Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandrusiek1234

Opalanie, olejek do opalania

Polecane posty

Gość Sandrusiek1234

Opalalam sie dzisiaj z kolezanka no i dala mi olejek bo zapomnialam swojego, co sie okazalo po opalaniu jak czytalam etykietke, byl po terminie :/ waznosc uplynela w czerwcu ubieglego roku :/ kilka godzin pozniej zaczely mi wyskakiwac czerwone plamki i malutkie krosteczki na nogach, dekoldzie i rekach :( jak mam sie tego pozbyc ?:( troche swedzi ale nie drapie sie :(

Gość Sandrusiek1234
No lipa straszna bo dlugi weekend :( mam nadzieje ze zejdzie mi to :( juz nigdy od nikogo nie bede pozyczala olejku ! nigdy :(

Gość lopae
odbiegając nieco od tematu - macie już jakieś plany na Sylwestra?

ja bym ewentualnie posmarowala nivea... albo bambino... w koncu to kremy dla dzieci, wiec nie zaszkodza

Gość Sandrusiek1234
Juz na sylwestra ?:) jeszcze nie .p narazie planuje wakacje :D

Gość Sandrusiek1234
Jedna dziewczyna na forum powiedziala zebym sprobowala sokiem z cytryny co o tym sadzicie ?

z cytryny? nie wydaje mi sie... w koncu to kwas... moze idz do apteki, tam dadza Ci cos p/zapalnego. jakies musza byc otwarte zawsze

Gość Sandrusiek1234
Yhh ale sobie narobilam.. apteke mam 5 km stad :x + do tego samochodu brak bo moj chlopak pojechal do rodziny na pare dni.. zostalam w domu ze wzgledu na to, ze pojechal cos tam pomoc no a ja musialabym siedziec z jego mama a nie przepadam za nia... juz moglam pojechac tam niz teraz sie meczyc z tym :X

Gość Sandrusiek1234
Mam tylko rumianek tez wlasnie o tym myslalam

Gość Sandrusiek1234
Sprobuje :) no to ide wziac prysznic, zaparze rumianek i sobie nim przemyje te plamki >.< a na koniec posmaruje kremem nivea mam nadzieje ze bedzie dobrze :) dzieki za rade :)

Gość wypij wapno to zejdzie
poza tym to nie wina olejku ale najzwyklejsze uczulenie na słońce zbyt długo sie opalałaś jak na 1 raz,słońce o tej porze roku jest bardzo "ostre"

Gość jebfhegbfh
podjerzewam ze te plamy nie wyskoczyły ci od tego ze olejek był przterminowany ale mgłas zarazic sie czyms od koleznaki