Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HUGO.KLUSECZKA

KREM PRZYWRACAJACY SKORZE JEJ DAWNY JEDRNY WYGLAD, ROZCIAGNIETA SKORA ZMARSZCZKI

Polecane posty

Gość HUGO.KLUSECZKA

http://allegro.pl/l-oreal-revitalift-total-repair-10-serum-loreal-i2309537271.html Zwlacza 10 oznak starzenia skóry. Natychmiastowa skutecznosc. Zmarszczki sa wygladzone juz po 1 h. Skóra staje sie natychmiast*: - jedrniejsza - ujednolicona - bardziej elestyczna STOSOWANIE: Do stosowania rano i wieczorem, samodzielnie lub pod krem na oczyszczona skóre twarzy. *Test instrumentalny, 40 kobiet, 4 godziny. Silne, przeciwstarzeniowe polaczenie skladników aktywnych. Stimulift , wyjatkowe skladniki aktwyne, aby stymulowac 8 naturalnych czynników liftingujacych*. Adenozyna , silny skladnik przeciwzmarszczkowy, by pomagac zwalczac oznaki starzenia sie skóry podczas snu. Wyjatkowa multiregenerujaca konsystencja , zawiera gliceryne oraz koktajl skladników skladników wzmacniajacych odnowe komórkowa. Luksusowa , nawilzajaca formula pozostawia skóre jedwabista i gladka przez cala noc. Dzial Badan LOral wykazal, ze starzenie sie skóry twarzy moze charakteryzowac sie 10 oznakami.

Gość baju,baju....
Baju,baju,baj....!

Gość żadne kremy nie
przywrócą skórze dawnego wyglądu :O tyle kasy ile wydałam na rżne kremy...teraz za tą kasę stać by mnie było na mezoterapie i inne rzeczywiście dające efekty zabiegi

Gość napisz jeśli tu zaglądasz
tak, zwłaszcza to mnie przekonalo: Dzial Badan LOral wykazal, ze starzenie sie skóry twarzy moze charakteryzowac sie 10 oznakami. Nie muszę mieć laboratorium, żeby stwierdzić te 10 zmian, mogę nawet dodać od siebie kilka tych, których oni nie wymienili a ja zaobserwowałam :o

Gość dfghghgj
ja wydałam grubo ponad 1000zł na rozne kremy przez ostatnie 2 lata by zlikwidowac zmarszczki pod oczami , ZADEN nie pomogl , NIC :O nie uwierze juz w zadną reklame

Gość hehehehe, jaką naiwniarą
trzeba być, żeby wydać 1000zł na KREMY, w nadziei, że zlikwidują zmarszczki:D...Głupich nie sieją...No i fakt, koncerny zarabiają właśnie na takich idiotkach jak ty!:D🖐️)) PS Nie pomoże puder z róż, kiedy gęba stara już:P

Gość buh0000
Fakt nie ma to jak kosić kase na idiotkach :D Przyznam ze sama taka bylam kilka lat temu jako nastolatka. 12 lat - pierwszy pryszcz, tłusta skóra i krem z reklamy ,nie pomogło, kolejny nic, dostawałam kieszonkowe i wydawałam na kolejne pierdoły - przez kolejne 5 lat ,liczyłam ze cos w koncu pomoze.

Gość takie kremy nie
istnieja!!!!!!!!!!