Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na cud a jego nie ma

Smutno mi

Polecane posty

1. pierwszy raz nie wyjechalam na majowke a wszyscy znajomi wyjechali, maz urlopu nie dostal,wiec pocieszam sie,ze na weekend czerwcowy wyjedziemy w gory 2. od roku nie mam pracy, czuje sie z tym coraz gorzej,choc maz mi tego nie wypomina to ja jednak czuje sie nierob, sama siebie doluje, to nic,ze ja wszystko organizuje w domu,sprzatam,gotuje,biegam na zakupy,wszystkie wczasy,wycieczki ja zalatwiam,ale nie mam pracy,wiec jestem nikim :( 3.chcialam sie tylko wyzalic, bo zle mi i smutno :o

Gość no dobraaaaaaa
niech ci sie los odmieni, czas już najwyższy

Gość damiank
to się wyżaliłaś, tera wypierdalaj do garów

dzieki za cieple slowa, ale wiadomo na tym sie konczy .... Dla znajomych zawsze jestem jak czegos potrzebuja, to dzwonia,wpadaja na grilla bez zapowiedzi,odwrotnie roznie z tym bywa, przez nich tez czuje sie wykorzystywana :o juz dawno przestalam na wszystko patrzec przez rozowe okulary ....chce pojsc do pracy,byc wsrod ludzi,ale jej nie ma 😭

Gość Petronela z pipidówy
za 1200 w biedronkach i oszołomach chyba jeszcze jest :P

mi nawet o duza kase nie chodzi, ale o bycie wsrod ludzi. Zarabialam 1500zl i bylam szczesliwa, tyle,ze w banku musialam siedziec po 10h dziennie,ciagle nadgodziny,ale bylam osoba pracujaca, teraz jestem zerem :o

Gość damiank
ja też calymi dniami na necie, kumpli nie ma o dziewczynie to juz nawet nie maże jakby nie pronosy to nawet bym kurfa nie wiedziol jak pipka wyglada i nie narzekam bo zycie jest twarde! ps ogolilem sobie nogi patrze w lustro i sam sie podniecam na swoj widok :) jak chcesz to si ez toba umowie

zycie twarde piszesz, czasem tak daje w tylek, ze gorzej byc nie moze....marzylam o tym wyjezdzie, caly rok czekalam a tu lipa ...pewnie gdybym miala prace czulabym sie lepiej a tak brak wiary w siebie, w zasadzie juz we wszystko,nawet ostatnio maz mnie drazni ze wszystkim choc stara sie jak moze by bylo ok...kiedys mialam z gorki, teraz ciagle pod gorke i konca nie widac a ja nie bardzo wiem jak ten stan rzeczy zmienic :(

Gość vater...
czekam na cud a jego nie ma a wiesz co ja bede w majowke robil:(

tylko nie pisz,ze samotnie siedzial/a :(

Gość vater...
tak 30,1,2,4,5 bede na budowie ojcu pomagal dach budowac w ten upal a juz w piatek i dzis pomagalem i sie strasznie opalilem, jest mi smutno bo zmarnuje majowke i spale sobie twarz:(

Gość vater...
a chcial bym z kolegami wypic piwo i poznać mila kobietę jakas a tak co tylko praca:(:(:(:(

jeszcze dopisze,ze w pracy mialam pelno kolezanek, bylam lubiana,bo mam poczucie humoru,jestem towarzyska,po pracy zapraszalam od czasu do czasu na drinka, odkad odeszlam nagle okazalo sie, ze moja przyjazn byla prawdziwa a z drugiej strony juz telefon nie dzwoni, jzu nie interesuja sie mna co porabiam? juz jest martwa cisza, to boli :( nie warto byc w zyciu wrazliwym czlowiekiem, inni cie i tak zniszcza 😭

Gość vater...
ile masz lat, uwielbiam wrażliwe kobiety:)

przynajmniej masz jakies zajecie, ja jutro mam grilla z mezem i rodzina, ale to jakos mnie nie cieszy - niestety :o wyzalilam sie, wlacze teraz Xfactor, zycze wszystkim samotnym odmiany losu i wiary w siebie, bo wiem jakie to meczace, pozdrawiam 🖐️

stara jestem 30+ :)

Gość vater...
a ja 21 mmmmyyyy lubie jak starsze kobiety sie usmiechaja, takie dojrzałe sa cos pięknego

ciezko sie usmiechac, jak dola sie zlapalo, zawsze sobie powtarzam - jutro bedzie lepiej, ale to jutro ciagle sie oddala .... Dzieki za konwersacje, troche mi pomoglo, milego wieczorku :) bye

Gość vater...
a prosze bardzo, milego wieczoru i majówki bo ja to bede mial ja zjebaną:(