Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabet

Restauracja 99 - czy ktos robil przyjęcie?

Polecane posty

Gość Mirabet

Czy znacie moze te restauracje w Warszawie? Polecono mi ja jako dobre miejsce na nieduze przyjecie slubne. Bylam, ogladalam.... podoba mi się ale jestem ciekawa opinni kosgs kto moze tam cos robil.

Gość HUGO.KLUSECZKA
Nie znam tego miejsca,ale tez jestem z Warszawy i tez szukam czegos na przyjecie weselne, ok 70 osob. A masz moze foto tego miejsca. Ja znalazlam Wesola Oberze http://www.wesolaoberza.pl/ , maja fajne menu ciekawe propozycje, limuzyna w cenie itp , ale sie jeszcze zastanawiam i szukam dalej bo maja za duza sale jak dla mnie..:(

Gość HUGO.KLUSECZKA
Restauracja 99- czy orientujes sie czy tam drogo jest?jakie sa ceny?

Gość HUGO.KLUSECZKA
znalazlam ja w necie, faktyczie bardzo klimatyczne miejsce..:)podoba mi sie

Gość Mirabet
Mnie powiedziano ze ok 200zl trzeba liczyc od osoby ;)) Miejsce urokliwe naprawde, na ich profilu FB byly ostatnio zdjecia z przyjecia. Piekne dekoracje kwiatowe

Gość annarobertk
http://www.gdziewesele.pl/Restauracje/Restauracja-99.html Jeśli chodzi o tę restaurację to polecam. Super wystrój-nowoczesny, elegancki, w 100% w mój gust :) Bardzo dobre jedzenie, extra obsługa, bawiliśmy się świetnie na przyjęciu weselnym przyjaciół

Gość kolejna jesienna
Ja mam ślub w październiku, po nim przyjęcie, wybrałam Dom Polski na Saskiej , byłam tam wcześniej na imprezach i jestem zachwycona. Umowę już podpisałam, menu ustalone - wszystko było świetnie do tej pory i myślę, że tak będzie dalej. Zastanawiałam sie jeszcze nad San Lorenzo to na Jana Pawła - też mają dobre opinie. Restauracja 99 to dla mnie bardziej lunchownia - może dlatego że mijam ją często w porze lunchu i wtedy w niej jest mnóstwo ludzi, później obłożenie jest raczej skromne. Przyznam że nie brałam jej pod uwagę szukając lokalu na przyjęcie. Słyszałam też pozytywne opinie o Endorfinie na Foksal.

Gość Ewa288
W lipcu 2014 zorganizowałam w Restauracji 99 swoje wesele na 80 osób. Menu było mieszane (na początku serwowane, a później już tylko w bufecie). Co do menu bez problemu dogadałam się z managerem i szefem kuchni.Cena też była do przyjęcia. Jedzenie było bardzo wykwintne, obsługa przemiła i dyskretna. Wnętrza są eleganckie i nowoczesne. Jestem bardzo zadowolona z wyboru miejsca na moje przyjęcie. Moi goście dobrze się bawili też wszystko im się podobało. Z pewnością miejsce godne polecenia!