Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i sama 24l:(

Pograzam sie coraz bardziej;(

Polecane posty

Gość smutna i sama 24l:(

Wszystkie bliskie.mi osoby sa w zwiazkach, niedlugo sluby, wspolne mieszkanie, ukladanie sobie zycia, a ja wciaz jestem sama:( nie mam juz nawet z kim sie spotkac i pogadac, bo kazdy zajety soba:/ caly czas szukam sobie jakiegos zajecia, zeby tylko nie miec czasu na rozmyslanie o swoim beznadziejnym losie:/ do tego zawsze bylam osoba bardzo kontaktowa i towarzyska, a teraz sama widze, ze coraz gorzej ze mna, nic mnie nie cieszy, to co kiedys sprawialo radosc, teraz jest zupelnie obojetne:(

Gość przeczytałem do połowy
ślub... daj spokój małżeństwo to pierwszy krok do destrukcji 🖐️ gdy będziesz w moim wieku (26) - zrozumiesz :classic_cool:

Gość electropop
mam to samo, nikt mnie nie chce, wszyscy pożenieni albo w trakcie, a ja zostałam sama jak palec :o

Gość samotny242321
mam to samo niestety mam 24 lata

Gość i ja tak mam!
i ja tak mam- lat 24, a kolezanki wokół pozaręczane albo tuż przed ślubem :( znajomi o mnie zapomnieli i tak trwam w tym dziwnym świecie ... licząc chyba na cud

Gość samotny242321
i ja tak mam! skad jestes kolezanko ?

Gość erfgqewrge
a myslicie ze w zwiazkach to jest extra? tez myslalam,że jak bede miec faceta to juz super nie bede stara panna itd... Czasami wolałąbym go nie miec. W zwiazkach musisz sie zmagac z : - znoszeniem humorów - zdradami, flirtami z innymi ( mowie ogólnie, mi sie to nie zdarzyło) - rutyną -problemami np z tesciami -roznica zdań i najgorsze jest to przyzwyczajenie do tej drugiej osoby, nawet jak ci zle to nie odejdziesz.

Gość i ja tak mam!
Ale masz ten komfort zeby odejsc gdy na prawde bedzie zle...ja marze o tym zeby komus na mnie zalezalo, zeby sie mna zainteresowal A w okressie letnio-wiosennym czeka mnie tylko ogladanie zdjec na nk i fbc ze slubu znajomych! Kiedy na mnie przyjdzie czas? :(

Gość i ja tak mam!
samotny 242321- a Ty skad?:)