agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 Witam proszę o kontakt z grubymi kobietami ja ważę 100 kg czuję się strasznie a 2 lata temu miałam figurę laseczki moje zaniedbanie teraz zaczynam odchudzanie kto tyle waży i się przyłącza do odchudzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja popieram Napisano Kwiecień 29, 2012 sto kilo to w sam raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i znowu ona Napisano Kwiecień 29, 2012 74:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja popieram Napisano Kwiecień 29, 2012 pączusie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Apasz24 Napisano Kwiecień 29, 2012 Ja ważę 102-104 kg i żyję ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 kto się przyłącza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpak,sndc Napisano Kwiecień 29, 2012 a od ilu mozna kg dołaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpak,sndc Napisano Kwiecień 29, 2012 a ile macie wzrostu do tych kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to ci się Napisano Kwiecień 29, 2012 niezle przytyło 100kg do bardzo duzo,wiesz,że to bardzo niezdrowo tyle wazyc,bedzie ci trudno bo masz dużo do zrzucenia,bynajmniej odradzam drastyczną dietę,trzeba zmienic trwale nawyki żywieniowe,dużo warzyw i owoców,ogranicz kalorie do 1500 ,powodzenia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otyłe kobiety Napisano Kwiecień 29, 2012 wyglądają nieestetycznie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owca.z Napisano Kwiecień 29, 2012 118 kg,karmie piersią wiec na razie nie mogę się odchudzac ale będę Was podczytywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felsuma86 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 169cm i 70 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 Ja sie dołaczam, jeśli mogę...:) Ważę coś około 87-88kg i zaczynam dietkę...:) Nie zamierzam przekroczyć 90kg oj nie!!! Postawiłam sobie cel 79,9kg do 7 czerwca...:) dlatego tak dużo bo na początku z dużej wagi chudnie sie szybko i tyle zamierzam schudnąć do 7.06. Tak dalej być nie może! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkmfo4pfn Napisano Kwiecień 29, 2012 ja jstem gruba i placze codziennie przez to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4534534534543 Napisano Kwiecień 29, 2012 ja mam 55 i tez chce schudnac bo wyglądamokropnie, przynajmniej 5 kilo, ale od dawna sie zabieram i nie wychodzi... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 Ja też jestem podłamana.....pofolgowałam sobie totalnie i mam tego efekty...:( Schudłam rok temu do 73kg ale potem olałam wszystko i jadłam tony słodycze...oj głupia tyś babo....bardzo głupia. teraz mam za swoje! jak weszłam na wagę to szoku dostałam jak szybko można przytyć! Nieraz głupota ludzka nie zna granic! Jak można sie doprowadzić do takiego stanu...jak można nie szanować swojego ciała. Nie rozumiem swojego postępowania...:( No ale nie ma co sie użalać nad soba tylko ćwiczyć i brać sie do roboty...:) Ja mam trochę sprzętów do ćwiczeń, muszę je tylko odkurzyć i brać sie do roboty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 już sobie w myślach ułożyłam plan..:) w dni wolne od pracy ćwiczę codziennie rano i wieczorem w dni kiedy chodzę do pracy cwiczyć będę tylko wieczorami! Do tego rezygnuje ze słodyczy i coli których jadłam i piłam bardzo dużo. Mozna powiedzieć że w moim codziennym menu nie zabrakło tych produktów:( Jem dużo ważyw, nabiału, chudego mięska. rezygnuję z ziemniaków, sosów i tłustego jedzenia. Teraz pogoda sprzyja odchudzaniu bo gdy jest ciepło nie chce sie tak bardzo jeść i to jest na plus:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulcia..... Napisano Kwiecień 29, 2012 ja ważyłam 125kg. teraz waże coś ok 100-103kg. Waga utrzymuje się ale wciąz nie mogę zmobilizować się do dalszego chudnięcia :( od dwóch dni dietkuję i ćwiczę . Za dwa miesiące mam chrzciny muszę chociaż te 10 kg zwalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 ja idę 7 czerwca na impre z pracy i muszę ale to muszę schudnąć chociaż do 79,9kg:) zastanawiam sie nad kupnem rolek...:) wiem że po nich ładnie nogi chudną. Co do sprzętów to mam rowerek, steper, kołyskę do brzuszków, twister, skakankę i z tego zamierzam korzystać plus od czasu do czasu bieganie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulcia..... Napisano Kwiecień 29, 2012 a ile teraz ważysz? Ja kupiłam sobie rolki i jeździłam na nich codziennie... no ale teraz nie ma mnie w kraju i nici z tego. Jazda na rolkach sprawiała mi wielką frajdę a za razem pomagała w chudnięciu ;) teraz mam do dyspozycji : spacery i podłogę do ćwiczeń ... no i faceta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 no ja mam 176cm i ważę coś około 88kg nie wiem dokładnie jutro sie zważę...:) Ja mam synka 3,5 roku więc muszę zacząć z nim więcej szaleć...wogóle to podziwiam z kąd dzieci mają tyle siły...:) mój synek nie usiądzie dosłownie na 5 minut w jednym miejscu..:) no i męża też mam więc trzeba działać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 Ulcia a ile masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulcia..... Napisano Kwiecień 29, 2012 ja mam 173cm wzrostu i duuuża nadwagę ale cóż kiedyś poradzę sobie z nią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 uciekam małego wykąpąć bo tylko oczy mu widać...:) po całym dniu na dworze jest czarny:) będe później! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 wiem że sama do takiego stanu doprowadziłam lato a tu nie ma w czymś wyjść bo chodz nie wiem jak się gruby ubierze to tak wystaje tłuszcz nie ma co trzeba brać się płakać mi się chce mam 30 lat ładna buzia ale reszta to katostrofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulcia..... Napisano Kwiecień 29, 2012 aguś u mnie jest podobnie z tym że ja mam lat 22 . mam ładną buśkę, zgrabne nogi, piękne włosy ale tłuszcz aż kipi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 mały w wannie...:) musi sie wymoczyć:) Oj z tym to racja...gruby nie ważne jaki zajebisty ciuch na siebie włozy to i tak wygląda okropnie..:( wiem po sobie...kiedyś jak załozyłam tunike to każdy facet sie za mna obejrzał teraz wstydzę sie wyjść z domu:( po ciąży olałam swoją figurę totalnie....przed ciążą moja waga to 68 i do takiej dążę..:) a mam 24 lata wiec za młoda jestem by kryć sie w domu. Zycie jest za krótkie i trzeba z niego korzystać póki można. do urodzin mi zostało ponad pół roku i mam nadzieje że 25 lat powitam z nową figórą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 to racja leniwe jesteśmy szybko się męczymy z domu to najlepiej wyjść jak mus a tak to dom i podwórek ja jak 2 lata temu to widać jak faceci patrzyli dzinsy fajna bluzeczka a teraz to dres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 no leniwe... zobaczcie co lenistwo z nas zrobiło!!! Masakra:( No ale kobietki działamy i nie użalamy sie nad sobą...:) Chyba pomyślę nad tymi rolkami ale nie wiem czy mąż sie nie wkurzy, bo ja tylko kupuje jakieś sprzęty do ćwiczeń a potem leżą w końcie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 dokładnie to twister kijki teraz kupiłam hula hop to do odchudzania i czujcie jak ćwiczę chwila i mam dosyć ale mi się zdaje że najlepsza jest skakanka i mnie żr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach