Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alexsiss

krępującu problem : /

Polecane posty

Witam : ) Od około roku borykam się z bardzo krępującym problemem. Otóż mam bardzo głośne burczenie w brzuchu i w przełyku. Nie wiem czym to jest spowodowane. Nie jest fast foodów, fasoli, nasion strączkowych, nie pije gazowanych napojów. Najgorsze jest to że nie zależnie od tego ile zjem to i tak się to dzieje więc to nie jest spowodowane głodem. Zazwyczaj dzieje mi się tak na lekcjach lub w jakiś cichych sytuacjach. Proszę o pomoc czyli czym to jest spowodowane i co z tym zrobić, jakieś leki są na to lub coś w tym stylu ? Jestem bardzo przez to zestresowana myślą że inni to słyszą :< Z góry dziękuje za odpowiedzi ;)

Gość jedno pytanko
nerwica, stres pij meliskę i nie skupiaj się na odgłosach z brzucha każdemu burczy w brzuchu, ty po prostu za bardzo się tym przejmujesz i za bardzo na tym skupiasz w efekcie nerwy powodują że jelita bardziej się kurczą i burczenie jest głosne wyluzuj a jelita też wyluzują

Gość leksykonnnn
Zbadaj sie czy przypadkiem nie masz pasozytów w przwodzie pokamowym.

Wcale nie jest łatwe takie wyluzowanie się : / Wystarczy że poczuje że coś mi się brzuchu już kręci to od razu o tym myślę i mnie to stresuje : / Albo się wybiorę do gastrologa i coś poradzi..