Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieMaPseudo

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość NieMaPseudo

Witam Nie dawno poznałem niezwykłą dziewczynę i po dwóch spotkaniach się zakochałem. Nadal się spotykamy i jest dobrze. Lecz nie dawno większość przyjaciół powiedziała mi cytuje: "Dominika to (przepraszam za to wyrażenie) suka która łamię serca i po prostu to dziwka". Już sześć osób mi to mówi. Nie wiem co o tym myśleć kocham ją. Przyjaciele mnie namawiają bym ją zostawił. Co mam zrobić? Dziękuje za pomoc

Gość hahahyhyhihi
daj jej szansę, bądź ostrożny, obserwuj... mi też tyłek obrabiali jak zaczęłam się z moim spotykać, tez gadali że suka jestem, że go zdradzę, że się puszczam.. zwykła zazdrość kolegów i koleżanek od kieliszka..

za reke jej nie złapałes...nie wiesz co wyczynia. Jesli ludzie maja racje to po prostu troszke sie zdziwisz...ale szanse jej powienienes dac.

Gość hahahyhyhihi
poza tym.. może ona trafiała na takich palantów że po prostu ich zostawiała i tyle.. może za bardzo się starali.. daj jej troszkę powodów do zazdrości.. nie podawaj uczuć na tacy tak od razu.. :) Nie nastawiaj sie że t ota jedyna bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz.. Ale z własnego doświadczenia wiem że znajomych nie warto słuchać ;) niech też ona troszkę sie postara o Ciebie..

Gość Poprostu_Lena
przestań słuchac kolegów i wogóle innych osób , może poprostu Ci zazdroszczą i tyle ! Spotykajcie się nadal , staraj się ją bardziej poznać , a po pewnym czasie sam wyrobisz sobie o niej zdanie , jaka jest itp :) Jeśli złamie Ci serce i okaże się dzi... to trudno ! Jej strata. Ale pamiętaj : Lepiej żałować , że się coś zrobiło , niż żałowac że się tego nie zrobiło ! Przynajmniej nie będziesz sobie potem myslał " co by było gdybym jednak z niej wtedy nie zrezygnował.. " oczywiście nie życzę Ci tego aby się taka okazała ! Nie możesz jednak opierać się na zdaniu i opinii Twoich znajomych . Ludzie gadają i zawsze będą gadać , a dziewczyna może okazać się bardzo wartościową osobą . Jedno jest pewne, jeśli jest taka jak mówią Twoi znajomi to napewno predzej czy poźniej wszystko wyjdzie na jaw :) pozdrawiam Lena :))

Gość NieMaPseudo
Dzięki za dobre rady :)

Gość Marzena W.
Przecież za przeproszeniem palcem nie jesteś robiony.Szybko się jorgniesz z kim masz do czynienia. Powodzenia.

Gość NieMaPseudo
Dziękuje wam za rady jesteśmy teraz razem i jesteśmy w sobie zakochani po uszy