Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxLaikaxxx3

czy to może być ciąża?

Polecane posty

emisiaaa robiłam już wczoraj 6 dni po spodziewanej @ wyszedł negatywny, wole troszkę odczekać.

Gość xxxLaikaxxx3
emisia0111 - to chyba byś zbankrutowała :D może i będę wariowała ale dam radę, myślę. A pieniążki wolę wydać np. na lody :D i tak i tak się dowiem :-) ona126 - dam znać od razu jak dostanę wyniki :-)

Gość luska32tydzień :)
miałam cykle 26-dniowe, testy wychodziły mi ujemne, dopiero po tygodniu zrobiłam betę (dodatnią:) ) i z ciekawości dzień później zrobiłam zwykły test i dopiero ten łaskawie pokazał dwie kreski. Szansa jest duża, trzymam kciuki! :)

I jak tam dziewczynki?? U mnie @ dalej brak,ciagniecie w brzuchu sie uspokojilo,czasem pokuje lewy jajnik,i pozatym ok,a jak tam u Ciebie Laika??

Ja dzis test zrobilam (28 dc) wyszedł negatywny ale cykle mam też długie więc może za wczas, bety nie dałam rady zrobić bo labo zamkniete bo dlugi weekend :(.Poczekam do weekendu i zobacze co dalej. A objawów na @ jak nie było tak dalej nie ma, sluz biały trochę w podbrzuszu ciągnie, a wczoraj mnie tak coś w jajniku na jakąs minute zakuło że aż mnie w pół zgieło :(. Może to te upały lub znów mi się coś z tą @ chrzani :(.

Luska- Gratuluje... ;) bee4me - Poczekaj kilka dni,czytałam dużo na ten temat, i czasem sie zdarza,ze test pokazuje 1-kreche,zamiast pieknych 2;)

Nadzieja umarła z dniem 1 maja..Dzis dostalam @ ;(;((> No nic trzymam za Was kciuki kochane,mi może uda się nastepnym razem. Dajcie znac co i jak tam u Was...

LAika- i jak wynik??Czekam na wiadomość

Gość Apasz24
Nie, po prostu masz kaca...

Gość xxxLaikaxxx3
ona126 - zrobiłam betę w poniedziałek, we wtorek dostałam okres :( dziś wyniki bety pokazały brak ciaży :( a jak u Ciebie?

Gość xxxLaikaxxx3
ona126 - o, nie doczytałam, że też dostałaś... przykro mi :( ale następnym razem się musi udać :-)!

xxxLaikaxxx3-witaj czytaałam twoje posty i w sumie bylam pelna nadzieji ze jednak jestes w ciazy...powiem ci ze wiem co to znaczy bo ja tez bylam po poronieniu samoistnym i powiem ci ze co miesiac jak mi chociaz jejdn dzien sie spozniala @ robila test i zawsze jedna kreska a gdy dalalm sobie spokoj i powiedzialam ze co bedzie to bedzie i juz...w grudniu juz @ nie dostalam i teraz jestem w 25tyg ciazy:) dlatego zrob tak samo:) dlugo sie stracie?

Gość xxxLaikaxxx3
Doti - od początku tego roku. Ale chyba masz rację, odpuszczę sobie, bo i tak cały czas się rozczarowywuję, więc bez sensu się załamywać i dołować. A Tobie gratuluję :-)

Cześć dziewczyny ja też czekam na upragnionego dzidziusia, jutro mam dostać @, ale mam nadzieję, że nie przyjdzie. Kupiłam dziś test, jutro rano zamierzam zrobić, mam nadzieję, że zobaczę dwie kreski, bo jak nie to znowu załamka, a to już szósty miesiąc starań, byłam u lekarza, kazał cierpliwie się starać, bo niby wszystko ok ze mną. Chciałam skierowanie na jakieś badania hormonalne, czytałam że warto takie zrobić przed planowaną ciążą, ale odesłano mnie z informacją, którą można przeczytać praktycznie na każdej stronie dot. temtów ciążowych, czyli, że badania hormonalne dopiero po roku starań. trochę to denerwujące. Mam więc plan, że jak się nie uda (oby nie) pójdę do lekarza i powiem, że staram się ponad rok. Trzymajcie kciuki za moje dwie kreseczki, ja trzymam kciuki za Was, powodzenia.