Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jestem sam

Samotność

Polecane posty

Gość i jestem sam

Jak zawsze Puste mieszkanie praca puste mieszkanie dzień za dniem i tak do usranej śmierci :O zawsze byłem nieśmiałym piździakiem :(

Gość 26 03
Witaj w Klubie :(

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
Wypierdalaj eunuchu.

Gość Samotna również..
Jesteś sam bo jesteś nieśmiały ?

Gość tak dla tego
ide robić obiad jeść trzeba zrobie fryteczki (nie frytki te są malutkie) z dipem jogurtowym z papryką i pomidorami :) a wieczorem na spacer z łukiem w las jutro od nowa polska ludowa :( cześć to ja przegraniec :O

Gość dziaddek
witaj w klubie

Gość oj ja tu od lat
.

Gość dziaddek
przynajmniej mam na kurwy to sobie ulze

Gość Tiaaa-aa
i jestem sam - jak sobie zyczysz tak masz...., bo masz warunki by nie byc sam!!!!

Gość to nie jest dwuwartościowe
mam no chyba fobię przecierz jest tyle fajniejszych ludzi o de mnie ja .. no ja nie podejdę odpadam na starcie ja jestem tylko sprawny i zaradny ale społecznie to no tragedia nie umiem :O ja tylko ot tak pojojczyć chchciałem od ponad pół roku poza slużbowo to słowa z człowiekiem nie zamówiłem to dla mnie normalne takie se życie ułożyłem każdy ma prawo żyć! ale czasami chandra mnie dopada i choć w pustkę się wygadam i chuj mnie obchodzi co ktoś sądzi! w pustkę se krzyknę! chociaź tyle

Gość to nie jest dwuwartościowe
mam no chyba fobię przecierz jest tyle fajniejszych ludzi o de mnie ja .. no ja nie podejdę odpadam na starcie ja jestem tylko sprawny i zaradny ale społecznie to no tragedia nie umiem :O ja tylko ot tak pojojczyć chchciałem od ponad pół roku poza slużbowo to słowa z człowiekiem nie zamówiłem to dla mnie normalne takie se życie ułożyłem każdy ma prawo żyć! ale czasami chandra mnie dopada i choć w pustkę się wygadam i chuj mnie obchodzi co ktoś sądzi! w pustkę se krzyknę! chociaź tyle