agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 aż czekać jaki jakaś laska nas tu od świń wyzwie ale w grupie razniej i będziemy pisać co jemy dziennie i co ćwiczymy ok kobietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 Ja to pamiętam jak kiedyś na rolkach jeździłam ale to jakieś 5 lat temu to tak mi nogi zeszczuplały i to po bardzo krótkim czasie, więc wiem że rolki są dobre...:) tylko ja nie mam za bardzo gdzie jeździć bo mieszkam przy ruchliwej drodze a chodnik zaczyna sie jakieś 800 metrów dalej...:( ale zawsze mogę ten kawałek dojść:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 z wyzwiskami na tym forum to niestety norma...:) ale nie ma co sie przejmować...a może da nam to troche do myślenia?? Bo niestety ale większość na ulicy tak nas postrzega...:( a zwłaszcza mężczyźni bo niestety oni są wzrokowcami i wolą szczupłe kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulcia..... Napisano Kwiecień 29, 2012 ja jestem za! :D już mam jadłospis na jutro ! :) śdniadanie - dwa gotowane jajkna na twardo z paluszkiem. obiad- zupa ogórkowa kolacja - reszta zupy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porazka_27 Napisano Kwiecień 29, 2012 Aż oczy bolą jak się Was czyta - prawdziwa kobieta powinna ważyć między 45 a 60 kilo, te powyżej 170 cm wzrostu wiadomo, minimalnie więcej. A tu padają takie liczby, że aż strach - 70, 80, 90 a nawet trzycyfrówki - jak mozna się tak spaść? I jeszcze to nonszalanckie "oj ja byłam szczuplutka ale rok temu jadłam sporo słodyczy i skoczyło mi 10 kilo". 10 kilo w rok? Przeciez to trzeba żreć jak świania! Jesteście chore a nie grube, idźcie się leczyć! Na głowę, nie na tłuszczyk! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 Ja niestety śniadania nie zjem....:( bo wstaje przed 5 do pracy i nie mogę o tej godz jeść...jest mi nie dobrze jak coś zjem! wiem że to nie zdrowe...moze po woli jakoś nauczę sie jeść o tej godzinie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulcia..... Napisano Kwiecień 29, 2012 porazka_27 bito cię jak byłaś mała ? masz kompleksy na punkcie wyglądu swojej mordy? a może nie masz faceta , nie masz dzieci a przez twoją wypowiedz przemawia zazdrość ,ze takie "grubaski" jak my jesteśmy szczęsliwymi żonami i matkami ? Twoja wypowiedz określa twoją pustą osobowość i bezsens twojego istnienia. Powodzenia w zanikaniu w zyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barvurka Napisano Kwiecień 29, 2012 Ulcia nie zwracaj uwagi na takie komentarze...będzie ich na pewno duzo więcej. niech sobie piszą i nas obrażają...niech im ulży:) może poczują się bardziej wartościowi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vonita89 Napisano Kwiecień 29, 2012 Witam wszystkie grubaski. Mam 23 lata /178cm/98 kg. Najgrubszy moment - 125 dokładnie rok temu. Jestem wysoka i grubej kości, to i wagi po mnie tej nie widać, ale boczki wychodzą no i po co nosić tyle tłuszczu! Udało mi się trochę schudnąć, ale do tej pory nie mogłam się zmotywować do dalszej walki. Sama wiem po sobie, że najłatwiej jest chudnąć latem - nie chce się jeść, tylko pić i jest dostęp do krajowych warzyw. Chciałabym zeszczupleć, bo czekają mnie chrzciny siostrzeńca - właśnie latem. I chciałabym trochę zszokować moją nową figurą. Dodam, że dziś zaczęłam dietkę: chude mięso, warzywa, woda, zielona herbatka - zero słodyczy, a one są moją zgubą :( Ale głowa do góry! Tyle fajnych ciuszków czeka na nas na wieszakach! Aha, mój cel to 69kg :) - do końca roku. Pozdrowionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barvurka 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 no to nie mogę się doczekać jutra...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulcia..... Napisano Kwiecień 29, 2012 bo wkurzają mnie takie mendy. Same mają syndrom odrzucenia przez otoczenia i próbują go wpoić innym!! Ja biorę się za sobie ostro! Ma chrzcinach mojego skarbeczka chce wyglądać ślicznie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barvurka 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 Ja idę na wesele 1 września do szfagierki i muszę schudnąć:) wiem że dam rade!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dansemacabre666 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 Witam. Mam 165 wzrostu i ważę 75 kg. Strasznie się z tym czuje. Zwłaszcza, że mam dopiero 17 lat. Próbowałam różnych diet i nic... Obecnie od dwóch tygodni odżywiam się zdrowo, czekam na efekty, a tu nic nie widać. Jestem człowiekiem, który musi mieć wszystko na już. Nie potrafię czekać...jestem pewna, że utrzymałabym tą swoją dietę, gdybym zobaczyła jakikolwiek efekt, a póki co czuje się tak samo, a nawet mogłabym powiedzieć, że gorzej :( Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vonita89 Napisano Kwiecień 29, 2012 A ile chcecie schudnąć i czy stosujecie jakąś dietkę, czy po prostu zdrowe odżywianie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 te mendy chude jak patyki to wogóle ładne nie są facet lubi jak kobieta ma piersi i tyłek jak ja miałam 70 kg to laska byłam że hej i to nie moja opina ale facetów bo nawet na tyle nie wyglądałam teraz chce tyle mieć więc od jutra ostra walka i dodam do tej mendy co nazywa nas jak tam chce że mam 2 dzieci zajebisty związek udane życie seksualne a schudnąć chce sama nie przez faceta a mój facet to trzyma mnie na duchu mówi że fajnie że chce schudnąć do siebie ale kocha mnie za charakter oczy i taką jaka jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vonita89 Napisano Kwiecień 29, 2012 dansemacabre666, ja byłam na dukanie i szybko zobaczyłam efekty, w krótkim czasie schudłam 30kg, 5 kg wróciło, ale teraz walczę dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 rozumiem cię pamiętam jak się odchudzałam waga długo stała a jak ruszyła to w mig schudłam dasz rade zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 dukan kumpela była kupe kasy a teraz ma więcej niż przed wiecie co ćwiczyć i mniej żr zero sosów słodkiego zaciągania zup ziemniaków i białego pieczywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barvurka 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 Ja też mam męża, dziecko i jestem szczęśliwa...:) ale wiem że maż by był bardziej szczęśliwy gdybym była taką laską jak kiedyś. niestety prawda jest taka że ludzie oceniają innych po wyglądzie...:( mimo że nie znają charakteru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vonita89 Napisano Kwiecień 29, 2012 Po dłuższym czasie moje upodobania się zmieniły, pieczywa, ziemniaków, makaronów nie jem, nie zabielam zup śmietanami, nie mogę już patrzeć na gazowane - kiedyś piłam je litrami! Może i dawno bym już schudła, ale nie mogę zrezygnować ze słodyczy. Boję się, że i teraz w końcu ulegnę i nie skończy się to na jednej kostce czekolady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barvurka 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 dobra kobitki ja mykam pod prysznic bo jutro wstaje o 4.30...:( Miłego wieczorku:* I duzo motywacji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 dobranoc kobietki miłej nocy od jutra piszemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dansemacabre666 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 Ach, to wszystko prawda, że ludzie najpierw patrzą na wygląd.. W zasadzie innego wyjścia nie ma, bo człowiek, który nas nie zna, od razu spojrzy na to, jak wyglądamy z zewnątrz...a dopiero przy poznaniu będzie patrzył na wnętrze. Zastanawiam się, nad zastosowaniem tabletek. Mam zaufaną osobę, która odchudzała się przy pomocy tabletek i brawo! Udało jej się, i do dziś ma świetną figurę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialenka24 0 Napisano Kwiecień 30, 2012 HEHEHEH KOBIETY JEDNAK TO PRAWDA ZE GRUBE TO ZARAZ ZADZDROSNE I JAKIE AGRESYNE :/ TU OD MEND WYZYWAJA, TU CHUDE PATYKI . . KOBIETY WYLUZUJCIE BO SAMA AGRESJA Z WAS EMANUJE ;/ IM BARDZIEJ CHCECIE PODKRESLIC ZE WSZYSTKO GRA W WASZYCH WZIAZKACH JAKIE TO SZCZESLIWE JESTESCIE TYMBARDZIEJ UDAWADNIACIE ZE COS JEST NIE TAK I BLAGAM NIKT KTO WAZY 100 KG NIE MOZE BYC SZCZESLIWY TO FIZYCZNIE NIEMOZLIWE1 I NIE WIERZE ZE FACET CO MA BABKE CO WAZY 100 KG JEST Z TEGO POWODU ZADOWOLONY ! OK ZGADZA SIE SA FACECI CO LUBIA CHUDE SA FACECI CO LUBIA PULCHNE ALE 100 KG TO JUZ OTYLOSC CHOROBLIWA ZADEN FACET NIE MARZY O TAKIEJ SORRY ALE ZALOZE SIE ZE JEGO FANTAZJE SA GDZIE INDZIEJ BYE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 30, 2012 mylisz się są grube nie zadbane i zadbane po nie której tej wagi nie widać zgodze się że to już otyłość bo tak jest ale szczęśliwa w związku jestem facet też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Kwiecień 30, 2012 a co myślicie o skakance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smoczyca :D Napisano Kwiecień 30, 2012 Zaczne od tego ze nie rozumiem po co szczupli ludzie sie wypowiadaja na tym forum dokopujac grubym. Ok, wiemy ze jestesmy grube, na codzien sie spotykamy z potwierdzeniem tego faktu - oczywiscie ze nikt nie jest szczesliwy 100% z waga 100kg, ale moze miec dobre zycie, zwiazek itp. Jezeli ktos tego nie rozumie to jest to jego/jej wlasne ograniczenie umyslowe. Po co wchodzic tutaj i dowalac ludziom grubym? Nie znacie innego sposobu na dowartosciowanie sie? O mnie - wzrost 174cm Waga - okolo 98kg - bylo 125kg, i jade w dol dalej od okolo 2 tygodni siedze na Atkinsie, i nawet dobrze mi idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialenka24 0 Napisano Kwiecień 30, 2012 ja nikigo nie obrazam. Weszlam tu z zamairem udzielania sie bo zobaczylam temat grube kobiety wiec myslalam ze moze tak jak ja bo tez uwazam siebie za gruba i chce zzucic wage dopiero wtedy zauwazylam ze tu sa osoby po 100 kg wiec przeczytalam dalej i denerwuje mnie ta agresja wyzywanie osob od mend a jak ktos szczuplejszy to chude patyki wiec sie wypowiedzialam i tyle do widzenia i powodzenia w odchudzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulcia.... Napisano Kwiecień 30, 2012 u mnie dzisiaj dzień mija pięknie !:) snidanie :dwa jajeczka na twardo + paluszek + tost + kawa a na obiad ugotowałam zupę warzywną z fasolki szparagowej, groszku, marchwi i kapustki . Pycha !:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dansemacabre666 0 Napisano Kwiecień 30, 2012 Powodzenia! :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach