Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba skoczę

Moja przyjaciółka konsultuje moje problemy z facetem.

Polecane posty

Gość chyba skoczę

Ja pierdolę, mam problemy we własnym związku i wszystko opowiadam przyjaciółce, bo chyba od tego jest, żeby mnie wysłuchać i jakoś wesprzeć. Sprawy mają się tak, że dopadła mnie rutyna w związku, poznałam drugiego faceta, z którym spędzam ostatnio sporo czasu, ale na zasadzie normalnej znajomości, a nie kwitnącego romansu i w rozmowie z przyjaciółką porwałam się na stwierdzenie, że: "mój facet jest zbyt nudny i mało spontaniczny, dlatego nie chce mi się z nim ostatnio rozmawiać, więc wymyślam sto milionów powodów, żeby tego uniknąć." Przyjaciółka rozgadała wszystko swojemu facetowi, a on w ramach męskiej solidarności kazał mojemu: "pilnować swojego lachona, bo zaraz da dupy komuś innemu" :o Teraz jest afera, ja ją robię przyjaciółce, a raczej byłej przyjaciółce, ona ją robi swojemu facetowi, jej facet robi aferę mojemu, że mi powiedział, a mój robi mi że go zdradzam. Co ja mam zrobić w takiej sytuacji? Przecież to jest chore 😭

Gość Pyzunia 22 lata
i to jest jeden z powodów dla których unikam babskich przyjaźni :D

Gość ggggggggt4t6
pyzunia ile ważysz? :D

Gość Pyzunia 22 lata
tyle żeby się czuc dobrze we własnej skórze :classic_cool:

Gość ggggggggt4t6
jesteś grubą ciepłą kluchą?

Gość Pyzunia 22 lata
synek, ciepłe kluchy to twój target, sądząc po wpisach. Mentalne ciepłe kluchy :P więc zajmij się tym do czego sie nadajesz :D

Gość ggggggggt4t6
poka cyca :)

Gość Pyzunia 22 lata
usiądż wygodnie i pogrzeb w bokserkach jak dobrze poszukasz to może i jakiegoś cyca tam znajdziesz tylko nie zniechecaj się przedwczesnie, to grozi kompleksami, nie ważne że mały, ważne że wariat :classic_cool:

Gość ggggggggt4t6
grubaska z jajami :classic_cool: wymiętosić cycucha nie da nawet :o

Gość chyba skoczę
Anioł, fakt bo to moja wina, że przeceniłam jej możliwości i lojalność, ale na Boga bycie przyjaciółką zobowiązuje do dyskrecji. Zawsze była ze mną, a odkąd poznała tego chłopa to w dupie jej się poprzewracało i gość nawet wie kiedy ja mam okres, co powinno go chuja obchodzić, ale przecież przyjaciółka pęknie jak mu nie powie, że mam morze czerwone w gaciach, to jest chore :o Pyzunia, ja już też zacznę, baby to gorsze chuje niż faceci :P

Gość piwoszqa_____________
hehhehe....tez bys swojemu powiedziala...to normalne..ale swinia z goscia ze wypapkak...bo wcalenie musial.

Gość ja tez o tym nie wiedzialam
mialam faceta i trzymalam wszystko w tajemnicy a potem zrozumialam ze one inaczej: wszysstko gadaja swoim facetom, takie sosoby jak je facet zostawi nie zasluguja wg mnie na pocieszenie potem przez oszukana przyjaciolke

Gość do piwoszqa_____________
dlaczego uwazasz ze gadanie sekretow przyjaciolek facetowi jest normalne ?

Gość chyba skoczę
Pogadałam ze swoim facetem, teoretycznie rozwiązaliśmy problem w naszym związku i mamy zamiar przezwyciężyć całą monotonię, pogadałam przy okazji z przyjaciółką i obiecała mi, że więcej niczego nie przekaże dalej. Ale z racji tego, że już jej nie ufam to ją sprawdzę, myślimy z moim lubym nad jakąś bajeczką, którą za jakiś czas opowiem przyjaciółce, żeby sprawdzić czy jej fagas nadal będzie miał wgląd we wszystkie szczegóły z mojego życia, życzcie mi szczęścia :P Zaufania już nie odbuduję, więc ta przyjaźń się skończy, ale dla satysfakcji poczekam jeszcze trochę i wprowadzę w życie wyżej opisany plan :P

Gość Nicolka.....
Dam Ci pewna rade. Przyjacielem zrob swojego faceta, z nim rozmawiaj o waszysh problemach i o tym co jest miedy wami dobre i zle. Rozmawiaj z nim otwarcie i spokojnie a wtedy napewno Cie wyslucha i bedzeicie mogli cos naprawiac. Cala reszte znajomych traktoj jak znajomych a nie przyjaciol np. pogadaj z nia o kosmetykach czy modzie ale od Twoich osobistych i waznych spraw trzymaj osoby 3 z daleka...