Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matryna

poprawa matury co sie stanie jak sie nie pojawie??

Polecane posty

Gość matryna

witam. mam takie pytanie. złozyłam deklaracje o poprawe matury (wyniki z przedmiotów dodtakowych) ale tak sie złożylo że nie moge sie na nich stawić. czy jesli sie na nich nie pojawie to cofna mi wyniki z tamtorocznej matury?? czy bede przez to miała jakies problemy na uczelnii??

Gość dezodorant7
nie nic się nie bój

Gość matryna
na pewno??? bo moja była wychowawczyni twierdzi ze bede miała 0 punktów....

Gość Wierzysz komuś na kafea
A wychowawczyni nie ? Ale musisz być tepa żeby sie na maturę nie stawic

Gość matryna
przeciez pisze ze nie moge bo jak pojade to na uczelni sobie narobie zlaeglosci ze sie nie wygrzebie z tego, akurat to jest w taki dzien ze mam 3 wejsciówki i projekt z geologii robie.

Gość matryna
i ona twierdzi ze z tego podejscia zero punktów. a ogolnie nic nie wie

spokojnie przy poprawianiu zawsze liczy się wyższy wynik czyli jeśli się nie stawisz lub napiszesz gorzej liczy się wcześniejszy wynik :P

Gość matryna
jestes pewna?? bo nie chce przez to miec jakis problemów na uczelni bo za dobrze mi tu idzie zeby przez to miec jakies problemy

Gość ech.............///
Jak sie nie pojawisz nic się nie dzieje. Ale chyba 2 nie pojawienia się = brak możliwości podwyższenia wyniku matury. A podwyższać można max 5 lat czy jakoś tak

Gość matryna
nie no drugi raz na pewno tak sie nie stanie bo teraz bede poprawiac dopiero jak skopncze ten kierunek i bede strtowac na ambitniejszy. ale jestescie pewni??

na 100 % :P moja ciocia uczy w lo i sprawdza matury i ona tak mówi .Poza jakby tak na to patrzeć no jeśli ktoś by chciał poprawiać przedmioty obowiązkowe i by nie przyszedł bądź nie udałoby mu się poprawić to musieliby mu anulować maturę :D

Gość matryna
ojej to super. jestem ci wdzieczna bardzo:)

Ja też w tym roku będę zdawac mature :) poprawiał niezdaną maturę w tamtym roku. I mam pytanie bo w tamtym roku zdałem tylko jezyk polski ustny i język polski pisemny to jakbym w tym roku nie zdał matury z jednego przedmiotu to mam szanse na to by poprawiac mature w sierpniu?

Gość matryna
nie pomoge Ci bo sie nie orientuje w tym niesttey....

Gość ech.............///
Pierdzielicie Sam zapisałem się na podnoszenie wyniku z przedmiotu obowiązkowego i się nie stawiłem. 0 konsekwencji. Przecież zdałaś już maturę. Co innego jakbyś nie zdała. A wynik dostajesz na osobnej kartce że na egzmianie poprawkowym osiagnelas tyle i tyle.

Gość matryna
dzieki :) bardzo mi to pomogło, przynajmniej bede mogła spac spokojnie :) bo juz sie bałam ze przez to wywala mnie z tych studiów co juz jestem na nich