Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauuulina

Co może mi dolegać?

Polecane posty

Gość pauuulina

słuchajcie co mogą oznaczać biegunka ,bóle brzucha i wymioty kiedy wyjdę na upał ? mam tak co roku ,dodam że ubieram sie stosownie do pogody ,dużo piję ,a słabnę i takie rzeczy się dzieją podczas gorąca. miał ktoś kiedys takie coś?

Gość dezodorant7
nadwrażliwość na słońce

Gość Jasnowłosa Venus
nie mam pojęcia. ja słabnę ale mam wadę serca

Gość dezodorant7
EEG zrób

Gość pauuulina
nadwrażliwość ? jest w ogóle takie coś ? jest to dla mnie bardzo uciążliwe ,problemów z sercem nie mam ,tu chodzi bardziej o ten ból brzucha który zaczyna narastać i mroczki gdy mam do pokonania jakąś drogę w upał... to jest nie do zniesienia

Gość spaggetti bueno
Reakcja na słońce,jak masz tak co roku to powinnaś iść do lekarza a nie masz czasem coś z ciśnieniem ?

Gość pauuulina
jestem raczej niskociśnieniowcem ,najlepiej czuję się w chłodnych pomieszczeniach najlepiej klimatyzowanych. najśmieszniejsza była sytuacja gdy dzisiaj przed wyjściem gdy miałam wyjść ,wysoka temperatura w pokoju i słonce grzało mnie z okna zaczął boleć mnie tak brzuch jak na biegunke by sie zanosiło :O musiałam siąść spokojnie i wtedy po odczekaniu wyjść. nie rozumiem tego.......:O

Gość źle tolerujesz słońce
ja nie mam biegunek ale jest mi słabo zawroty głowy,mroczki przed oczami i swędzi mnie skóra właśnie na słońcu i gorących pomieszczeniach :o jutro idę z tym do lekarza bo wytrzymać nie da się :(

Gość pauuulina
z tym swędzeniem skóry, zapomniałam o tym wspomnieć... nie jestem biała jak ściana ,a mam swędzenie skóry na nogach i zaczynam drapać się po kolanach przy zawrotach głowy i bólem brzucha

Gość źle tolerujesz słońce
Idź do lekarza z tym biegunki są bardzo złe przy upałach łatwo się odwodnić idzie to jest nadwrażlwość na światło słoneczne ja jutro zapycham do lekarki bo wystarczy chwila na słońcu i mam uczucie umierania i drape sie niemiłosiernie