Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamzrobic

nietypowa sprawa, pomocy!

Polecane posty

Gość niewiemcomamzrobic

Hej, mam 16 lat i mam okazję wyjechać na obóz za granicę, biuro podróży, które to organizuje ma dobrą opinię. Mama pozwoliła mi jechać pod warunkiem, że nie pojadę sama tylko z koleżanką. Znalazłam więc sobie taką, ale ona później się zniechęciła i jest niepewna czy jedzie. Nie powiedziałam o tym mamie, że koleżanka nie jest jeszcze pewna, a ona chce rozmawiać z jej mamą, zupełnie nie wiem po co.. i właśnie problem w tym, że kiedy mama koleżanki powie, że jeszcze nie jest pewna to moja mama nie zgodzi się żebym sama jechała. Bardzo mi zależy na tym wyjeździe, to byłby mój pierwszy raz za granicą, tak się cieszyłam a teraz się okazuje że to może nie wypalić.. Wpadłam na pomysł, że znajde kogoś, kto się po prostu poda za mamę koleżanki.. a swojej mamie później powiem że jednak koleżanka się rozmyśliła i nie jedzie, ale wtedy by już było za późno bo bym była zapisana i pieniądze zapłacone i musiałabym jechać.. nie wiem co mam robić.. szukać takiej osoby? Czy macie może inne pomysły?

Gość hiuyiuuyfytuytfku
Zgwałcą Cię tam i zamkną w burdelu.

Gość Pan typu bears - 49 lat
Pojedź ze mną na obóz do Bułgarii. Podam się za Twojego wychowawcę żeby mama Cię puściła :classic_cool:

Gość niewiemcomamzrobic
to nie jest śmieszne^^

Niech mama porozmawia z mama koleżanki, a Ty jakby co, szukaj kogoś innego, kto mógłby z Tobą jechać. Kłamstwo nie popłaca. A jak nie w tym roku, to za rok może z kimś pojedziesz.

Gość niewiemcomamzrobic
SPADAJ! uciekam stąd, już nie chcę rady, bo jeszcze jakiś 50 letni Marian mnie dopadnie