Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauuulina

Co obcokrajowcy sądzą o Polakach i Polsce?

Polecane posty

Gość pauuulina

podajcie przykłady :)

Gość kaszpirowskia
Nie kazdy, nie przesadzaj. Moj byly ma o Polakach bardzo dobre zdanie

irlandczycy wyrazaja sie w superlatywch ( w wiekszosci ) co nie przeszkadza coponiektorym pokladac sie ze smiechu nad moim akcentem :)

Gość leonkaaa
a co Polacy sądzą o obcokrajowcach ? pff

Gość pauuulina
jestem po prostu ciekawa zastanawiam się gdzie pojechac na wakacje i czego sie ewentualnie spodziewac :D

Gość doCoralick
] Coralick to ja nie wiem w jakiej ty części IRL mieszkasz albo w jakich kręgach sie obracasz ze wyrazaja sie w superlatywach :/ tutaj gdzie ja mieszkam wyrazaja sie z pogarda i mówia zebysmy stad wypierdalalai. Chyba cie okłamuja :)

Gość pauuulina
Ferdynand, masz rację. ostatnio chyba na onecie ich nowy prezydent wyrażał sie o nas bardzo ciepło :D nie wiem czy sie smiac czy płakac

Gość a co mysla o nas
skandynawowie? szwedzi,fini, norwedzy?

Gość pauuulina
doCoralick aż tak źle?

Gość od urodzenia w polsce
depresja i fobia społeczna

Gość doCoralick
pauuulina-niestety :/ Irlandczycy to dość durny naród i myślą że Polacy zabierają im pracę, zwalają cały kryzys na obcokrajowców.

Gość marcinek444
Bo taka prawda.

Gość SZwedzi o nas mysla:P
Że jesteśmy pracowitym narodem nadużywającym alkoholu,a tak naprawde to sami Polacy sobie winni czesto złych opini i np. kiedys pracowalalismy na budowie przyjechali do nas kolesie z innej budowy i jak oni cwaniaczyli a co to nie oni a najlepsze bylo to ze z nami Polakami chcieli rozmwiac po angielsku znajac ten jezyk minimalnie :D:D

Gość pauuulina
nie ma co sie przejmowac :D niech sie martwia tym ze euro im wprowadzili a my mamy zł :P ogolnie to podobno ogromne klopoty po wprowadzeniu euro ma Słowacja...na każdego przyjdzie pora, Europa cała w kryzysie ;) a jak do nas przyjezdzaja chinole, japonczycy, rumuni, turcy to ma byc dobrze? dla mnie to obojętne, wazne jak ja żyję.

Gość tacyjesteście wy
bo polak pójdzie tyrać za pół ceny, wypruje z siebie flaki, zrezygnuje z przerwy, będzie wchodził w dupę przełożonemu, nakabluje na resztę i ogólnie dopuści do tego by być ścierwem za minimalną krajową. Weźmie wszystkie nadgodziny itd.. Potem nie chcą miejscowych- bo oni się szanują.

Gość marcinek444
od urodzenia w polsce depresja i fobia społeczna To samo odczuwam...

Gość kelt
w kazdym kraju sa ludzie dobrzy i zli. jestem slowakiem i moje opinie co do polski i polakow sa dobre, poza tym moja dziewczyna tez jest polka i bardzo ja kocham.

Gość Co za wiocha :/
marcinek444- jaka parwda ? :-o przcież tym matołom się nie chce robic. Polacy zapierdalaja za taka stawke za jaka irys nie bedzie robił wiec nie pierdol wierszy...

Gość begiebe
ja jestem teraz na wymianie studenckiej w Niemczech i raczej nie spotkalam sie, zeby ktos mi w twarz cos powiedzial co mysli. jedno co mnie wkurza to np. jest impreza i dialog: X: chcesz wino? drinka? ja: nie dzieki X no jak nie, chyba jestes z Polski! pij! i cos w tym stylu. i raz slyszalam kawal- idzie Polak za róg ulicy i nagle róg znika (nie da sie tego tak dokladnie przetlumaczyc, chodzi o to, ze kradniemy). raz sie spotkalam z opinia, ze jestesmy super. poza tym jeden profesor mowil ze ceni nas za czarne poczucie humoru. a szczerze mowiac, ci niemcy moga mnie cmoknac, bo jak tu jestem to teraz widze, jakim jestesmy super narodem :) moze mamy wady i gospodarka lezy, ale niemcy jako osoby to moga se w dupe wsadzic te swoje autobahny...

Gość marcinek444
To co się polacy wszędzie pchają. Irlandia ma swoje państwo i nie potrzebuje polakow.

Gość Co za wiocha :/
maracin idz sie powies

Gość pauuulina
własnie ostatnio zauwazyłam że Polacy są dosłownie wszędzie :D w kazdym narodzie przesyt szczególnie na zachodzie oczywiscie ,nawet i w Brazylii... wszędzie na pełno ,na wszelakich forach sportowych nasi rodacy mają najwieksze poparcie ,jest nas jak w ulu

Gość pauuulina
ale powiem wam ze najbardziej mnie dobija jak jest jakis sportowiec pół polak i pół niemiec badz włoch i gra nie dla nas :( jakby sie nas wstydził ? ogólnie dziwnie sie z tym czuje

Gość LaLALALALAALALalall
i bardzio dobrze

Ja mieszkam we Wloszech, Wlosi ogolnie wypowiadaja sie dobrze o Polakach. O Polkach to roznie bywa, niektorzy uwazaja je za latwe a inni za ladne i dobry material na zone.

Gość BaraniKretyn1
Wiadomo, że polki są łatwe dla włochów czy hiszpanów. Takich właśnie polki, a nie takich przeciętnych z zakolami albo łysiejących polaczków.