Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauuulina

Co obcokrajowcy sądzą o Polakach i Polsce?

Polecane posty

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
odpowiadaj!

thaisse80 a ta polka gruba byla? bil ja? a wlosi ruchaja arabki?

Byla sredniej masci, powiedzmy pare kili za duzo ale nie jakas grubaska. Pary Arabka - Wloch jeszcze nigdy nie spotkalam.

ale gnebia arabow? nie lubia ich. no widac arabki grube dupy to nie ruchaja.

Araby nie sa zbytnio lubiani ale we Wloszech nie ma jakiego duzego zalewu. Najgorsza opinie maja Rumunie oraz Albanczycy.

Ja lubie wloska kuchnie- nie wszytko ale czesto chodze u nas do wloskiej restauracji z mezem. Turasy, marokanczycy albo turasy--o nie nigdy w zyciu wolalabym zostac sama.

aha ale dlaczego? a Rumunki i Albanki sie ruchaja z wlochami czy polaki? znasz mieszane pary z tych konfiguracji?

Biest a ty ruchalas sie z obcokrajowcami?

Ja sie nie rucham pomarancza. Co znaczy obcokrajowcami? Jesli ci chodzi o pokroju turaswo NIE ale jestem zona niemca wiec uprawiam z nim sex.

thaisse80 ciekawe no ale dlaczego ich tak nie lubia? Rumuny to cygany tam? Biest a czesto to robicie? masz dziecko?

Mieszkam w Umbrii - srodkowe Wlochy. Rumuny, Albanczycy maja zla opinie - bo duzo kradna, napadaja, czasem nawet gwalca. Wiekszosc przestepstw to przestepstwa dokonywane z ich udzialem. I prawda jest taka, ze Wlosi boja sie ich, tego jak sie panosza. Czasem jest strach wyjsc wieczorem.

Biest a po jakim czasie byl 1 seks wasz? no a te turasowo podoba cie sie? thaisse80 aha, ale gwalty? to co tam policji nie macie? a po co oni tam sa. czarni mnie rozrabiaja?

Pomaranczko ja sie przyznam ze my wyladowalismy w sumie w lozku na 1 spotkaniu ale so konca ze to tak nazwe nie doszlo. Tak , musze przyznac ze sex z nim jest dobry. Mam 2 znajomych persow i powiem ci ze sa chamy bardzo przystojne ale wyglad dla mnieto nie wszytko. Owszem nie mozna wrzucac wszystkich do jednego wora , sa pozytywne wyjatki. Moja mama pracowala pare lat temu kolo Neapolu.

thaisse80 a wlosi nie zaczna ich gonic? przecie to ich kraj... Biest co nie doszedl? nie bylo go w srodku... ale szybka jestes... wiesz to chyba latwa jestes troche. a te persy to ruchaja polki, niemki? znasz polakow z niemkami, persyjkami? znasz polki z persami, no ogolnie z obcokrajowcami?

Gość panna_ze wsiiii
Znam parę Polka - Włoch. Ona pracowała w hotelu w Polsce i tak go poznała. Kilka razy tu był po czym ona wyjechala do niego, wzięli ślub, mają córeczkę. Ona jest siostrą mojej sąsiadki i była tu kilka razy z mężem, a nawet z teściami. I z tego co wiem teściowie dziwili się, że u nas tak ładnie, że ludzie mają zadbane wszystko, że tak sobie radzimy.. więc nie wiem co wcześniej o nas myśleli :P

co jest? piscie jak jest.

Hihihi nie nie w tym sensie ze nie doszedl, bylismy oboje padnieci po imprezie urodzinowej i oprocz czulosci pod koldra nie doszlo po prostu do stosunku. Z moim ex czekalam 3 lata zanim poszlam z nim do lozka teraz z moim mezem tak sie stalo. Potem po 2 tyg z soba zamieszkalismy i wtedy byl normylny sex. Czy znam? Tak tu w De jest duzo Paolek ktore sa u Turasami. Moja dobra znajoma jest od 3 lat z turkiem i maja 2 coreczki.

Gość panna_ze wsiiii
haha , nie dziwie sie, ze później Polki mają taka opinie wśród obcokrajowców :O:O

Gość szurus
biest w jakiej czesci niemiec mieszkasz?

Gość szurus
oo ja mieszkam w wiesbaden to moze niedaleko ciebie

Biest dlaczego z niemcem poszlas tak szybko a z tym ex az po 3 latach. to byl polak pewnie... no a polakow z turczynkami znasz? po co polki wiaza sie z turasami? ladne te twoje znajome czy grube co sie ruchaja z turasami?

szurus ty z niemcem czy turasem?

Bo bylam wtedy zdecydowanie za mloda na sex. Dla mnie nie ma znaczenia czy polak czy niemiec. Nie wazne kiedy to sie stalo-poszlam do lozka z kims kto jest teraz moim mezem.