - nie bierz w życiu byle czego;) ceń siebie i swoje wybory . zycie jest jedno i warto, zeby było dobre i wartosciowe, jeśli ted\go właśnie chcesz. niestety swiat sie dzieli wg proporcji kogos tam czyli 80/20 ...teraz musisz szukac wsród tych 20;) ale mysle ze warto.

Gość koralikowa.
Nie ma być ŁADNY tylko ma mieć w sobie to coś - nie wiem, ładne oczy,dłonie czy sposób chodzenia.Coś co dla innych będzie brzydkie czy zwyczajne a mi się spodoba i tym przyciągnie. Nie ukrywajcie że koleś kompletnie odpychający nawet z fajnym charakterem bedzie wam sie podobal.Wyobrazacie sobie seks itd?

Gość koralikowa.
nie miało być ukrywajcie, tylko mówcie** starsza pani już na bani - też myślę ze warto mimo trudności ;)