Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sflustrowananamaxa

CZEMU MUSIMY CIERPIEĆ PRZEZ TĄ ZDZICZAŁĄ UKRAINĘ? Jest mi wstyd!

Polecane posty

Gość sflustrowananamaxa

" komisarz UE Viviane Reding, która oświadczyła, że nie będzie brać udziału w meczu otwarcia Euro w Warszawie, w związku z naruszeniami praw człowieka na Ukrainie. " chodzi o traktowanie tej tymoszenko!! chuj nas ona obchodzi ta biedna brutalna dzicz :O dobrze wiemy ze Polska to zupelnie inny kraj jestesmy w unii takie rzeczy nie mają miejsca !! czemu w takim razie musimy byc wsadzani z ukrainą do jednego worka tylko ze względu na to, że z nimi graniczymy? czemu nie moglismy organizowac tego euro chociażby z czechami albo słowacją? JAKIEKOLWIEK PAŃSTWO TYLKO NIE TA UKRAINA :( kto mysli ze dzieki tej sytuacji na tym dzikim wschodzie zyskamy to jestescie w błędzie ! obudźcie się!! organizujemy euro z nimi = jestesmy wrzuceni to tego samego worka !!

Gość .w dupie to mam
twoje kompleksy, obludników z UE i pilkarzyków szkoda tylko że tylke kasy stracimy na organizacje tej pożal sie boże imprezy

Gość sflustrowananamaxa
teraz cała informacja poszła w świat :( właśnie pojęcie centralna europa jaka była nam przypisywana zniknie i jestesmy od tej pory wliczani to tej dziczy :( wstyd na cały świat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość meskie skojarzeniaaaaaaaaaaa.
niech sie ta viviene pocałuje w ...... to nie ona gra mecz :classic_cool:

Gość sflustrowananamaxa
nie rozumiem co z was za Polacy !!!!!!!! macie to w dupie ?????? dzieje wam sie jakaś krzywda jak ludziom na tej posranej Ukrainie ?? Teraz ta wschodnia dzicz ma taki rozgłos jak niemal Syria :( Myślałam ze zyskaliśmy na tym jedna osoba z kafeterii pisała o tym że zyskamy kibiców którzy będą jechali na Ukraine przyjadą do nas ! A to jest błąd !! Widzicie co sie dzieje ? Polska jednak zawsze będzie cierpieć.... taki jest już nasz los - wieczne męczeństwo przyrównane do męki Chrystusa :(

Gość sflustrowananamaxa
ludzie obudźcie się !!

Gość sflustrowananamaxa
Nie ja nie wierzę w te przepowiednie !! Tu chodzi o tą Ukraine i zniszczenie nam opinii na wieki !! Druga Syria a my za to obrywamy !! Ktos mi moze wytłumaczyc czemu organizujemy z tą pierdoloną Ukrainą? :( chuj mnie zaraz strzeli....!! CZEMU NIE NP. SŁOWACJA ??

Gość Michalinka córeczka tatusia
sama się obudź :)

Gość sflustrowananamaxa
kurwa wydaliśmy tyle kasy na to euro nawet stadion narodowy mamy jedyny chyba na świecie badź w europie z tą osłoną przed deszczem. Poza tym zrobilismy bardzo dobre wrażenie na meczu otwarcia obcokrajowcy bardzo ciepło się o nas wypowiadali !! Mieli obawy przed Ukrainą juz od początku zwrócćie uwage na fakt że niemal wszystkie reprezentacje chciały juz od początku zamieszkać u nas nawet ci, którzy nie rozgrywają meczów u nas !!!! I teraz co ?? Ta decyzja tej babki która wsadziła nas do jednego worka z nimi poszła w świat !!

Gość Bobas Smyk
niech ten babsztyl z UE WYPIERDALA :D