Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabbit junk

Co byście zrobili w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość rabbit junk

Co byście zrobili gdyby Wasza druga połówka (zakładając, ze to początek związku) wyznałaby Wam miłość, a Wy nie bylibyście jeszcze w stu procentach pewni swoich uczuć? Odpowiedzielibyście, że też ją/go kochacie mimo, że nie jesteście tego pewni, czy coś innego?

Nigdy bym nie powiedziała, że kogoś kocham, jeśliby tak nie było. W takich momentach powinno być się szczerym, tylko na tym można w przyszłości coś ewentualnie zbudować.

Gość najmadrzejszy na swiecie
Nie, bo byloby to nieszczere. Jesli chcesz budowac powazny zwiazek, to nie szafuj tak powaznymi stwierdzeniami na prawo i lewo.

Gość rabbit junk
Ale co byście zrobiły? Zmieniły temat, czy jak?

Gość rabbit junk
Co byście zrobili jakby Wasza druga połówka powiedziała Wam "Kocham Cię", a Wy byście tego nie czuli?

No powiedziałabym prawdę - to co czujesz i myślisz. Że nie jesteś pewna swoich uczuć, że traktujesz waszą znajomość bardzo poważnie i chcesz być szczera i uczciwa wobec niego. I takie tam.

Gość rabbit junk
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Gosc
Jeżeli on by mi powiedział "kocham Cię", to najprawdopodobniej ja bym mu nic nie odpowiedziała. Dopiero, gdyby zapytał czemu mu nie powiedziałam tego samego, to bym powiedziała prawdę - że jeszcze nie jestem tego pewna.