Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałekNiedowiarek

Czy prawiczek może być atrakcyjny dla dojrzałej kobiety ?

Polecane posty

Bo mnie kreca kobiety po 30 ale nie wiem czy kobiety po 30 interesuja sie prawiczkami.Wiec pytanie do kobiet czy kiedykolwiek chciałybyście zabawić z prawiczkiem ktory odda sie Wam całkowicie ?

Gość RINTRACCIABILIT
Oczywiście, że tak. Bardzo chętnie bym Ciebie rozprawiczyła :-)

Gość kai-17
Mam 17 lat i interesuja mnie tylko mezatki po 30-tce, nie jestem juz prawiczkiem, mam dosyc duzy sprzet. 4 mezatki juz mialem.

Gość aaaaaaarwena
mnie interesujesz :)

Gość prawiczekpoznan
znajdą się zainteresowane z poznania? 19 lat ;p

prawiczekpoznan fajnie ze szukasz sobie kobiety ale nie w moim poscie jestem ciekawy wypowiedzi kobiet a nie jakiegos prawiczka załoz osobny temat i spoko pisalem juz wczesniej a nadal zasmiecacie mi post. Drogie Panie prosiłbym o dalsze wypowiedzi ;)

Kobiety lubią prawiczków pod warunkiem że wiedzą co i jak przynajmniej w teorii. Muszą być też na tyle ogarnięci by nie siedzieć jak cielę czekając aż ich kobieta poprowadzi, tylko działać! Nic bardziej nie razi jak nieporadny facet.

Gość dorotha.34
Kiedyś z takim spróbowałam. Ja wtedy 30, on 18, prawiczek. Fajne ciało, młody, niewinny :P Ale była to przygoda jednorazowa i prawdę mówiąc żałowałam. Zbyt dużo z takimi młodymi cackania się. Albo może ja nie urodziłam się dobrą nauczycielką ;)

Gość Buha ha ha!
prawiczek, to może mieć co najwyżej teorię obcykaną. Jak kobieta ma doświadczenie, to powinna go poprowadzić. Mnie rozdziewiczyła puszczalska dziewczyna i tegoo nie żałuję, bo pokazała mi co do czego służy.

Gość on 21
Szukam kobiety która mnie rozprawiczy. Ja 21 lat. gg 45383918

Gość megaobdarzony
Ty pytasz o prawiczkow I ci pizza ze doswiadczonych wola, ja mam spory sprzet I pizza ze wola srednie. Mysle ze kazdy lubi co innego i tyle.

Gość megaobdarzony
Tak to wiem, co do alergi do takich wypowiedzi to na serio kobiety nie lubią opowiadać o takich sprawach oficjalnie ale przecież mile Panie nikt was do tego nie zmusza, a jednak tu wchodzicie i czytacie i czasem nawet napiszecie. Wiadomo jednak Ze gadki typu jaki mam wymiar zostawcie sobie panowie dla siebie bo fanek dużych "obowiązków" jest mało, a większość to normalne kobiety które pociągają mężczyźni swoim zachowaniem czy intelektem lub poprostu uśmiechem.

Gość Słodziutki
Drogie Panie :) Dość atrakcyjny młody mężczyzna średniego wzrostu szuka kobiety . Jestem zadbanym ,kulturalnym,wyrozumiałym , tolerancyjnym młodym chłopakiem . Jestem troszkę nieśmiały i nie doceniony przez co moja pewność siebie maleje . To ,że szukam kobiety w ten sposób nie oznacza ,że jestem trędowaty . Nie narzekam na brak zainteresowania kobiet . Momentami nie mogę się od nich opędzić . A może mam zbyt wygórowane oczekiwania :) a może zraniona miłość i spotkanie na swojej drodze niewłaściwych kobiet. Z pewnych powodów życiowych a może z własnego wyboru do chwili obecnej jestem prawiczkiem . Początkowo mi to nie przeszkadzało i nie miałem z tym problemu ,jednak w końcu zaczęło mi to przeszkadzać. W końcu czas się nie cofa tylko nieustannie biegnie. Wydaje mi się ,ze z roku na rok coraz szybciej . W dodatku bardzo tego potrzebuje ,bliskości drugiej osoby Poszukuje kobiety która wprowadzi mnie w świat seksu .Poprowadzi za rączkę krok po kroku . Wyjątkowo wyrozumiałej , zadbanej ,uczciwej. Mile widziane starsze Panie .Bardzo pociągają mnie starsze dojrzałe kobiety . Zaczynam brać pod uwagę również dziewice . Jeśli jesteś porządną ,wyrozumiałą ,uczciwą ,zadbaną ,normalną kobietą i choć trochę zainteresował Cię mój anons to napisz do mnie . Całuski :)

Drogie Panie usmiech.gif Dość atrakcyjny młody mężczyzna średniego wzrostu szuka kobiety . Jestem zadbanym ,kulturalnym,wyrozumiałym , tolerancyjnym młodym chłopakiem . Jestem troszkę nieśmiały i nie doceniony przez co moja pewność siebie maleje . To ,że szukam kobiety w ten sposób nie oznacza ,że jestem trędowaty . Nie narzekam na brak zainteresowania kobiet . Momentami nie mogę się od nich opędzić . A może mam zbyt wygórowane oczekiwania usmiech.gif a może zraniona miłość i spotkanie na swojej drodze niewłaściwych kobiet. Z pewnych powodów życiowych a może z własnego wyboru do chwili obecnej jestem prawiczkiem . Początkowo mi to nie przeszkadzało i nie miałem z tym problemu ,jednak w końcu zaczęło mi to przeszkadzać. W końcu czas się nie cofa tylko nieustannie biegnie. Wydaje mi się ,ze z roku na rok coraz szybciej . W dodatku bardzo tego potrzebuje ,bliskości drugiej osoby Poszukuje kobiety która wprowadzi mnie w świat seksu .Poprowadzi za rączkę krok po kroku . Wyjątkowo wyrozumiałej , zadbanej ,uczciwej. Mile widziane starsze Panie .Bardzo pociągają mnie starsze dojrzałe kobiety . Zaczynam brać pod uwagę również dziewice . Jeśli jesteś porządną ,wyrozumiałą ,uczciwą ,zadbaną ,normalną kobietą i choć trochę zainteresował Cię mój anons to napisz do mnie . Całuski usmiech.gif

Gość mateusz16l
Ja też szukam doświadczonej pani na pierwszy raz. Jestem 16 letnim prawiczkiem z Wrocławia, jestem wysoki szczupły (192cm,71kg), o normalnym wyglądzie. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na mateuszkot998@wp.pl

Gość lovestore24
Zrób zakupy za powyżej 150 zł, za przesyłkę nie zapłacisz nic a dodatkowo dostaniesz rabat 10%, Wejdź na lovestore24.pl, po złożeniu zamówienia wpisz kod: 04311 kod ważny do końca sierpnia