Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks bez zrobienia dziecka

Seks bez zrobienia dziecka!!!! 100% metoda antykoncepcji

Polecane posty

Cztery razu w miesiacu seks z prezerwatywa. Wtedy pozwalam mu sobie wlozyc. Dwa razy w miesiacu stosunek analny i czesto robi mu loda, np. trzepie mu penisa lub po prostu ja leze naga i on lezy nagi w samych majtkach, on np. skacze po mnie ale nic wiecej nie dochodzi do skutki bo nie ma pozwolenia by wejdz we mnie. I to jest najlepsza metoda antykoncepcji. On mi czasem robi palcowke, tak ze ciaza napewno niedojdzie do skutki. Jeszcze on gdy uprawiamy seks z prezerwatywa, wyjmuje przed zanim ma zamiar sie spuscic.

Po prostu ja leze a on lezy na mnie ze swoja owlosiona klata, caluje mnie, ciagne za wlosy i skacze tak jakby wchodzi we mnie ale wie ze nie ma prawa. To jest taki rodzaj masturbacji z jego strony.

Gość kjn;kjnkjn
az zaniemowilam..

Polecam wam dziewczyny :)

"seks bez zrobienia dziecka Polecam wam dziewczyny " Wystarczą mi tabletki, żeby mieć pełny, satysfakcjonujący seks z wytryskiem w cipce kiedy tylko zechcę.

Ja mam 24 on 28 i nam to wcale nie przeszkadza. Mam potrzeby seksualne, on rowniez i jakos je sobie nawzajem zaspokajamy.

Tabletki dzialaja tylko w 99%. Tak naprawde prezerwatywa jest bardziej skuteczna jesli nie peknie bo jest skuteczna nawet w 100%.

I po co ci cudza sperma w cipie kobieto. Pomysl.

Tabletki sa niezdrowe a ja sie kocham ze swoim facetem w ten wlasnie sposob i jakos zyjemy. Jestesmy dobrana para :)

dlaczego tak myslisz????? Dlatego ze nie chce byc workiem na sperme? ja po prostu pilnuje tego by nie zajdz w ciaze :) a ty co? wpadniesz i co zrobisz?

Zajdź w ciążę? :o Ja nie wpadnę, ja zajdę w ciążę z własnym mężem, z czego będę bardzo szczęśliwa. 🖐️ Żegnam.

Jak już koniecznie naturalnie... to : http://www.ladycomp.pl/Lady_Comp__34 Lady-Comp, to komputer cyklu przeznaczony do antykoncepcji, charakteryzujący się skutecznością na poziomie 99,36%, potwierdzoną badaniami klinicznymi. Wprowadzona do urządzenia baza danych ponad 1 miliona cykli kobiet umożliwia precyzyjne wyznaczanie dni płodnych i niepłodnych oraz wskazywanie owulacji.

Gość to prawda jest
przy seksie ze strap-onem nie ma ryzyka ciąży. jak kobieta jest penetrowana to zawsze coś spermy może spłynąć na jej ci*kę, ale jak facet jest analnie penetrowany przez kobietę to tryska przed siebie i nic nie grozi. do tego możliwość zarażenia się chorobą weneryczną się zmniejsza, bo przy zmianie partnerów wystarczy kupić nowy strap-on

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
ja bioretabnys od pol roku zawsze konczy we mnie i ciazy nie ma.