Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia_90_90

Krew przy załatwianiu

Polecane posty

Witam. Jestem w 17 tygodniu ciąży. Ciąża przebiega prawidłowo i nie ma żadnych komplikacji. Jednak od dwóch dni przy załatwianiu a dokładnie po zrobieniu stolca zauważyłam dość sporą ilości krwi na papierze toaletowym. Mam zapracia a krew była świeża, czerwona. Oprócz tego odczuwam dziwne pieczenie w okolicy odbytu. Zastanawiam się czy udać się niezwłocznie do lekarza czy poczekać na wizytę którą mam zaplanowaną za 3 tygodnie. Czy moje dziecko jest bezpieczne? Proszę o odpowiedź Pozdrawiam, Magda

Gość do lekarza i to dziś
prawdopodobnie to krew z hemoroidów o których pewnie nawet nie wiesz ale radzę do lekarza i to dziś

Gość do lekarza i to dziś
mój lekarz zawsze mówił jeśli pojawi się jakakolwiek krew to od razu do mnie lub na IP do szpitala

Gość xxxxxyyyy
Pewnie hemoroidy o sobie daja znac, ale dla pewnosci pojedz na IP.

Dzisiaj do lekarza to raczej nie da rady. Słyszałam, że hemoroidy to dość popularny objaw w czasie ciąży. Czy nie obejdzie sie bez czpoków?

Gość IP jest czynna
24 h na dobę więc się nie tłumacz

Gość hjgeexzgkhsCg
co ty tu jeszcze robisz won do szpitala a nie na kafe siedzisz

Gość kie fie
pewnie hemoroidy spróbuj nasiadowek z rumianku poczytaj w google o hemoroidach

Gość hjgeexzgkhsCg
kie fie a ty co lekarka? badać przez monitor czy klawiature potrafisz. ale niektóre kafeterianki są odważne że nie boją się brać na siebie takiej odpowiedzialności tylko zamiast do lekarza to nasiadówki każą robić. pewnie to są hemorojdy ale żadne krwawienie w ciąży nie powinno być bagatelizowane tylko do lekarza! stracić dziecko można na każdym etapie ciąży nie tylko w 1 trymestrze

Gość hjgeexzgkhsCg
jak czytam takie wpisy żeby sobie samemu radzić albo w google poszukać to mi się normalnie słabo robi. czy żadna z was nie ma wyobraźni? podobno matki mają jak widać nie wszystkie

Gość kie fie
jak wyjdzie ze hemoroidy to nasiadowke niech stosuje:o a nie ze ma 100% hemoroidy moze krwawienia z przewodu pokarmowego? cholera wie ja napisalam co jest dobre na hemoroidy bo sama mialam

Gość hjgeexzgkhsCg
ale twoja odpowedź sugeruje że ma nie jechać do lekarza tylko sobie nasiadówkę zrobić i w necie poczytać. ja bym w ogóle nie odebrała jej jako chęć nakłonienia do zjawienia się u lekarza - tyle moje zdanie Koniec

Gość kie fie
przeciez jej nie bronie zeby jechala do lekarza