Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tancereczkaaaaaa

czy możliwe że zaszłam w ciąże czy to tylko schiza?

Polecane posty

witam!!! moje obawy mogą być bezpodstawne ale obawiam się czy mogłam zajść w ciąże... a więc uprawialiśmy z moim chłopakiem peeting starałam się aby było bezpiecznie. Przez pewien czas nie miałam na sobie bielizny a on tak nie doszło do ejakulacji ale był prejakulat który zauważyłam jak go pieściłam .Nie dotykał chyba moich narządów swoim penisem tylko ręką i nie wiem czy była sucha. w dodatku miałam pierwszy dzień miesiączki dodam że moja pochwa była chyba dość sucha a moje cykle są zwykle długie-nie pamiętam niestety jaka była długość cyklu dokładnie. potem był bez bielizny starałam się bardzo aby jego penis nie dotknął pochwy i raczej tak się nie stało ale obawiam się że mogłam przeoczyć przeniesienie płynu na dłoniach . od tego momentu minęło dokładnie 2 tygodnie i wczoraj na zajęciach z biochemii mieliśmy robione badania moczu wyszło niestety 30mg /d białka -przed badaniem w nocy byłam w klubie i dużo tańczyłam a na zajęcie biegłam i się bardzo zmęczyłam więc może od tego są te białka ? w dodatku kończę leczyć się na mononukleozę i prawdopodobnie mam problemy z tarczycą . czy jest jakś możliwość że zaszłam w ciążę? bardzo isę denerwuję i przez to czuje pewne objawy jak lekkie pobolewanie podbrzusza i powięksony brzuch-może te objawy są przez schizę? jakie jast prawdopodobieństwo zajścia w ciąże i czy to możliwe przy takim opisaniu sprawy? proszę o poważne odpowiedzi:)

Gość Buachacha chach
Chyba jesteś niedoinformowana nieco...białka w moczu to znaczy że masz infekcje!! Po furagin do apteki idz. A nie tu z ciążą...ach jakby ta ciąża był taka prosta to nie byłoby tyle tematów dla starających się. Dziewczyno do książek. Poczytaj troche skad sie biorą dzieci. Bo napewno nie zaszłaś-z pewnością narazie ale z taką wiedzą to byc moze niedługo i wpadniesz.

Gość Anatenka
skoro tak się stresujesz, to po co za co cokolwiek związanego z sexem się bierzesz?