Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Chińczyk mie podrywa, pomuszcie.

Polecane posty

plejboj a ty jesteś giejem, bo chłopaki nie siedzo na kafeterji i nie majo serdószkuw we opisach, a ty masz hahahahahahahahahah

swiiti jódaszka, tak to na pewno ty, mścisz sie tera zdrajczynio, że cie załadowałyśmy w bambóko.

nie mam tu wiencerj wroguw wienc jósz nic nie wymyśle.

Gość gruba zona Fiela
macioro? Fiel..jak mogles?

ja???? znikim sie nie kłuciłam poza swiitie i nie poniedziałek ona, wiencej nie mam wroguw!!! To tylko one mogo nam tu pżykrośc sprawiać. Na pewno nie kobylaczek i nie damólka i nie zwiazdeczka.

Oj tam rzono piosenkarza feela maciora to tera takie pieszczotliwe pokreślonko. spokojnie bez nerwuw, atakój lepiej swiiti.

kogos tu obrazilas;) wymieniaj dalej... na poczatku ta osoba cie lubila a potem gdy miala odmienne zdanie od ciebie ty jej dokopalas. nie udawaj ze nie wiesz;) zagramy w szubienice _ _ _ _ _ _ _

taramtam tam, ale to nie ja, ja sie w too nie mieszam, to ta dróga fiel, muwiłam, że ona je głópsza i czasami nie kontrolóje nat pisownio.

mimo wszystko mnie urazilas i ja mam Ci do powiedzenia tyle ze jestes idiotka, ani smieszna ani fajna wrecz zalosna. skonczylas sie . nikt juz nie wchodzi na twoje tematy. zegnam

rzegnaj sobie łachódro. mam cie wiesz gdzie. Nie potżebóje w idolach takej póstaczki jkak ty co tylko nam renowacje psółas bendonc pżyjaciułko pżygłópiej swiiti. Jaka małolata co umnie sie tylko pochwalić bananem i kastetem i słać rurzne rurzności na prawo i lewo, ty tera nam zazdroiścisz, bo my jósz mamy idoluw chinczykuw i samabys chciała. Sio do obory, atm gdzie rzro maciory./

głopia swiiti jódaszka. Ramtatataramatarm po co zmieniłaś nika? to tylko kafeteria, nie mósisz sie ukrywać. chyba, że uciekasz pżed gejusiem atlantusiem.

czytam sobie debilko ten temat co niby dróga fiel cie obraziła i oczom własnym nie wieże tempaczko. POkarz mi gdzie urzyła jakiegoś obraźliwego słowa we stosónku do Ciebie???? Jesteś tak głópia, że dałaś się zwieść jakiemóś atlantikowi i nawet własnego zdania nie masz. jak ci zagrajo tak tanczysz prostaczko.

Gość majówka 200000000012
hahaha ale typiara, nie potrafi sobie z chińczykiem poradzić :D Może chce, żebyś zagrała z nim w chińczyka xD

a jak Ty nie znasz chińskiego, to skąd wiesz, że Cię podrywa? Sama taka cwana jesteś, że brak słów.

Gość dksdmm
co za syf

ja nie mogę :D Tak, podrywa po chińsku, żeby mu miesiąc dłużej zabrało :D:D Chyba widzi na Twojej stronce jakieś wpisy w obcym języku, którego nie zna? To po grzyba miałby Cię podrywać w swoim "narzeczu"? A Ty rusz głową i może rozwiej te wątpliwości, najlepiej hmm.. może w ogólnie dostępnym języku, np. podpowiem Ci... angielskim? Bo tak to sobie możesz domniemywać czy Cię naprawdę podrywa.

to ja mu pisałam po angielksu widziałas sama co. a tera patże a go jósz nie ma w moich znajomych. morze myśli, że mu ublirzyłam, bo nie zna jenyka. nie wiem jósz co myślec, ale on chyba jest giejim, bo mniał zdjencie jak sie pzytula z facetem.

chyba coś mie usóneło z jego znajomych, ale jósz go zaprosiłam spowrotem. chcesz to zobacz na moim fejsbuku co tam pisał. Ja jestem pod nazwo fiel kafeteria, a on sie nazywa tei katsumasa.

bez urazy, ale może za chłopa Cię wziął ;) Daj sobie z nim spokój, może rzeczywiście pomyślał, że jak nie umiesz po chińsku, to nie jesteś warta, żeby z nim rozmawiać.