Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galanii

męski świat-horror

Polecane posty

Gość galanii

witam!niedawno poznałam mężczyzne z zawodu jest ratownikiem medycznym,mam do niego dystans mimo tego że jest przystojny on mi się podoba.ile on może zarabiać?bo głupio mi sie go pytać,i gdybym z nim była jaki może mieć stosunek do mnie?czy może być on zdradliwy ,czy opiekuńczy?

Gość najmadrzejszy na swiecie
a co ma zawod do tego?

Gość galanii
a czy obierajac ziemniaki zatnę się w palec? czy mi się palce ubrudzą ziemią?

Gość galanii
bo wiecie jak zarabia 3000+ to sie w nim zakocham a jak 1500 to nie

Gość Tiaaa-aa
galanii - zrob facetowi przysluge - nie zakochuj sie w nim!!!!

Gość Rensolma
śpiesze ci wyjaśnić,otóż ratownik medyczny jest bardzo odpowiedzialny,rozsądny,opiekuńczy przedewszystkim wierny,dlatego ,że codzienna praca i przypadki jakich doświadcza wywołuja u niego bardzo silne interakcje prorodzinne,ratownik charakteryzuje sie tez wysoka kultura osobistą i dbałością o najdrobniejsze szczególy dotyczace zycia rodzinnego i uczuciowego miedzy nim ,a wybranką powstaje bardzo silna więż emocjonalna ,której nie zerwie nawet największy huragan przeciwności losu,co do zarobków tez jest niezle ,ponieważ jest to trudna i bardzo odpowiedzialna praca ,państwo docenia ratowników medycznych pensja powyzej średniej krajowej jak i róznymi gratyfikacjami ,polecam ci szczerze takiego kandydata na męża ,będziesz szczęśliwa ,a wasze potomstwo może wyznaczyć nowa linie genetyczna ratowników medycznych nie tylko w skali kraju ,ale nawet całej europy,zyczę wam dużo szczęścia i wielu małych ratowniczków:-) ps. tym samym mam nadzieje ,ze udzieliłem ci wyczerpujacej informacjii na nutujacy cie problem i temat uważam za definitywnie zamknięty