Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina:)

Odleglość

Polecane posty

Gość Nina:)

Byliśmy razem bardzo krótko. M przyjechał do mnie, któregoś weekendu a ja pokazałam mu miasto. Zaczelśmy być ze sobą, później wrócił do domu. Ale kiedy byłam z nim śmiałam się na okrągło, mogłam się przytulić, byłam bezpieczna i szczęśliwa. Rozeszliśmy się przed świętami, że niby odległość, jego brak czasu, przyjełam to ze spokojem, od tamtego momentu powiedziałam mu może z dwa razy, że tęsknie. Zaproponowałam zaczęcie tej znajomości od początku, ale powiedział, że tylko koleżeństwo. Zabolało ale się uśmiechnełam. Od niedawna znowu codziennie rozmawiamy, teraz byłam chora i pytał się jak się czuje, co porabiam, i mam problem z natarczywym wielbicielem, tez mi radzi co mam zrobic. Mówi że wie, że ja tesknie, coś zarzucił ostatnio w głupim komentarzu żebym wpadła to razem pobiegamy. Chce o niego walczyć ale nie wiem czy ma to sens, przez tą odległość, a jesli tak to co mam zrobić ? Proszę o rady

Gość no i co w związku z tym?
TRAKTUJE CIĘ JAK KOLEŻANKĘ. NIE DOPATRUJ SIĘ PODTEKSTÓW,BO POTEM ZABOLI🖐️

Gość kremmikk
Zgadzam się, jesteś koleżanką, jemu jest tak dobrze. A jeśli Tobie za ciężko, to zerwij znajomość.