Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiedoszłaPannaMłoda_;;;;;;;;;;

Pytanie do kobiet. Żałujecie, że wyszłyście za mąż?

Polecane posty

Gość NiedoszłaPannaMłoda_;;;;;;;;;;

Witajcie :) Mam kilka pytań. Czy żałujecie, że wyszłyście za mąż? Czy gdybyście mogły cofnąć czas to wyszłybyście drugi raz za mąż za tego samego mężczyznę, a może za innego? Po jakim czasie od rozpoczęcia związku wzięłyście ślub? Czy Wasz partner zmienił się po ślubie? Może Wy się zmieniłyście? W jakim wieku brałyście ślub? Dziękuję za odpowiedzi.

Gość hgjsda
odpowiedzi tyle co kobitek zamężnych :):) każdy ma swoje doświadczenia...ja wiem jedno na podstawie swoich: małżeństwo ma sens jeśli miłość / fascynacja idzie w parze z przyjaźnią i szacunkiem , jeśli ludzie zawierają małżeństwa 'bo jest fajnie w łóżku' lub 'mąż dobrze zarabia to już mi się taki nie trafi' (niestety coraz częściej to jedyne myślenie dziewczyn) to początek końca... nie można tego robić bo 'wypada' / bo kobieta jest w ciąży (zgroza!) lub 'już czas' i jak nie ten to będę sama...takie myślenie bardzo szybko okazuje się największą życiową pomyłką. ja wyszłam za mąż po 3 latach, mąż się nie zmienił , jest tak jak było czyli cudownie normalnie:) i jestem szczęśliwa

Gość PORANNA ROSA NA TRWAWIE
TAK ZALUJE, COFNELABYM CZAS. SLUB WZIELAM PO 4 LATACH CHODZENIA. PO SLUBIE WSZYSTKO JEST NA MOJEJ GLOWIE, MAZ ZASLANIA SIE PRACA. JEST DZIECKO WIEC NIE ROZSTANIEMY SIE, ALE NIE JESTEM SZCZESLIWA.

Gość nie zaluję, niew cofnelabym
wybor byl dobry, aczkolwiej=k nie wiem, jakby bylo z innym, zmienil sie i ja tez trioche - i na lepsze i na gorsze, czyli ok. 2 lata, 25 lat.