Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mluuut

Koniec świata już w te wakacje? Boje sie :(

Polecane posty

Gość mluuut

mają byc zamachy podczas euro w polsce i mistrzostw w londynie, by dac pretekst do wojny z iranem. Boje sie :( po tym jak to przeczytalam nie moglam spac, dzis prawie nie jadlam. Jesli to prawda popelnie samobojstwo

Gość Marikka z Torunia
Wypierdalaj kretynko 🖐️

Gość Niemiec45
Strach jest złym doradcą!

Gość misiapyskaa
martwi mnie to euro, ale taka może być prawda, po tym co zrobili z wtc to to jest możliwe :(

Gość hfrdjtgufg
No pełno tu na kafe nawiedzonych kretynow !!!!!!!.Czytaja te bzdury dzieci , a pozniej boją się spać .

Gość W. jak Warszawka
Wypierdalaj z tymi bajkami 🖐️

Gość misiapyskaa
kinioo bardzo mnie to ciekawi co mówisz,niestety jak dla mnie to jest to straszne i nie wiem dlaczego onito robią, tzn wiem że chcą przejąć władzę bo kiedyś o nich czytałam artykuł i też był okropny, były potwierdzone porwania właśnie d tych rytuałów i rozmowa z byłym illuinati. ale jakoś ostatnio przestałam o nich czytać. Dziękuję za to że mi przypominiałaś/eś :). pozdrawiam, chociaż się teraz boję, bo mieszkam obokmiejsca w którym będą mecze :o

Gość hfrdjtgufg
Idź spać durniu nie strasz dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nie wpadliście na to, że to ktoś zupełnie inny chce abyście tak myśleli i Wami manipuluje by osiągnąć swój, jeszcze inny cel? wysilcie mózgownice :P

Gość takatamsobiejestem
ja sie też juz tak boje, prawie płacze :( to jest gorsze niz horror, ja też uważam że rządy polski czy usa to marionetki, donald tusk robi co mu każą, wyżej stoją ludzie co tu dużo mówić kasiaści, mają miliardy a nie miliony, oni sie mogą bawić nami, zwykłymi ludzmi, nawet milionerzy to dla nich małe rybki, nie chcą nas zabić chcą się nami bawić, jak kot bawi sie myszą nim ją zabije... :(

Gość kinioo
Gwiezdna Wojna- tego nie da się niestety opisać w 5 zdaniach, ich działania są na zbyt dużą skalę i było ich zbyt wiele niestety. Chodzi o serię ataków na miejsca rozgrywek, w grę wchodzą oczywiście związki w lubianą przez illuminatów numerologią, symbolami... Jeżeli będziesz miała czas, to bardzo proszę zapoznaj się z tym co napisałam, poczytaj inne artykuły, to jest bardzo ważne, musisz zdać sobie sprawę kto rządzi tak naprawdę światem, show biznesem, to nie są dobrzy ludzie, im zależy tylko na władzy, planują redukcje ludności, działają pod przykrywkami, t bardzo poważne sprawy, nie da się tego streścić w taką formę o jaką prosisz. Przykro mi, ale dla własnego dobra poczytaj o nich. Może ci się to z początku wydać nieprawdopodobne, ale z czasem nabierze sensu. Też byłam sceptyczna, ale dostrzegłam, że jest w tym prawda, niestety, ale jest.

Gość mluuut
tak sie boje ze az mi sie pejsy trzesa

Gość takatamsobiejestem
przeczytam rano, teraz sie za bardzo boję :(

Gość kinioo
zawsze znajdą się niedowiarki, później obudzą się z ręką w nocniku. Jeżeli przekonałam do prawdy przynajmniej jedną osobę, to jestem szczęśliwa. Proszę by osoby rozsądne przekazały te informacje bliskim, by również mieli możliwość przygotowania. Szczególnie osoby mieszkające przy miastach-gospodarzach na euro.

Gość hahahyhyhihi
a ja zauważyłam że takie pisanie pierdów to dobra nagonka dla ludzi na branie kredytów.. tak jak szczepionka na grypę.. tyle razy miał byc koniec świata.. a domysły nmożna snuć zawsze i składać pseudo fakty tak zeby coś sobie i światu udowadniać.. BZDURA.. ataki mogą być bo jak sie nakręca w mediach i wszędzie że coś będzie.. to zawsze się trafi jakiś popapraniec który doprowadzi do tragedii..

Gość misiapyskaa
kinio- ja dziękuję, myślę że więcej osób otworzy na to oczy, ja pokaże jutro rodzicom. Dobranoc, choć nie wiem czy zasnę :o

Gość kinioo
ale ty nie rozumiesz, ja nie piszę o spadających meteorytach, czy żabach, ja piszę o tym, o czym wiem, że jest niezwykle prawdopodobne i są na to logiczne dowody. Illuminaci spełniają po prostu swoje zamysły i mój głos nie ma na to wpływu, chcę jedynie ostrzec niewinnych ludzi. Nie wierzysz w to? Ok, rozumiem, próbowałam. Może jakbyś o tym więcej poczytała, to byś zrozumiałą o co w tym wszystkim chodzi i że to nie są bajeczki, lecz scenariusz na najbliższe rozgrywki.

Gość wzsswdd
SPIERDALAC. POPAPRANCE Z CAFE i to już !!!!!!!!!!!!!!

Gość takatamsobiejestem
Szczególnie osoby mieszkające przy miastach-gospodarzach na euro. - ja mieszkam nie przy a w mieście gospodarzy ... :O nie mam dokąd wyjechać

Gość kinioo
To może spróbuj wyjechać na dzień przed i wróć dzień po meczu? Ja mam podobną sytuację, jeżeli nie możesz, to nie wychodź z domu, dowiedz się czy twoi sąsiedzi wynajmują mieszkanie jakimś przejezdnym kibicom, mogą wnieść ładunki do mieszkania, wyjść i zdetonować na odległość, takie sprawy już się zdarzały. Nie chcę cię straszyć, ale jest taka możliwość niestety :(