Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misianelllla

POMOCY BLAGAM ZGUBILAM TABLETKE ANTY !! CIAŻĄ??

Polecane posty

Gość misianelllla

Wczoraj dostalam okres i zapomnialam zazyc tabletke, dzisiaj zazylam w 2 dzien okresu 1 tabletke anty, moj mlodszy brat na dodatek zgubil jedna tabletke z opakowania i mam ich teraz 20 a nie 21. Czy moge wziac 20 a nie 21? i czy robic 7 dniowa przerwe? i kiedy bde zabezpieczona prawidlowo? czy nie robic przerwy ? blagam o pomoc sa to moje 1 tabsy !

Gość Francoise
kup drugie opakowanie;) skorzystaj z dodatkowego zabezpieczenia w tym cyklu-prezerwatywa

Gość misianelllla
ulotke tez zgubilam, musze to schowac w takim miejscu by moj mlodszy brat nie bawil sie moimi rzeczami, o to to juz zadbam. Ale mam jeszcze jedno pytanie czy bede musiala sie dodatkowo zabezpieczac tylko w tym miesiacu czy przez to ze tak zazylam tabsy to juz kazdego miesiaca tak na poczotku zabezpieczac sie dodatkowo czy tylko w tym 1 blistrze?

Gość misianelllla
ok, ale co wy sadzicie prosze o odpowiedz! na jednym forum ktos mi odpisal cos takiego ,,generalnei to nic sie nei dzieje ze wezmiesz tylko 20 a nei 21, bo wystarczy 17-18 tabletek zeby antykoncepcja zostala zachowana, wiec relax wez 20, zrob przerwe, i 8 dnia normalnie nastepne opakowanie zacznij ,, a na innym ze nowe opakowanie wiec teraz sama nie wiem co robic, prosze o wasze zdanie !

Gość Francoise
nie do końca się z tym zgadzam,czasem wystarczy zapomnieć 1 i ..klops to zalezy zabezpiecz się w tym cyklu to oczywiste pzrecież bo w nowym cyklu chyba już nie zapomnisz?

Gość misianelllla
nie nie w nowym na 100% nie zapomne, tylko myslalam ze jak teraz popelnilam blad ze to sie bedzie ciaglo za mna przez kolejne opakowania i ze przy kazdym kolejnym na poczotku trzeba dodatkowe zabezpieczenie ;P