Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha31

prosze o pomoc to wazne

Polecane posty

Gość mycha31

witam mam pytanie,ktore meczy mnie juz od dawna bo nie wiem co zrobic w mojej sytuacji.Mieszkam z ojcem dziecka i dzieckiem 11miesiecy w Anglii,od dawna jestesmy dla siebie obcy,chcemy sie rozstac ale nadal mieszkamy na wzglad naszego dziecka,mamy benefity house benefit i child benefit,czy gdy on sie wyprowadzi to moge na nowo starac sie o zwiekszenie house benefit?place za mieszkanie 500f bez dofinansowania,a jestem osoba bezrobotna wiec samej nie dam rady placic za cokolwiek.I czy moj partner musialby mi placic jakies alimenty?z gory dziekuje za jakomkolwiek pomoc

Gość Wasze dzieci mają katar bo
Tacy ludzie powinni być deportowani. Nie rozumiem, czemu obywatel innego kraju może sobie żyć gdzieś nie pracując i pobierać wszystkie zasiłki jak leci, na które pracują obywatele danego kraju i ich nie pobierają? To pasożytnictwo.

Nie wiem w jakiej czesci Anglii mieszkasz,ale w West Yorkshire na 3 osobowa rodzine,house benefit moze doplacic 400 funtow na miesiac. Jesli House Benefit jest na Twoje nazwisko idz na Revenue i wypelnij odpowiednia aplikacje. Jesli chcesz sie rozstac z partnerem i houre benefit jest na partnera nazwisko musisz wszystko przepisac na swoje nazwisko. Czy partner jest wpisany w akcie urodzenia dziecka jako ojciec?