Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Chińczyk mie podrywa, pomuszcie.

Polecane posty

Witajcie, na fejsbuuku podrywa mie jakiś chińczyk, nazywa się TEI Katsumasa i mie wypisóje jakieś erotyki, pomużcie pżetłómaczyc. axialup(T-T) axialup(T-T)

o kórczę ale problem straszny, nie skopiowała się ta chińszczyzna, czyli nigdy nie dowiem się co on mi wypisuje. wejćcie na mojego fejsbuka i ocencie sami.

Ja mu napisałam tak: Cień tobry Tei! Cing ciang ciong Ty być doktór, a ja hora. Ja potżebować lekaż. Ty-uleczyć mie. You rozómisz mie? Do you spik Poliż? otpisz to pogodomy

a potem mu napisałam tak: Tei ja mieć tłómacz i ja Cię rozómieć, wszystko co Ty pisać. Tylko mie ciekawi zkont Ty znasz tyle polakuw jek ty polskiego ni w zomb ni w oko. Otpisz mi, nie jestem wirósem.

wiedziałam, że jest giejem, bo ma zdjencie z chłopakiem, to mu napisałam, że ładnie wyglondajo razem, tylko nie rozómiem po co mie podrywa

u mie nódy, paliłąm się dziś trochie na słońcu i wyglondam jak krowa łaciata, a tera się nódze strasznie. NIe wiem co ze sobą zrobić. Mam durzo spżontania, a nie chce mi się, nic mi się nie chce. kasójo mie tematy kafeteryjne. Jakaś dzika małpoa dziś tu żondzi, mści się, bo wszyscy wyjechali na wiikend a ta siedzi i usówa tych co się opalajo.

Przyjedz do mnie maleńka-albo ja wpadnę po Ciebie-gdyż wybieram się do MC Disneja:-D Ja stawiam,możesz nawet zamówić big zestaw-nie pogniewam sie:-)

To ja czekam na Ciebie :D mak donalda mam prawie, że pod nosem. Za ile bendziesz?

Włoże tylko coś na siebie(bo tak jak prawik)-piłam kawę na waleta i zaraz jestem-czyli za 10 minut:-D Ubierz ta nową kieckę-bedziemy jak blizniaczki:-D

ale ja nie mam nowej kiecki, a co ty u mie pot płotem jesteś, że bendzeiesz za dziesienć minót? okiej ide się podmyć, a ty choć.

O i ja se kawę wypiouje, ale na ASA. Zrobieć i Tobie kochana??

A tak na poważnie to Ty te błędy specjalnie robisz czy faktycznie masz takie problemy z pisownią. Mnie by przychodziło strasznie trudno strzelanie takich byków specjalnie. Czasem się można uśmiać z Tych Twoich pierdół:-)

w rzyciu nie ma nic specjalnie, wszystko robi sie samo. Karzdy ma jakieś wady, Ty masz na imie michał (bez odrazy) a ja wale byka. taka choroba inteligętnych.

chola chola maciurko, jak cos to psycholk, ale bez wyzwisk prosze, to je kórtólarny topic,.

hahaha Ty i kultura;) kretynko:) ten temat zniknie za chwile jak reszta Twoich kretynskich topikow o swoim braku inteligencji, brzydocie i promowaniu debilizmu🖐️

a co ty myślisz ze wszystkie nasze tematy zmikajo? wpisz se we wyszókiwarce Fiel i zobacz ile morzna naszych wypocin poczytac. I ja na przeciwko ciebie nie urzywam wólgaruw.

Gość gruba zona Fiela
no to ladnie ja zupe gotuje a Ty wyrywasz Chinczykow. spisz dzisiaj u matki

plejboju ale ty jesteś głópia, po piersze to pisze ze Tobo, a po drógie to jakaś maciora ze mno pisze, bo mysli, ze ja jestem jej menrzem, a ja nie mogie jej być menżem, weś jej powiec, że ja nie giej.

plejboj ja wiem kim jestes!! Nie poniedziałek ONA!!!! TY idiotko otczep się jósz od nas, oi tak tyle kżywd nam wyżondziłaś!! sio sio sio