Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danuta111111

UWAŻAJCIE NA JEDZENIE !!! Trują nas !

Polecane posty

Gość danuta111111

Sól - wiadomo kiełbasy grillowe zamiast mięsa producenci dodają wodę ze zmielonymi odpadami poubojowymi i skrawane kości. Okraszają chemicznymi E-dodatkami http://www.fakt.pl/Grill-z-kielbasa-oszukana-kielbasa,artykuly,155721,1.html Sery Producenci i sprzedawcy sprzedają nam żółte paskudztwo, w którym są tylko śladowe ilości mleka, a zamiast nich tłuszcze roślinne, olej, skrobia, a nawet łój. http://www.fakt.pl/Groza-Sprzedaja-nam-zolty-ser-z-oleju-Z-czego-robia-ser,artykuly,152616,1.html --------------- Wszystkim nam grozi rak jelita :( Strach myśleć ile paskudztwa już zjedliśmy :(

a czyja to wina? a polactwa wsiowego nowobogackiego , które się granatem od pługa odrywa do miast ucieka przed wykopkami i na promocje pon pasze z dyskontów biega. gardząc zdrową żywnością , Ludżmi ją wytwarzającymi i zresztą wszystkim i wszystkimi.

Gość joaninkoś
nie tylko powiedz gdzie teraz można dostać dobre jedzenie, porządne ubrania czy meble ? Przecież teraz nie ma nawet za duże pieniądze ! Mamy szmaty z zary, H&M, orsay , meble BRW, ikea itp szmelc Tylko za granice na zakupy !

Gość a tam niby jest lepiej???
:D:D:D

Gość hhhjjhjhhj
jak ktos ma pieniadze to sobie moze uwazac:o jak pokazuja badania wiekszosc osob kieruje sie cena i dlatego producenci ja obnizaja obnizajac jakosc nie od dzisiaj wiadomo ze np producenci robia 1,5kg kiełbasy z 1kg miesa ale niektorych nie stac na wybieranie lepszych a tym samym drozszych produktow🖐️

Gość joaninkoś
za granicą ? można znaleźć rzeczy dobrej jakości, lepszej niż u nas wiadomo że firmy produkują towar na rynek zachodni i dla głupoli na rynek wschodni - rosja, polska, bułgaria. Nawet proszek do prania ma inny skład. Jeśli chodzi o jedzenie to nie wiem, ale pewnie też normy są inne. Przy ostatniej aferze solnej czesi chcieli poznać firmy, które sprzedawały ten szajs żeby chronić obywateli. Polska nie widzi potrzeby ujawniania i eliminowania oszustów.

Gość normy sa unijne
czyli dokładnie takie same.

Gość joaninkoś
Tylko, że jeden jedzie na minimum normy (czytaj w Polsce) a inny oferuje coś lepszego :)

Gość lqqqqq
a ja tam mieszkam na wsi i odżywiam się zdrowo, produkty własnej produkcji z krowiego mleka, własne mięso i wyroby wędliniarskie, chleb od gościa wypiekany metodą tradycyjną, własne warzywa i owoce. Jestem szczupła nie mam problemów z tyciem, cerą alergią itp

Gość joaninkoś
lqqqqq, tylko pozazdrościć :)

Gość hhhjjhjhhj
w polsce jak najbardziej mozna kupic meble czy zywnosc wysokiej jakosc ale jak sie ma pieniadze:D jak ktos nie ma to akurat pojedzie kupowac rzeczy najwyzszej jakosci do Niemiec

Gość joaninkoś
To powiedz gdzie mogę kupić dobre meble na przykład ! Własnie szukam i nic ! Po ubrania i tak od jakiegoś czasu jeżdżę za granicę. Pomijając niższą cenę jest dużo wyższa jakość.

Gość normy sa unijne
masz np w tv reklame mebli KLER. to dobre meble. nawet bardzo dobre.

właśnie te oferty z papierowych folderów w krzybkach nam wrzucanych to buble tanie dla biedoty ze zmywaków , celebrytki i piękne modelki czy Aktorki takiego gówna nie kupują, zbiedzono nas specjalnie byśmy zniewoleni musieli w tych dyskontach te ich zachodnie buble kupować. KUPUJCIE POLSKIE! to co jeszcze się da. np. ubrania z polskiej firmy CORA doskonałe.

Gość joaninkoś
Tylko nie w moim stylu, szukam klasycznych Na dzień dzisiejszy myslę po prostu o zatrudnieniu stolarza i wykonania na wymiar bo nie mam pomysłu

Gość normy sa unijne
KLER to klasyczne meble są. co ty modzisz?

Gość hhhjjhjhhj
np tu masz klasyczne meble z litego drewna http://www.mebin.pl/ moga sie podobac lub nie ale ich jakosc jest bardzo wysoka (widzialem na zywo)

Gość joaninkoś
Przejrzałam troche i np sypialnie nie są dla mnie. Dla mnie zbyt nowoczesne. hhhjjhjhhj, dzięki za link :) To już bardziej mi podchodzi :)

ja kupuje półtusze i lub całego świniaka rolnicy wołają 5,50 za kg ale kupuje się do 120 kg bo i większy tym ma więcej tłuszczu ja ostatnio zapłaciłem 600 zł i 100 dla rzeźnika

bardzon mądrze! kupując u rolnika wszyscy mają korzyść rolinik sprzeda drożej czyli opłacalnie my kupimy taniej omijając pazernych pośredników i co oczywiście najistotniejsze zdrowe nieprzetworzone w truciznę jadło. a urzędasy niech się jebią na ryj. darmozjady. czyli pośrednicy. oszuści.

a chemie , ciuchy sprzęt elektroniczny kupuje w Niemczech ciuchy zawsze na przecenach wtedy mogę kupić np 3 pary spodni ostatnio to masło kupowaliśmy w Niemczech bo było tansze niz w polsce ale u nas obniżyli cene masła 250 gram kosztuje 3,80 w Polsce 3 30 za 200g a niedawno kosztowało 4,50

dobrze ze i tak unikam chemia nic na e nawet vegety same naturalne przyprawy majeranek koper czy oregano

uważajcie na czerwone sztucznie barwione sosy paprykowe, czy pomidorowe szczególnie szwabskiej firmy knorr , która poiła swoją kawką więżniów obozów koncentracyjnych , stosują rakotwórczy barwnik.

Gość SADFSDGFSDASDF
TRUJA LUDZI GLOWNIE ASPARTEMEM - SZTUCZNYM SLODZIKEIM DODODWANYM DO KAZDEJ GUMY DO ZUCIA - BEZ CUKRU DO NAPOJOW DIETETYCZNYCH TYPU COCA COLA LIGHT I WIELU SLODYCZY !!! PO TYM JEST RAK, CUKRZYCA ITD VEGETA TO SAMA CHEMIA - GLUTAMINIAN SODU - DODAWANY DO PRZYPRAW DO ZUPEK CHINSKICH DO CHIPSOW ITD !

Gość vbm vn
normy sa unijne masz np w tv reklame mebli KLER. to dobre meble. nawet bardzo dobre. tylko nie KLER !!! ze względu na własciciela i jest powiązania

Gość SADFSDGFSDASDF
vbm !!! problem w tym , że normy uniijne są o wiele mniej rygorystyczne niż nasze stare Polskie !!! Unia rozwala nasze zdrowie poszukaj informacji o ile procent wzrosla zachorowalnosc na raka po przystapieniu do tej komunistycznej łunii.

Gość hihihihihie
dlatego jadam w mcdonaldzie