Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myownjourneyyy

podkrążone oczy - HELP !!

Polecane posty

Gość scdawfwf
po prosru korektor, ja ma od urodzenia cienie pod oczmai i nic z tym zrobic sie nie da

ja zwalczam je bezskutecznie od 12 lat. nie moge spac zbyt dlugo ani klasc sie z byt pozno. jedyne co troszke poprawia stan to korektory -ja uzywam loreala, choc tak naprawde zamaskowac je potrafi tylko moja kolezanka kosmetyczka. druga kolezanka z kolei polecala mi maske pod oczy apis ale osobiscie nie stosowalam. wszelkiego rodzaju roll ony to sciema

własnie nie mam pojęcia dlaczego. z rana są jeszcze czesto nieco napuchniete. ale to chyba normalne, prawda ? za to zostaję tzw wory pod oczami ;/ korektor ? czy to jedyne wyjscie ? a moze jakies maseczki polecacie ? kremy ? 'masaże' ? cokolwiek ?!

Ja też mam od dziecka wiecznie podkrążone oczy i ratuje mnie tylko korektor i puder, nic więcej chyba nie da się zrobić :) Aczkolwiek słyszałam, że cienie pod oczami mogą być oznaką choroby serca, więc chyba lepiej ich nie bagatelizować...

masaz twarzy, okolicy oczu, ale musisz to umiejetnie zrobic. podkrazone oczy moga byc efektem problemow z nerkami, zatrutego organizmu, z watroba, alergii. moze byc milion przyczyn a moze byc po prostu niewyspanie albo taka uroda.