Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TerazWygram

Odchudzanie do końca czerwca (-15KG). ZAPRASZAM DO WALKI Z SAMYM SOBĄ!

Polecane posty

Gość nutellaaaa
czekoladowe płatki tak się na mnie gapiły, cały wieczór, ale z radością moge stwierdzić, że wygrałam tę bitwę : i po kolacji o 18 nie pochłonęłam już niczego! :D::D do jutra dziewczyny: *

Gość klayka93
Hej dziewczynki ;* Mi tak od niedzieli dobrze szło z tym odchudzaniem, a wczoraj ni z tego ni z owego wzieło mnie na czekolade, bo akurat w domu jedli i sie nie opanowałam ;( Najgorsze, że to wieczór już było, po kolacji ;( Ehh.. kiedy ja w końcu zmądrzeje ?! No ale nic.. kontynuuje moją walke z kg ;* Tak łatwo się nie poddam ;D

Gość nutellaaaa
sniadanie tradycyjnie platki:) teraz skakanka i do dzieła!! juz zauważam powoli zmiany!!!

Gość TerazWygram
Dzisiejszy dzień udany! :D

Gość pomózcie mi
po odchudzaniu na brzuchu mam taka skore jakby zmieta czym to smarowac znacie jakis dobry krem z apteki ? ona jest taka pomarszczona przy wciagnieciu brzucha

Gość nutellaaaa
jak wam idzie? :) mi jak narazie dobrze, wlasnie zjadlam musli z jablkiem na sniadanie zaraz wybieram się na spacer!

Gość klayka93
Mi też dobrze ;) oby tak dalej.. tylko jestem zdołowana maturą! o! i jeszcze mi net nie łączy coć ;/ ale z dietką jak najbardziej wpożądku ;* Wczoraj ost posiłek o 17, dziś koktajl malinowy z mielonym siemieniem(?) lnianym i troszke musli ;)

Gość nutelllaaaa
jadalej na diecie! chociaz zdarzyla sie impreza i piwa,ale za to ograniczylam troche jedzenie! od teraz juz definitywnie wszystko musi byc prawidlowo!!

Gość klayka93
Jak tam u Was? ;* ja już po obiadku.. cóż .. dzis obiadek do syta był, ale nie jakiś mega kaloryczny.. dużo też warzyw było, także jest dobrze ;) a brzuszek jakby troszke bardziej płaski mi sie wydaje.. ale nie wiem czy to nie moje złudzenie ;D

Gość nutelllaaaa
ja tez dalej dietkuje:)) super sie czuje i powoli widze zmiany!!

Gość nutellaaaa
widze dziewczyny ze sie poddałyście :( no szkoda, mam nadzieje, ze ktos nowy sie przylaczy :)) ja dalej dietkuje, dzisiaj tylko wysok - czekolada! od jutra sie oczyszczam i piję tylko wodę smakową... zobaczę ile wytrzynan:)

Gość TerazWygram
Ależ skąd... ja jestem na 500 kcal :)

witam. ja również przyłącze do was. Mam 22lata 167cm i waga 82,5kg. Wiktoria 14 miesięcy i Kacper 3 miesiące. przed pierwsza ciążą ważyłam 64kg przed druga 75kg:( po porodzie w lutym 85kg i walczę ale cholera te słodycze:( kupiłam rowerek codziennie rano na czczo? 30min i 100brzuszków do tego 40 półprzysiadow i co mi przyjdzie do głowy. do tego woda ogólem 2l dziennie płynów zero chleba makaronu ziemniaków zamiast cukru słodzik no i zero słodyczy:)i kupiłam 2 opakowania po 60 tabletek tego świństwo Odchudzanie za 200zł:( teraz mam akurat okres:(

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Chciałabym zaproponować Wam zapoznanie się programem Elavia 4321 Slim, na który składają się dwa preparaty; Elavia Intensive oraz Elavia Anti Yo-Yo. Elavia Intensive to płynny koncentrat, natomiast Elavia Anti Yo-Yo to kapsułki na dzień i na noc stabilizujące i utrwalające pożądaną wagę. Pamiętajcie, że Elavia to bezpieczny preparat z naturalnych wyciągów roślinnych tradycyjnie zalecanych na odchudzanie, dostępny tylko w aptekach, również online. Chętnie opowiem Wam więcej na temat Elavii 4321 Slim, czekam więc na Wasze pytania. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim