Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfdgfd

basen - mam pare pytan

Polecane posty

Gość fdgfdgfd

jako ze pierwszy raz ide na basen mam kilka watpliwosci np czy biore prysznic wycierams ie zakladam stroj i wtedy wchodze na basen>? czy zakladam stroj , lece pod prysznic i taka mokra ide na basen>? albo czy idac na ten basen ide tam z recznikiem czy poprostu w stroju i klapkach? gdzie mam pozniej zostawic te klapki ?

Gość fdgfdgfd
jejku wiem ze moze te pytania moga sie wydac glupie albo smieszne ala ja naprawde nigdy nei bylam na basenie i nie wiem jak ma sie zachowac bvardzo prosze o powazne odpowiedzi

Gość xyzż
Pod prysznic idziesz już w stroju i mokra (bez ręczznika, ręcznik i wszystkie rzeczy zostawiasz w szafce) idziesz na basen. Dopiero po basenie idziesz pod prysznic i wycierasz się ręcznikiem

Gość fdgfdgfd
a co robie z klapkami?

Gość oj rozumiem ...
wiecie co, czytajac temat autorki pomyslalam - boze co za debilka ;/ ale zaczelam zaraz analizowac i kurna ja tez bym nie wiedziala jak zachowac sie na krytym basenie :P wiec przepraszam cie autorko za poczatkowe mysli i rowniez poslucham jak sie zachowac :P dla niektorych to smieszne, ale gdy pierwszy raz w zyciu poszlam na silownie, tez ne wiedzialam co i jak :P

Gość yukkita
a klapki na brzegu zostaw

Gość CrK
Wchodzisz pod prysznic i myjesz ciało, nie wycierasz się ręcznikiem, tylko opłucz się dokładnie z piany. Ja ręcznik zostawiam w szatni, ale możesz go zabrać ze sobą. Nie wycieraj się po prysznicu - zaraz i tak będziesz mokra : > Ręcznik i klapki możesz zostawić gdzieś po wyjściu spod prysznica, przeważnie na basenach są ławki przy których zostawia się rzeczy. Nie wychodź przypadkiem boso przez prysznice, cały czas zostajesz w klapkach, chyba że lubisz grzyba :C Dopiero na hali pływalni zdejmujesz klapki i idziesz się pluskać z gumową kaczuszką.

To ja ponawiam temat;) Czy prysznic przed i po basenie bierzecie nago? Jesli tak, to czy paradujecie wtedy nago z kostiumem w reku z przebieralni pod prysznic( i z powrotem), czy owijacie sie recznikiem? Nie zawsze jest gdzie zostawic recznik. A dla niektorych totalna nagosc to nawet na basenie publicznym krepujaca sprawa... Co o tym myslicie?

Gość krystian z malborka
ale oczywiście ,ze nago ,przy wyjściu kobiety wypinaja się rozszerzając pośladki i organy,a mężczyżni tylko pośladki