Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

jaka macie dzisiaj pogode???

Polecane posty

Gość kjhdsjshdz
dzisiaj ladnie! :) bez kurtki chodzilam

Gość 124578
Londyn ealing common - bylo slonecznie

Gość ankabanqaaaaaa
Chingford tez bylo slonko przez caly dzien,a wieczor niebo pochmurne ale nie pada.

a ja właśnie dzis wróciłam z Polski:o byłam na lotnisku za wcześnie, zdałam bagaże i siedziałam na zewnątrz opalając się na ławce płakać mi sie chce (nie tylko przez pogodę):(

Gość znasz mnie troche
A w nocy byla burza w Londynie. Jak szlam spać to myślałam że ktoś mi zdjęcia robi :D ale nieeee....

u mnie dzisiaj 31 stopni, nawet wiatr nie wieje...masakra, ciekawe co będzie w lipcu, chyba z 50 stopni.

U mnie blyskalo sie strasznie..nie nawidze tego..niech grzmi ile wejdzie, ale jak widze blyski to mam ciary! Grad u nas tez byl ;)

Gość osz przegapilam ciag dalszy
znasz mnie troche A w nocy byla burza w Londynie. Jak szlam spać to myślałam że ktoś mi zdjęcia robi ale nieeee.... hahahahha mialam to samo jak wyjrzalam w nocy przez okno, a tam dwa blyski na ogrodzie :D pierwsza mysl: fuck, ktos mi zdjecia robi hahahahahaha

"hahahahha mialam to samo jak wyjrzalam w nocy przez okno, a tam dwa blyski na ogrodzie pierwsza mysl: fuck, ktos mi zdjecia robi hahahahahaha" ja tez! widze ze nie jedna z nas poczula sie tej nocy jak gwiazda :P ktorej paparazzi robia zdjecia z krzakow he he