Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarcik

Imię innej podczas orgazmu.

Polecane posty

Gość Klarcik

Ostatnio kochalismy się z moim facetem i gdy już doszło do finału on zamiast mojego krzyknął imię dziewczyny, w której był kiedyś zakochany. Co robić? Chociaż bardzo go kocham, myślę o zerwaniu. Myślałam że to jest super związek, a on cały czas myśli o innej.

no nie! dla mnie to dyskwalifikacja. też miałem podobną sytuacje jakiś czas temu. spotykałem sie z jedną taka, w sumie na seks tylko, no ale emocje też były. i raz podczas seksu nazwała mnie imieniem swojego byłego faceta, odechciało mi sie wtedy momentalnie. i to był nasz ostatni raz. przepraszała, mówila że była pijana, że często imiona myli itp. no ale dla mnie już była spalona. wiecej sie z nią nie spotkałem i pogoniłem gdzie pieprz rośnie.

Gość Klarcik
U mnie to był związek i ciężko jakoś tak się rozstać...ale no serce mi pekło i teraz nic nie wyglada juz tak samo. On orobuje to jakoś mi wynagrodzić...ale no nie wierze mu dłużej.

dla mnie to jest lapsus wręcz nie wybaczalny. wiesz, u mnie różnie bywało, po rozstaniu sie z milościa mojego zycia, często umawiałem sie z dziewczynami tylko na sam seks. i nigdy, ale to przenigdy nie pomyliłem imienia partnerki, nieważny czy w trakcie seksu czy ogólnie, mimo iz JEJ imie mi sie kołatało po głowie cholernie często.

Gość jak dajesz dupy
to masz efekty

Gość anony mouse
Bosz, jakie problemy macie...

Gość gość
Ludzie podczas burzy zmyslow krzycza takie slowa do ktorych sie przyzwyczaili. Jesli bylo sie z kims kilka lat to po prostu przyzwyczajenie.

Gość adamooouuu
Moja dziewczyna krzyknala w takiej sytuacji imie bylego, ale wiem ze mnie bardzo kocha i co mam z tego powodu zerwac? Pomylila imie, smieszni jestescie skoro jedno slowo potrafi przekreslic wasz zwiazek.

Gość gość
Wielka Pała Masturbacyjna :-)

Gość kamela mmm
Jeśli wypowiedział imie swojej byłej to znaczy ze wyobrażał sobie ze sie z nią kocha a nie z tobą.Zakoncz ten związek,to nie ma sensu.

Gość gość
Haha, nigdy. Ludzie malo wiecie o zyciu, wasze partnerki/partnerzy caluja inne a Wy traktujecie jedno slowo jak zdrade. Oczywisie jezeli cos ciagnie osobe bliska waszemu sercu do bylej/bylego ale jesli mowi ze was kocha to chyba nikt nie drwi z takich slow.

Gość gość
Co wy piszecie za bzdury? Heniek, Zenek ... jeden huj. Nie ma znaczenia że szczytując to powiedział...