Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaniliova

A teraz to kim jestem?

Polecane posty

Gość vaniliova

Hej wszystkim. Mam mały problem i nadzieję że mi dacie jakąś radę ;) jeżeli ktoś nie ma nic sensownego do napisania to niech się lepiej nie udziela. A mianowicie chodzi o to, że jestem z moim chłopakiem już prawie 2 lata. Zależy mi na nim. On twierdzi że jemu na mnie też i że jestem jego ukochaną "rybeczką" ;) . Ale chodzi o to że od jakiegoś czasu jest inny. Zmienił się. Jest niemiły dla mnie, gdy mu zwracam uwagę to twierdzi że mi się wydaje albo że przesadzam. Wspominał kiedyś że chce być ze mną na zawsze, mieć rodzinę itd. Często powtarzał że kocha, że jestem najważniejsza, że liczy się z moim zdaniem itp itd , ale ostatnio wyjechał z tekstem że nie ma wspólnych decyzji i wspólnego życia bo nie mamy ślubu. Co mam o tym myśleć? Będę dla niego ważna dopiero jak będę jego żoną? A teraz to kim jestem? Trochę mnie to zabolało i nie wiem co mam robić bo teraz znów jestem kochana i wielbiona przez niego. Może nie potrzebnie się przejmuję, ale wolałabym żeby ktoś się wypowiedział i mi doradził ;)

Gość vaniliova
on chce ślub ale dopiero za kilka lat , tak samo i ja. dlatego nie wiem dlaczego takie jest jego zachowanie.

Gość zosik2210
może poprostu nie chce byc uwiazany