Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość est5ujrs6tuj

Czym sobie zasłużyłem na olewki i złe traktowanie ?

Polecane posty

Gość est5ujrs6tuj

Nikt mnie nie szanuje i nikt się ze mną nie liczy.Nie piszę tego tutaj żeby się wyżalić ale może znacie jakieś sposoby na to żeby ludzie się ze mną liczyli ? Jestem dla każdego w porządku, pomagam, podaję rękę jeśli trzeba, żyję w zgodzie i nie mam typowo polskiej zazdrosnej mentalności.Moi znajomi mnie olewają, w pracy mnie olewają, traktują jak idiotę, śmieją się ze mnie.Czy to już plaga ? czym sobie zasłużyłem na takie traktowanie czy ja coś komuś zrobiłem ? Dlaczego ludzie to takie znieczulone śmiecie ?

Gość ewrtgqerwf
po czym poznajesz że to olewki????

Gość czerwona_porzeczka
Ciężko jest coś powiedzieć nie znając Ciebie osobiście. Ale dość prawdopodobne jest, że za bardzo się starasz być w porządku wobec każdego i masz niską samoocenę, bo to jak nas inni odbierają zależy w wielkiej mierze od tego jak sami siebie traktujemy i oceniamy.

Gość est5ujrs6tuj
Staram się być w porządku wobec każdego człowieka z którym wiem że będę miał styczność nie krócej niż tydzień czasu.Chciałbym mieć z ludźmi jak najlepszy kontakt, do każdego nawet jeśli na to nie zasługuje potrafię wyciągnąć rękę i traktować go z szacunkiem a mnie ? nawet moi wieloletni znajomi olewają i za plecami obgadują a wiem to na pewno bo głupi nie jestem.Dzisiaj jest niedziela super pogoda, chętnie bym z kimś gdzieś wypadł ale oczywiście nikt dla mnie nie ma czasu no ale mniejsza z tym.

Gość ewrtgqerwf
jak to?Wskakuj w slipy i na slońce

Gość NataManda
Jeśli dalej czujesz sie źle traktowany, daj znac ... chetnie ci pomoge ;) Znam osobiscie ludzie, ktorych do rany mozna przylozyc a pomimo tego ludzie sie z nich smieja i wyzywaja od idiotow...

Gość pokkkemony
tym że sobie na to POZWALASZ

idioci to sa ci ktorzy w taki sposob traktuja ludzi.jestes napewno bardziej wartosciowym czlowiekiem ,niz ci twoi wszyscy koledzy wzieci razem.

Gość moim zdaniem........
Ludzie z reguły żyją dla siebie, swoim życiem, myślą ewentualnie jeszcze o swojej rodzinie. Zapamiętaj i licz tylko na naprawdę bliskich przyjaciół, ewentualnie na partnerkę, jeżeli będziesz ją miał... Spędzą z Tobą czas, jeżeli będzie im to akurat pasowało, w innym wypadku raczej nie licz na to... polecam znalezienie sobie znajomych, którzy lubią robić to, co Ty, to wtedy po prostu będzie Wam razem po drodze.

Gość ksionrze pan
prosze oto pszyklat jak polonczyc w jedno watek dhramatyczy z e-dóka-cyjnym .