Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość game off

ile płaciliście za obrączki?

Polecane posty

Gość game off

jeśli macie możliwość to wklejcie linka do swoich obrączek

Gość game off
upup

Gość jajko Faberge wyjeżdża
ale tu same stare panny i stare kawalery 🖐️

Gość game off
a czy 2500 tyś za parę to nie przegięcie? bo takie mi się spodobały, ale mam wątpliwości czy to nie za drogo...

Gość kafeteryjna majówka
Jak macie kasę to kupujcie :)

Gość game off
no z ta kasa to tak wiesz...;) wiadomo, ze lepiej gdyby były tańsze, jak się uprę to kupię tylko po prostu mam wątpliwości czy to faktycznie nie za drogo bo moja mama zrobiła oczy jak 5 zł jak usłyszała że upatrzyłam sobie za 2,5 koła:P

Gość kafeteryjna majówka
Widzę, że jednak nie macie kasy :P inaczej mama powiedziałaby "spoko" :P

Gość kafeteryjna majówka
Ja tam jestem za tym, że jeśli ludzi stać, nie muszą brać na to kredytu to niech se obrączki i za 50 000 tys. zł kupują :D Nas nie było stać a poza tym inne były nieładne :D

Gość domi nika
My akurat na obrączkach nie oszczędzaliśmy specjalnie, bo są na całe życie, za sukienkę też moglabym dac 3000 a jest na jedna noc wiec tu mi bardziej bylo szkoda kasy wiec szyje sobie za 1600, a na obraczkach nie ozczedzalismy

Gość game off
sama nie wiem czy je brać:p

Gość kafeteryjna majówka
a co narzeczony na to?

Gość domi nika
jesli ci sie podobaja, a cena troche was przytlacza to moze zrobcie na zamowienie u jakiegos jubilera. By nie placic za marke. O ile upatrzylas je sobie wlasnie w jakiejs sieciowce. Wiem, ze mozna o polowe nawet taniej u jubilera no name wykonac obraczki o wcale nie gorzej jakosci.

Gość kafeteryjna majówka
domi nika właśnie. Ja żałuję, że nie robiliśmy na zamówienie. U jubilera to gdzieś 300 zł za szt.

Gość game off
narzeczony tez się łapie za głowę bo myślał że wydamy ok. 1500-2000 max, ale ostatecznie sie zgodzi;) no własnie tak myślałam żeby popytać u jakiegoś małego jubilera...jak pójdę ze zdjeciem wydrukowanym z netu to zrobi mi takie same?

Gość kafeteryjna majówka
na pewno może się wzorować i zrobi podobne :)idź, próbuj, co Ci szkodzi, zaoszczędzisz.

Gość game off
tylko wiesz, boję sie że zrobi nie takie (niby podobne ale to nie to). ryzyk fizyk:p...;)

Gość domi nika
Zrobi, a jak macie swoje złoto to w ogóle taniutko, bo tylko za robocizne zaplacicie.

Gość domi nika
hm, więc nie do pierwszego lepszego. Tylko poszukac, popytac, i pojsc do jakiegos polecanego. To nie spartoli roboty. U mnie w miescie jest taki jeden sprawdzony i kazdy do niego uderza i jeszcze nie bylo niezadowolonych ludzi. A jak wygladaja te wasze obraczki? masz jakies zdjecie?

Gość niagara1122
A możesz wkleić link z tymi obrączkami? My płacimy 1800 zł, szerokość 6 mm

Gość game off
mam kurde ale nie umiem wklejać linku:P no własnie mamy komplet obrączek od mamy narzeczonego, wiec rozumiem jak odliczy te stare obrączki to ile moge zaoszczędzić skoro cena tych obrączek to dokładnie 2450? jakieś 500zł>?

ludzie nie pytajcie czemu tak drogo, co wy nie interesujecie sie niczym? nie wiecie ze przez ostatnie pare lat cena zlota wzrosla o okolo 150%

Gość znak zapytaniaaaaaaa
robiac u jubilera ze swoim zlotem, zaoszczedzisz jakies 2000zl! ja zaplacilam chyba 500 zl za obraczki,mialam swoje zloto:) musisz pojezdzic i znalezc najtansza opcje. ja jezdzilam po 4 jubilerach:) az trafilam:)

Gość gość
W temacie obrączek i jubilerów to ja mam dobre zdanie o obsłudze w firmie Savicki i na ich stronie – www.savicki.pl Bałem się przeszacować albo nie do szacować z rozmiarem i tutaj nam w tym względzie bardzo pomogli. Mają doświadczenie, wiedzą jak dobrać obwód obrączki, żeby ani nie cisnęła, ani się nie zsuwała za lekko. W miarę sprawnie się uporali z dostawą, także nie było obaw, że obrączki nie dotrą na ślub...

Gość gość
Nasze były robione na zamówienie męża kosztowała ok.500 a moja 2500 ale to było 13 lat temu.