Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biomar

ciąża;/

Polecane posty

2 tyg współżyłam z chłopakiem, do tego on mieszka 200 km ode mnie, boje sie, że moge byc z nim w ciazy bo wedle kalendarza dni plodnych wlasnie kochalismy sie w te dni.jak myslicie czy moge miec z nim dziecko?;/

Gość kafeteryjna majówka
Skoro z nim 2 tygodnie współżyłaś to na bank ciąża :D Swoją droga macie zdrowie... żeby przez 2 tyg. się kochać :P

Gość kafeteryjna majówka
a co ma odległosć do tego?

jednak ma, wiele, bo jak sobie wyobrazasz, ze np bylabym w 9 miesiacu ciazy i jezdzila do niego?

no chocby to, ze by nie mógł chodzić na usg, ja jw iatek skonczylam dop szkole.troche trudna sytuacja a on ma 29 lat.

Gość Gosc
Tak to jest jak najpierw się robi, a potem myśli.

Gość Gosc
Haha, o lol.

Gość kafeteryjna majówka
hehe litte :D ja jeździłam pociągiem 260 km aż do 36 tc., więc dasz radę. Też miałam narzeczonego na odległość. Teraz to mój mąż :D

facet sie nie zabezpieczyl, sama pewnie jak bys miala ochote na sex to nie patrzylabys na to czy ktos to zabezpoieczenie ma czy nie.

najpierw seks a potem myśli o konsekwencjach... coś tu chyba się nie zgadza. no ale jak chce się robić coś bo to cool i trandy

Gość kafeteryjna majówka
radzimy sobie dobrze, 3 lata po ślubie jesteśmy. No i nie miałam 20 tylko 25 lat :D a On 30

ja nie mam nic przeciwko odległości ,ale jest trudno,moze wtedy bym u niego zamieszkala, ale boje sie, ze wtedy strace przyjacilol tutaj...bede sama, no chyba, ze jego koledzy przyjda i beda gadac non stop o motorach bo zapaleni motocyklisci..

Najpierw zrób test, potem zapytaj go czy jest gotowy na dzieko i utrzymanie wszystkich i zobacz czy nie ucieknie

Gość o fuccckkk
Kobieta, która myśli, kobieta, która wie, że nie jest gotowa na dziecko, zawsze może poprosić partnera o to by nie spuszczał się w niej, masz już tyle lat, ze powinnaś wiedzieć, że można w takiej sytuacji gdy brak zabezpieczenia zastosować stosunek przerywany jeśli juz taką potrzebę mieliscie. ;/

nie ufam żadnemu mezczyznie łacznie z ojcem i bracmi, boje sie tez troche opinii rodzicow....zaraz powiedzieli by, ze pojechala i wrocila z ciaza, facet spoko ulozony jakos by bylo, ale nie wiem jaka bylaby ich reakcja..

Gość kafeteryjna majówka
ile jesteście razem? krótko chyba :o my byliśmy 5 lat

napisalam mu ze jest taka ewentualność, bardzo się ucieszył, teraz pisze do mnie non stop"zrobiłaś test?zrobiłaś test, odpisałam mu, że jeszcze nie, on chce mieć dziecko, zwsze o nim mówi, dlatego może tez się tak"wrobiłam"patrzy chyba na mnie jako potrencjalną matkę dziecka a nie "dziewczyne"irytuje mnie to.ale ma w sobie to "coś"co nie pozwala mi o nim zapomniec.

1,5 roku tak się "spotykamy" głupia jestem, że w ogóle zdecydowałam się z nim na sex, facet 29 lat i nie ma zabezpieczenia, jeszcze jakby był jakiś "głupi" a facet inteligentny, ma porządną prace itp itp, nie wiem to dziala jakby mnie"zaczarował"pewnie to zabrzmiało jak wypowiedz gówniary ale nikt mi sie chyba jeszze tak nie podobal jak on.pomimo roznicy wieku ale z tym dzieckiem to przesada teraz sie stresuje..

juz nie chodzi o dziecko nawet, o to, że przez ciaze zaniedbam wyksztalcenie, chce isc na studia, boje sie ze sobie nie poradze...

A ty to co? Uposledzona jesteś, że nie wiesz co to tabletki antykoncepcyjne?:-O Uprawiasz seks bez zabezpieczenia a potem zdziwienie "jak to się stało że w ciąży jestem? to niemożliwe!" Nie wierzę że są jeszcze takie głupie baby jak ty:-O

Gość Kłoliberek
Za bardzo wykształcenia nie zaniedbasz bo raczej nie jesteś zbyt mądra skoro nie wiesz, że z seksu bez zabezpieczeń powstają dzieci