Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkamamuska

komunia....czyli,,, co kupić??ehhh

Polecane posty

Gość matkamamuska

Witam serdecznie :) Drogiemamy co kupić chłopcowi na komunię?? dodam, że jest to mój mały sąsiad, a my jesteśmy młodym małżeństwem z małym dzieckiem,,, chłopak nie jest domatorem lubi aktywność, ma komputer ale jego duże starsze ridzeństwo (mają po 26 lat) nie dają mu raczej grać czy coś w tym stylu,,, może jakiś mały prezent i pieniążki??? tak żeby miał też coś dla siebie, bo wiadomo jak tam zkasą czy mu dadzą czy nie,,,, dorażdzcie,,,, :)

Gość misiosiedzisam
To może jakieś ładne wydanie encyklopedii? Jakieś gry?

Gość param pam
a zapytam to czemu masz mu kupowac prezent ? przyjaźnisz sie z ta rodziną ?

Gość misiosiedzisam
Przepraszam przeczytałam,że jest domatorem :D To może jakiś zestaw sportowy w rozsądnej cenie?

Właśnie ja mam ten sam problem, tylko żę to mój chrześniak :-/ nie mam kompletnie pomysłu a chciałabym kupic prezent a nie dawac kase jak na wesele. NIech dzieciak cieszy sie z prezentu, a nie uczy sie liczyc kaske. Please, macie jakies sensowne propozycje na prezent???

Gość hmm*hmm
ja mam za dwa lata komunie chrzesnicy w sumie jeszcze jest duzo czasu ale juz rozmyslam co kupic i za ile .....

Gość Kłoliberek
To może jakiś roczny karnet na basen? Do Aquaparku? Lub coś w tym stylu, rodzice tego nie zabiorą ani nie opchną nikomu a dzieciak co tydzień będzie miał frajdę

Gość Magda___
To i ja sie dopisze bo tez mam problem z prezentem i tez jako chrzestna nie mam pomyslu. Rodzice niby chca mu cos kupic za uzbierana kase ale ja wolalabym dac jakis prezent. Dla dziewczynki kupilabym pewnie jakas ladna bizuterie ale lancuszek dla chlopaka. Sama nie wiem. A gdybym jednak zdecydowala sie dac pieniadze to mysle ze bedzie to trzysta lub piecset zlotych...

Ja w ubiegłym roku miałam komunię chrześnicy i własnie kupiłam jej ładny łańcuszek z wisiorkiem i do tego troche kasy, w sumie wyszło tak ok 500 zł.

Gość mamadzieic26
roli kask i ochraniacze myślę że dla dziecka sąsiadów wystarczy ,zależy ile pieniędzy chcecie przeznaczyć .

Gość misiosiedzisam
A my mamy w tym roku i zaproponowałam chrzestnym i dziadkom zrzutkę na komputer. U niego w szkole życzą sobie prace domowe drukowane! A że nasz domowy często jest wieczorem w użyciu służbowo,to są problemy. A tak składka od chrzestnych,dziadków i od nas-łącznie 5 - po 400zł i kupimy mu komputer i drukarkę.

Gość ckkiipooo
"chłopcowi" ??? hmmm

Gość teraz na czasie jest
xbox z kinectem :)

Gość teraz na czasie jest
sport w domu, kupilismy jestesmy zachwyceni :)

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
chłopcu nie chłopcowi;/

Gość pomorzanka Ewa
Jak nie jesteście zaproszeni na komunię i chce tylko tak od siebie coś kupić to tanio wyjdzie jakiś srebrny łańcuszek, ja też idę na komunię tylko do kościoła i kupiłam dziecku taki http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,42,5646 do tego dam bukiecik konwalii i już chyba że stać was na złoto, to wtedy prezent będzie bogatszy.Pieniędzy nie wypada dawać.