Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama27

wy analizujecie czapki a ja dziś rozkładam basenik w ogrodzie

Polecane posty

Gość moze mi doradzicie w takim raz
UP

Gość kjhgtyuejdnb
spioszki i oslona od wiatru szczelna ze sztucznego materialu masakra!!! ubierz ja w body cienkie skarpetki i przykryj pieluszka tetrowa i tyle zabierz cienki kocyk zeby ja w razie czego okryc i nic wiecej.

Gość szkotka uk
zazdroszcze takiej pogody w polsce :) tez niedawno bylam u mamy w odwiedzinach i byla piekna pogoda. Ja na krotki rekach, moja corka tak samo, rzadnych czapek czy apaszek a dzieci na placu zabaw nie dosc ze ubrane w bluzy i kurtki to jeszcze mialy czapy na glowach.... a jak zobaczylam ze jedna dziewczynka ma rajstopy pod jeansami to stwierdzilam ze jednak z tymi mamami jest cos nie tak. A pozniej sie dziwicie ze dzieci wam co chwila choruja. Moja corka ma 2 lata od roku chodzi do zlobka i tylko raz byla chora od tego czasu. To chyba mowi samo przez siebie. A i juz nie powiem nic o tych spojrzeniach na mnie na placu zabaw innych mam i babci, ze niby dziecko chce zamrozic hehe

Gość nie kazdy wie od razu wszystko
dzieki za odpowiedz:) jutro wlasnie mam zamiar mala wziac w bodziakach:) ale to u nas w Polsce ie tak grubo dzieci ubiera nie wiem czemu??????