Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba przesadzila

Kolezanka mi dzis powiedziala, ze glodze dziecko

Polecane posty

Gość szostki na swiadectwie
ach jak ja lubie takie kolezanki! kieruje nia jakas zawisc i tyle. moim zdaniem dobrze robisz,ze nie obzerasz dziecka.w tych czasach lepiej zjesc mniej ale zdrowo,a nie patrzec na ilosc! dodam,ze ja gotuje glownie na parze i jemy duzo warzyw-pewnie ta twoja kolezanka by mnie wzrokiem zabila gdybysmy sie znaly

Gość szostki na swiadectwie
a jeszcze do tych co racje kolezance przyznaja:wiecie,ze polska po malu tyje? bedziecie jak niemki i angielki wygladac jak nie zmienicie sposobu myslecia. choc niemki juz tak zle nie wygladaja,bo wziely sie wlasnie za zdrowe odzywianie zreszta ta kolezanka by musiala siedziec choc z tydzien u autorki,zeby widziec czy glodzi dzecko czy nie.

Gość slonce piasek i golasek
mniam uwielbiam salatki z tunczykiem! sa sycace i zawieraja duuzo bialka! w sam raz na kolacje :)

Gość dorolkas
moje dzieci też jedzą obiad w przedszkolu a po powrocie do domu drugi obiad. Zawsze gotuję, przynajmniej na pewno wiem że zjedli obiad. A w przedszkolu jak w przdszkolu, może zje, może nie zje, pomiesza i zostawi.

Gość o zesz kurcze
Przestancie juz kobiety, zal wam ze ktos nie stoi przy garach, to zaraz musicie naskoczyc i krytykowac. Dziecko ma cztery lata, jakby bylo glodne to by powiedzialo, a jakby bylo niedozywione to by w przedszkolu, albo lekarz zwrocili uwage.

Gość chyba przesadzila
moje je w przedszkolu:) ale maja naprawde dobre tam obiadki. Jakby byl glodny zawsze to by po przyjsciu z przedszkola jadl obiad u mojej mamy.

Gość o zesz kurcze
a kolezance to powiedz nastepnym razem zeby sie nie wtracala w nieswoje sprawy

Gość kkkiiikkkaaa
A po cholerę wy gotujecie dzieciom drugie obiady?? A potem wielkie zdziwienie, że społeczeństwo tyje, jak dzieci od małego przyzwyczajane są do dwóch obiadów plus kolacji... Wielkie halo się stanie, jak dziecko raz na jakiś czas nie doje obiadu w przedszkolu. Poza tym dzieci chyba potrafią mówić i jak są głodne to można zrobić jakąś kanapkę czy właśnie sałatkę, ale po co drugi obiad?? I jeszcze nierzadko kolacja na ciepło...

Gość Madameee
Taa... Dwa obiady dziennie to idealny wstep do otylosci. Niech twoje dziecko zajada salatke :)

Gość chyba przesadzila
a ja nie wiem co jest zlego w salatce na kolacje? Czy wy naprawde na kolacje jadacie dania typowo obiadowe?

Gość o zesz kurcze
nie ma nic zlego w salatce na kolacje. Za to w sycacych daniach typu spagetti jest cos zlego

Gość manka manka
Zalezy jak i ile przygotuje sie tego spagetti.Zapewniam Was,że spagetti moze byc naprawdę lekkie i nadawać się na kolację.Osobiscie w tygodniu tego nie preferuję,ale w weekend,kiedy można dłużej posiedzieć to tak.No i najwazniejsze:aby tylko nie bylo ze sloika albo z torebki:-o